Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlı olsun canım ins sana sıkı sıkı tutunsunlar hangi merkezde yaptiriyosun
Eve gelip rahat yazayım dedim. Nişantaşı Ota jinemed hastanesi Dr. Meriç Karacan. Düünyaaaaa tatlısı bi insan. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme şişli Memorial, üçüncü Atakent acıbadem.

Ben Bursa'da Eurofertil Gerçek Aydın'a gidiyorum. Doktor beni tatmin etti açıkçası herkes çok güler yüzlü ve motive edici. Başka bir yerle de görüşmedim hiç.

Bugün merkeze kontrole gittim 10 Nisan transfer olacak inşallah estrofem kullanıyorum progesteron igne fitil ve oksapar verildi bunlarada 5 Nisan'da kullanmaya baslayacam. Sizin transfer yarın çok sevindim inşallah pozitif sonuçlar görürüz

Hayır çok kötüyüm sabahtan beri hicbisey yiyemedim gozumu acmaya halim.yok midem bulanıyor ve içime üşütme geliyor.en sevdiğim peynir bile koktu. Çocuk aç içerde sen nasilsin
Ayyy kuzum al birini vur ötekine Bende senin gibiyim, bu saat oldu kendimi kazıdım yataktan öğle namazını kılmak için ve bir şeyler yemek için. Hiçbir şey yiyemiyorum ve sürekli uyukluyorum; ama geçecek inşaallah.. Sende zorla kendini en azından haşlanmış bir yumurta ve birkaç zeytin at ağzına.. Ben peynir zeytin ve cevizle besleniyorum bu aralar, mide bulantımı bastırsın diye.. Geçmiş olsun canımcım

Yaa canim insAllah çok güzel yumurtaların olur ve pozitifi görürsün biraz bilgi verirmisin rica etsem maddi olarak ne kadar verdin şimdiye kadar neler yaptılar diye
Canım paket fiyatı 105 bin tl buna ilaçlar dahil değil çünkü onu ezcabeden kendin alıyorsun zaten. Bu pakete kadına yapılan hormon testleri yumurta toplama, anestezi, transfer ve muayeneler dahil. Erkeğe yapılan istenen testler bu paketin dışında şimdiye kadar eşime iki kez sperm testi yapıldı. Birde yapay zeka sistemi kullanıyorlar o seçiyor en iyi embriyoyu ve paket dışı 120 Euro. Bunun dışında ekstra sizden genetik test vs isterlerse bile dışarıdaki labları kabul ediyorlar. Gerçekten çok iyi bir yer ben çok pimpirikliyimdir baya içime sindi. Hatta yumurta toplamada sırasında tanıştığım biri oldu o üç merke gezmiş sonra Şişli memoriala karar vermiş banada sordu ama başka hiç bi yer ile görüşmedim birebir yaptıran gebe kalması çok zor bi tanıdığım hamile kaldı ve Semra hanım ve ekibinden dolayı seçtim.

Hay maşallah inşallah daha da içmezsin Allah’ın izniyle

Rabbim kolaylaştırsın canım benim dualarım seninle

Canım bahcecide yaptırdım Altunizade bahçeci umutta

Yani hiç disari çıkmadım bı hastaneye gittim bayramın ikinci günü hastane bomboştu zaten. İçim üşüyor hasta mı oldum yoksa bu haller hamilelik mi anlamadım. Kendi kendime nazar verdim midem bulanmiyor diye. Sadece bitane muz yiyebildim başka bişey almıyor içim. İns. Çabuk geçer senin bide ikiz kuzum daha zor bu arada ben kalp atışını duydum pazar günü bı lekelenmem oldu korkuttu bizi acile gittik orda dinledik biraz belki okuyamamissindir. darısı tüm bekleyenlerin başına ins. Sağlıkla kolaylıkla

Amin Amin inşallah Rabbim yüzümüze baksın dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur mücadeleci annelerini üzmezler Amin bol pozitifli bir Nisan ayı diliyorum darısı bize olsun inşallah dilerim bizde sağlıklı bir şekilde transfer olabiliriz Allah’ın izniyle nazlım test günün ne zaman ? Ona göre güncelleme yaparım

Canım Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla gönlündekini nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…