- 4 Aralık 2024
- 3.407
- 3.150
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.441
ama ilk dakikalarda cıkmadı gecerli sayılır mı test bırakmıstım sonradan baktım bu sekildeydi. bugün cektigim icin üzerinden iki gün gecince biraz daha koyulasmıs. ay allahım amin insallah test günüm pazartesi. o zamana kadar bekleyeyim diyorum. rabbim insallah nasip etmistir. dilerim hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz
Yaaa cok sevindim allahım opu yaklaşıyorE birgün girmesen okumak ne mümküniyi çok şükür canım iyi olda gerisi önemli değil bizde iyiyiz çok şükür hamdolsun yumoşlar iyi dilerim bir yaramazlık yapmazlar dün gittim ve yarın gideceğim bakalım sonuca göre Opu pazartesi günü tam kesinleşecek inşallah tahmin ettiğim gibi 7 Nisan olucak Allah’ın izniyle
amin canım benim. ay sen beni mutlu ettin allah da seni mutlu etsin insallah.Ben kan testinden sonra 15. Gün yaptım bile hemen çıkmadı 3 dk da ancak belli oldu geç tutunma olmuş büyük ihtimalle ama burada silik gözüküyor Amin Ecmain inşallah az kaldı pazartesiye şunun şurasında az daha sabır en azından güzel bir değerle öğrenirsin inşallah
Teşekkür ederim Amin inşallah Allah kucağımızı doldursun pozitif sonuçları alalımBugün merkeze kontrole gittim 10 Nisan transfer olacak inşallah estrofem kullanıyorum progesteron igne fitil ve oksapar verildi bunlarada 5 Nisan'da kullanmaya baslayacam. Sizin transfer yarın çok sevindim inşallah pozitif sonuçlar görürüz
Yaaa cok sevindim allahım opu yaklaşıyorhadi inşallah bizi üzmesinler burda yaramazlik yapani annesinin ne yapacağını hatirlatmak istemiyorum bize güzel haberler ver inşallah canim ya
amin canım benim. ay sen beni mutlu ettin allah da seni mutlu etsin insallah.
Teşekkür ederim Amin inşallah Allah kucağımızı doldursun pozitif sonuçları alalım
Ayy terlik miydi o ne zaman level atladik biyerlere tokat degil miydi oAmin Amin inşallah canım benim
Yaramazlık yapana anne terliği geliyor
Ayy terlik miydi o ne zaman level atladik biyerlere tokat degil miydi oyok anneleri valla izin vermem kiyamam ben yegenlerime sen terlikten vazgeç
Ha şöyle buna da şükürTamam totoşuna vuracam ant içtim
amin canım insallahAmin canım Allah razı olsun
Kalbini ferah tut olmasa silik bile çıkmazdı pozitif ve rahat ol bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah bebeğim tutunur pozitif sonucu almak nasip etsinAmin canım yarın transferin vardı değil mi dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Rabbim yüzüne baksın inşallah bol pozitifli bir topik olsun inşallah Amin
Ha şöyle buna da şükürbenim gibi teyze zor bulunur dayakta pazarlik yapiyoruz
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah bebeğim tutunur pozitif sonucu almak nasip etsinsizinde opunuz inşallah güzel geçsin mucizeler olsun ve pozitif sonucu alın inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun mucizelerimiz gelsin
Senin gibi anneye ne demeliSenin gibi teyzeye can kurban
Evet bizi çok uğraştırdılar diye bir şaplak hakettiler
E o zaman yan yanaydık dinlenme odasında:)))Saat 10da da benim transferim oldu canım o hastanede
Sizin doktorunuz da Meriç Bey mi? Bana test 13 Nisan dedi, pazara geliyor dedim o zaman 12 cumartesi gel dedi. Öncesinde test yapmayacağımSaat 10da da benim transferim oldu canım o hastanede
Aynısını ben de yaşadım canım gittin mi doktora ne dedi doktorunBugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mı
Seve seve işime gelir ne kadar erken o kadar iyiGel seninle transfer gününü değişelim benim transfer 9 da ama ben 8 yada 10 nisan istiyorum doktorum olmaz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?