- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.401
Yaaa ben hep bahçeci düşünmüştüm dünden beri nereye baksam şişli Memorial karşıma çıktı belki nsiptir öyle karşıma çıkan peki benim zamanım kısıtlı ta ağrıdan geleceğim öğretmenim çünkü ne kadar sürede tedavi tamamlanır sizce ayrıca tedavi masrafları ve ilaç masrafları için neler verdiniz anlatır mısınız.Su an dondurulmuşlarinla mi yapacaksın canim
Eve gelip rahat yazayım dedim. Nişantaşı Ota jinemed hastanesi Dr. Meriç Karacan. Düünyaaaaa tatlısı bi insan. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme şişli Memorial, üçüncü Atakent acıbadem.Hayırlı olsun canım ins sana sıkı sıkı tutunsunlarhangi merkezde yaptiriyosun
Ben Bursa'da Eurofertil Gerçek Aydın'a gidiyorum. Doktor beni tatmin etti açıkçası herkes çok güler yüzlü ve motive edici. Başka bir yerle de görüşmedim hiç.Kızlar merhaba Haziran ayında tüp bebek yapacagiz bu 4.denemem olacak ve hala doktor konusunda karar veremedim.Kardesim bursa da olduğu için Bursa Bahceciyi düşünüyordum ama içime sinmedi.Aret Kadar, Bülent Tıraş,Semra Kahraman kimi önerirsiniz yada başka önereceğiniz var mı.Bu arada bende sorun yok eşim azosperm
Benim nasipse nisan sonu olacak transfer kalitelerden emin değilim insallah güzel sonuc olurrKızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorumsabırsızlanıyorum Transfer günü için
Umudayolculuk35 @CinnamonQueen @ikosan @hturkmen @LunaLovegoodd @marmelad01 @Defnee11 Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
Bugün merkeze kontrole gittim 10 Nisan transfer olacak inşallah estrofem kullanıyorum progesteron igne fitil ve oksapar verildi bunlarada 5 Nisan'da kullanmaya baslayacam. Sizin transfer yarın çok sevindim inşallah pozitif sonuçlar görürüzBende son 14.gün gittim ondan sonra gitmedim kontrole, prpgestan iğne, estrofem, coraspin ve folik asit kullanıyorum, 4 nisan transfere çağırdılar, iğne başladıysanız bittiğinden sonra sizide transfer tapılacak bence
HayırCanımm nasılsın? Yolunda mı herşey?
Ayyy kuzum al birini vur ötekineHayırçok kötüyüm sabahtan beri hicbisey yiyemedim gozumu acmaya halim.yok midem bulanıyor ve içime üşütme geliyor.en sevdiğim peynir bile koktu. Çocuk aç içerde sen nasilsin
Canım paket fiyatı 105 bin tl buna ilaçlar dahil değil çünkü onu ezcabeden kendin alıyorsun zaten. Bu pakete kadına yapılan hormon testleri yumurta toplama, anestezi, transfer ve muayeneler dahil. Erkeğe yapılan istenen testler bu paketin dışında şimdiye kadar eşime iki kez sperm testi yapıldı. Birde yapay zeka sistemi kullanıyorlar o seçiyor en iyi embriyoyu ve paket dışı 120 Euro. Bunun dışında ekstra sizden genetik test vs isterlerse bile dışarıdaki labları kabul ediyorlar. Gerçekten çok iyi bir yer ben çok pimpirikliyimdir baya içime sindi. Hatta yumurta toplamada sırasında tanıştığım biri oldu o üç merke gezmiş sonra Şişli memoriala karar vermiş banada sordu ama başka hiç bi yer ile görüşmedim birebir yaptıran gebe kalması çok zor bi tanıdığım hamile kaldı ve Semra hanım ve ekibinden dolayı seçtim.Yaa canim insAllah çok güzel yumurtaların olur ve pozitifi görürsün biraz bilgi verirmisin rica etsem maddi olarak ne kadar verdin şimdiye kadar neler yaptılar diye
Hay maşallahinşallah daha da içmezsin Allah’ın izniyle
Rabbim kolaylaştırsın canım benim dualarım seninleAyy kuzum ya bayram koşuşturmacası sonra yol falan derken yazamadım gruba pekİnşallah sıkı sıkı tutunur transfere gidiyorum şimdi Dua edin kızlar bizee Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin, gönlümüze göre olsun inşallah
Canım bahcecide yaptırdım Altunizade bahçeci umuttaYaaa ben hep bahçeci düşünmüştüm dünden beri nereye baksam şişli Memorial karşıma çıktı belki nsiptir öyle karşıma çıkan peki benim zamanım kısıtlı ta ağrıdan geleceğim öğretmenim çünkü ne kadar sürede tedavi tamamlanır sizce ayrıca tedavi masrafları ve ilaç masrafları için neler verdiniz anlatır mısınız.Su an dondurulmuşlarinla mi yapacaksın canim
Yani hiç disari çıkmadım bı hastaneye gittim bayramın ikinci günü hastane bomboştu zaten. İçim üşüyor hasta mı oldum yoksa bu haller hamilelik mi anlamadım. Kendi kendime nazar verdim midem bulanmiyor diyeAyyy kuzum al birini vur ötekineBende senin gibiyim, bu saat oldu kendimi kazıdım yataktan öğle namazını kılmak için ve bir şeyler yemek için. Hiçbir şey yiyemiyorum ve sürekli uyukluyorum; ama geçecek inşaallah.. Sende zorla kendini en azından haşlanmış bir yumurta ve birkaç zeytin at ağzına.. Ben peynir zeytin ve cevizle besleniyorum bu aralar, mide bulantımı bastırsın diye.. Geçmiş olsun canımcım
kizlar hayirli sabahlar bugun transferimin 7. gunu simdi ilk idrarla test yaptim bakar misiniz
Saat 10da da benim transferim oldu canım o hastanedeEve gelip rahat yazayım dedim. Nişantaşı Ota jinemed hastanesi Dr. Meriç Karacan. Düünyaaaaa tatlısı bi insan. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme şişli Memorial, üçüncü Atakent acıbadem.
Ayy kuzum ya bayram koşuşturmacası sonra yol falan derken yazamadım gruba pekİnşallah sıkı sıkı tutunur transfere gidiyorum şimdi Dua edin kızlar bizee Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin, gönlümüze göre olsun inşallah
Ayyy az kaldııııBende o gün kalp atışı için doktora gideceğim. İkimiz de çoook mutlu şekilde dönelim hastaneden inşaallah
Evet hala regli bekliyorum sjhshshshs az kaldı ama
Saat 10da da benim transferim oldu canım o hastanede
Ayy amin canım amin isteyen herkese ins gerçekten psikoloji filan kalmadı gorumcelerim eltim çevremde herkes hamile 7 yıldır evliyim artık maddi manevi kaldıramıyorum bu defa çok iyi bir yer olsun istiyorum doktor ve merkez konusunda karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?