Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim doktorum Aret kamar şuan ki sürece kadar çok memnunuz benim de sorun eşimde morfoloji bozukluğu

Benim doktorum Aret kamar şuan ki sürece kadar çok memnunuz benim de sorun eşimde morfoloji bozukluğu
Çok öneriyorlar gerçekten ama bilmiyorum yaa öyle kararsızım ki sabaha kadar şişli Memorial i kafaya koymuştum sonra Google da çok kötü yorumlar gördüm.Sizin tedavi nasıl ilerledi maliyet olarak nasıl.bilgi verirmisiniz

Şöyle benim ilk denemem şubat ayında yumurta toplandı şuan da 6 adet 5.gün embriyosu var. Kısmetse bu ay transfer olacak şuan rahim hazırlığı sürecindeyim. Genel olarak Aret hoca çalışanlar herkes çok anlayışlı güler yüzlü maliyet olarak da sadece tüp bebek merkezine ilaçlar hariç 80 bin verdik toplam bize maliyeti 200 buldu

Yaa canim çok tutmuş yaa ek bir işlem mi yapıldı 120 bin ilaclar için çok değil mi

Ben daha önce Diyarbakır bahçeci de yaptım diye yüzde 10 indirim yapacaklarmış dört defa denedim hiç birinde rahim dinlendirme yapmadılar acaba bunu batıda mi yapiyorlar çok duydum cunku

Eve gelip rahat yazayım dedim. Nişantaşı Ota jinemed hastanesi Dr. Meriç Karacan. Düünyaaaaa tatlısı bi insan. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme şişli Memorial, üçüncü Atakent acıbadem.
Yaa canim ins iyi haberlerini alırız ilk defa duydum bu hastaneyi şişli Memorial da semra hocaya mi yaptırdın

Yaa canim ins iyi haberlerini alırız ilk defa duydum bu hastaneyi şişli Memorial da semra hocaya mi yaptırdın
Ekibin başında o var ama o yapmıyor işlemleri. İlk görüşme onunla oluyor, sonra başka doktor takip ediyor. Onun kontrolünde oluyormuş her şey, öyle diyorlar. nadir vakayı bizzat takip ediyormuş.

Anladım canım kafam karman corman kime gideceğimi bulmadım ki yaa
Biri bir yer vesile olacak inşallah. Tedaviye başlamadan önce eşim için dna sperm analizi yaptırmak istedim, bi doktordan istek kağıdı olması lazım dediler. Devlet hastanesinde üroloji randevusu aldım, orada anlatınca yaşlıca doktor dedi ki, kızım aklında olsun ne kadar meşhur yer o kadar kalabalık olur, sıradan hasta olursun, aralara kaynarsın, seninle bizzat ilgilenecek bi doktor bul dedi. Çok mantıklı geldi söylediği :)

Ben daha önce Diyarbakır bahçeci de yaptım diye yüzde 10 indirim yapacaklarmış dört defa denedim hiç birinde rahim dinlendirme yapmadılar acaba bunu batıda mi yapiyorlar çok duydum cunku
Benimde 2. Denemem canım banada indirim yaptılar indirim dediği de 5 bin lira falan çok bişi bekleme yani onun acısını o indirimi de ekstra bişiler çıkararak alıyorlar zaten
Doğu batıyla alakası yok bence ihtiyacı olan hastaya uyguluyor olabilirler

Doğru söylemiş vallahi ama bu beşinci denemem olunca artık aklımda hiç birşey kalmasın istiyorum.Keske söyle böyle demek istemiyorum.Benim ilk tedavim Erzurum buhara da bünyamin borekciyeydi orada bile en az 1 buçuk saat bekliyorduk ve doktorla görüşmemiz ultrasonla birlikte 3 dakikayi bulmuyordu herhalde tüp bebek merkezleri hep öyle yogun

Aynenn öyle valla canım gerçekten bildiğin sömürülen kişiler olmuşuz

Canım bu arada rahim dinlendirmeye para alıyorlar mı

Merhaba hanımlar, ben de sayfalarınızı tek tek okudum, bu stresli zamanlarıma ilaç gibi geldiniz sırf sizlerle olabilmek için üyelik aldım bir de benzer deneyimler yaşadığımız için destek olmak istedim. Benim de tedavim Şişli Memorial’da oldu şu an 5+2 deyim. İlki negatif oldu sebepsiz infertilite teşhisim var ancak ilk embriyo çözdürme işleminde bozulmuştu, 2. Seferde oldu şükür. Google yorumlarına aldırmayın lütfen çünkü olumlu olanlar genelde yazmıyorlar kendimden biliyorum :) şikayet amaçlı yazılıyor o zaman da puanı çok düşüyor takılmayın siz :)

Maliyetleri çok hesaplayamadım ama aşağı yukarı geçen sene aralıkta 75000 paket için ödedik 50000 civarı ilaçlar, hsg 10000, yeniden transfer için 50000 ödedik.

Kizlar ben saatlerdir hastanedeyim. Toparlayamadim arkadaşım da doktor mutlaka hastaneye git dedi.Ateşim 38i geçmiş iyiki gelmişim serum yedim. Covid influenza bütün testler yapıldı sonuç bekliyorum. Yeni gözüm açıldı biraz ama perişan oldum. Valla ben 1 aydır yatıyorum nasil hasta oldum anlamadım çok dikkat edin çok kötü. Hamileyken herşey daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…