Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben kan testinden sonra 15. Gün yaptım bile hemen çıkmadı 3 dk da ancak belli oldu geç tutunma olmuş büyük ihtimalle ama burada silik gözüküyor Amin Ecmain inşallah az kaldı pazartesiye şunun şurasında az daha sabır en azından güzel bir değerle öğrenirsin inşallah

Yaaa cok sevindim allahım opu yaklaşıyor hadi inşallah bizi üzmesinler burda yaramazlik yapani annesinin ne yapacağını hatirlatmak istemiyorum bize güzel haberler ver inşallah canim ya

amin canım benim. ay sen beni mutlu ettin allah da seni mutlu etsin insallah.

Teşekkür ederim Amin inşallah Allah kucağımızı doldursun pozitif sonuçları alalım

Amin canım yarın transferin vardı değil mi dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Rabbim yüzüne baksın inşallah bol pozitifli bir topik olsun inşallah Amin
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah bebeğim tutunur pozitif sonucu almak nasip etsinsizinde opunuz inşallah güzel geçsin mucizeler olsun ve pozitif sonucu alın inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursunmucizelerimiz gelsin

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun
İnşallah birbirimize güzel müjdeli haberler vermek nasip olsun gelsinler artık mucizelerimiz bizi çok uğraştırmasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…