- 4 Aralık 2024
- 3.278
- 2.998
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.481
Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor
Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut kötü düşünme Allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım moralini yüksek tut yol uzun yorucu dikenli sabırla ilerleyeceğiz günün sonunda kendimizi duamızı yaşarken bulacağınız inşallahBugün doktorun sekreteri aradı, bayram tatilinden ötürü çarşamba olan randevuyu pazartesi gününe erteledi önce. Sonra kanamanın devam ettiğini duyunca geri perşembeye aldı. Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım. Kızlar çok zor bir süreç ya, yani keşke pozitifi görmekle bitse. Dilerim hepiniz sorunsuz dertsiz süreçler geçirirsiniz. Benim ruh halim çok değişken oldu bu kanamalar yüzünden..
Bugün doktorun sekreteri aradı, bayram tatilinden ötürü çarşamba olan randevuyu pazartesi gününe erteledi önce. Sonra kanamanın devam ettiğini duyunca geri perşembeye aldı. Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım. Kızlar çok zor bir süreç ya, yani keşke pozitifi görmekle bitse. Dilerim hepiniz sorunsuz dertsiz süreçler geçirirsiniz. Benim ruh halim çok değişken oldu bu kanamalar yüzünden..
Hayırlı olsun şimdiden anestezisiz oldum ben inan hiç nir ağrı hissetmedim benim canım çok hassas olmasına rağmen hissetmedim bence anestezisiz yaptır dualarla karşıla bebeğini o esnada inşallah gönlünce olur herşeyKızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor
Kızlar selamlar
Allah nasip ederse yarın transfer olacağım. Ben her gün bir tane sade maden suyu yada sade maden suyuna limon sıkıp ve tuz atıp içiyorum. Şimdi yarından sonra neleri yememem lazım diye forumda daha önce açılmış konulara bakınca maden suyu içme demiş bazı doktorlar. Asitli içecekler tamamda maden suyu faydalı bişey değil mi ? Sizin hocalarınız bu konuyla ilgili birşey dedi mi
Canım benim 9.gün 172Kızlar ben yarın muayeneye gideceğim kese görmeye inşAllah
Tekrar değerlerimi paylaşıyorum sizinle.
Transfer hariç
11. Gün - 206,54
13. Gün - 510,58
15. Gün - 882,94
18. Gün - 3518 (bugün)
Transfer sürecinde benim hemşirem sadece Parol kullanabilirsin demişti ama her doktorun uygulayışı farklı umarım gönlünden geçen gibi olur canımYarın adetin 2. günü kontrolüm var kuzum doktoruma sorucam. Belki ilaç önerir kullanırım. Ama süreci etkilemez dimi antibiyotik kullanmak? Erteleyelim derse çok üzülürüm.
E2 iyi bence benim 10. Günde 86 çıkmıştı önceki e göre arttığı için en azından ilerleme var demişti. e2 yumurta kalitesini gösterir ve genelde adetin 14. Günü 200 üstü beklenir. Progesteron bilmiyorum ama onunda 1,5 altı olması lazım.Amin canım ya inşallah oyledir e2 290 Progesteron 0.3 çıktı bakalim doktorum ne dicek
İnşallah canım, gerçekten çok sabretmek gerekiyor ama işte ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsam da hep bir acaba kalıyor ve bazen çok büyüyorRabbim yardımcın olsun içini ferah tut kötü düşünme Allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım moralini yüksek tut yol uzun yorucu dikenli sabırla ilerleyeceğiz günün sonunda kendimizi duamızı yaşarken bulacağınız inşallah
Amin canım, inşallah hepimizin süreçi sorunsuz ilerler bu günleri de nazar boncuğu sayarızİnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duymak nasip olsun öyle pozitif olmakla bitmiyor kendimde tecrübe ettim yani bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok yine de olumsuzlukları düşünmeyelim Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah vaktinde zamanında gelir sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
Canim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükürKızlar hamdolsun keseyi gördümRabbimdrn dileğimdir bende bütün kardeşlerim de bu süreçleri sağ Salim kolaylıkla atlatıp evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşAllah Yüce Allahımın izniyle
Kuzum benim e2 108,5,p4 de 0.05 altı iyi transfer yapabiliriz dedi. P4ü sanırım 1.5 altı istiyorlar. Ama e2 kaç istiyorlar onu bilmiyorumAranızda anlayan varsa nolur yorum yazin. Bugün adetin 8. Günü rahim kalınlığım 8.1 e2 290 Progesteron 0.3 iyi mi sizce ?
Bende çok merak ediyorum inşallah Allah'ın izniyle canım dualarımız kabul olsun inşallahRica ederim ne demek sizler benim yol arkadaşımsınız en azından herkesin sonuçlanana kadar merak ediyorum çok şükür çok sevindim senin adına inşallah o hareketliliği anne karnında devam eder annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz Amin inşallah
Çok teşekkürederim canım Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için test günün ne zaman dı canım güncelleme yapayım
Maşallah canim hayırlı olsun11 Mart 5.embriyosu transfer oldum 11. Gün beta 583 çıktı bugün kese göründü 5 haftalıkmış
Yüzdün yüzdün bu günlere geldin maşallahİnşallah canım, gerçekten çok sabretmek gerekiyor ama işte ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsam da hep bir acaba kalıyor ve bazen çok büyüyor
Canım ben transfer sonrası sordum, şu an dikkat etmen gereken birşey yok ama çok aklına takılıyorsa sakatat tüketme vs dedi.Kızlar selamlar
Allah nasip ederse yarın transfer olacağım. Ben her gün bir tane sade maden suyu yada sade maden suyuna limon sıkıp ve tuz atıp içiyorum. Şimdi yarından sonra neleri yememem lazım diye forumda daha önce açılmış konulara bakınca maden suyu içme demiş bazı doktorlar. Asitli içecekler tamamda maden suyu faydalı bişey değil mi ? Sizin hocalarınız bu konuyla ilgili birşey dedi mi
Amin amin inşallahCanim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükürdarısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?