- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.341
Yok canım ya malesef iciyorumHay maşallahinşallah daha da içmezsin Allah’ın izniyle
Bebeğim tabiki bu lanet şey zararlı icmememiz lazım. Ama artık olan olmuş hiç kendini yıpratma ben ortasondan beri içiyorumCanımsın gerçekten motive oldum. Ama şimdi korkum yumurta rezervi zaten az sigara içince hiç olmayacak korkusu bazen geliyor. Bırakamadım diye kendimi kötü de hissettiğim an çok ama yarına inşallah sigara olayıni bitirmeye çalışacağım. Ekstra vitamin takviye aldınız mi? OMEGA, jodid( doktor önerisi) ile, coenzym, b 12Vitamin , Magnesium Citrat, femibion bunları alıyorum ve arı sütü çok iyi dediler yumurta kalitesi icin
Hah tamamdır o şekilde bakayım çok teşekkür ederim canım ben direk memorial diye girmistimCanım Şişli Memorial zaten bitane. Memorialin bir çok şubesi var ama bizim gittiğimiz Şişli'de ki.
Adetimin 6.günü bugün kontrolüm vardı şimdilik herşey yolunda nisanın 15 gibi olacak kısmet olursa e2p4 veriyorum her gittiğimde. Kullandığım ilaç Dekort ve coraspirin başka ilaç kullanıyorum herhangi bir etki yapmadı. Vitamin kullanıyorum birde tabi ki. Dvit magnezyum omega folik asit. Siz ne kullanıyorsunuz
Yok canım ya malesef iciyorumgeçen sefer 6,5 ay içmedim hastaneden çıkar çıkmaz içtim. Tabi belki o zmaan üzgündüm onun etkisi olabilir. Bu sefer sağlıkla doğarsa icmeye bilirim zarar vermesin diye.
Kızlar merhaba Haziran ayında tüp bebek yapacagiz bu 4.denemem olacak ve hala doktor konusunda karar veremedim.Kardesim bursa da olduğu için Bursa Bahceciyi düşünüyordum ama içime sinmedi.Aret Kadar, Bülent Tıraş,Semra Kahraman kimi önerirsiniz yada başka önereceğiniz var mı.Bu arada bende sorun yok eşim azosperm
Böyle ruha şifa gibisiniz. Aslında sigara içtiğini söyleyipte afaroz edilip anneliği sorgulayan bir çok yorum okumuslugum var. Elbette kötü hiç övünülecek yanı yok sigara içmenin, lakin bazıları böyle sanık sandalyesine oturtup hadsiz yorumlarda saldirircasina yapabiliyor. Oysa karşı da çözüm arayan motive olmayı isteyen birinin olduğunu unutup acımasız olan kişilerde var. Ne yazık ki başkalarını yargılamak bizim millete has bir durum . Bugün bir kaç konu aratıp okuyunca öyle icerlendiydim. Kızceler biz umutlu olup güzel düsünelim .Bebeğim tabiki bu lanet şey zararlı icmememiz lazım. Ama artık olan olmuş hiç kendini yıpratma ben ortasondan beri içiyorumkötü bir örneğim övünmek için kesinlikle söylemiyorum sadece kendini sıkma diye söylüyorum benim 2019da toplandı yumurtalar 33 yasindayim o zaman 18 embriyom oldu 40 kusur yumurta vardı hiçbir takviyede kullanmamistim. Tabiki bırak içme ama streste yapma güzel düşün güzel olsun bol bol olsun
Böyle ruha şifa gibisiniz. Aslında sigara içtiğini söyleyipte afaroz edilip anneliği sorgulayan bir çok yorum okumuslugum var. Elbette kötü hiç övünülecek yanı yok sigara içmenin, lakin bazıları böyle sanık sandalyesine oturtup hadsiz yorumlarda saldirircasina yapabiliyor. Oysa karşı da çözüm arayan motive olmayı isteyen birinin olduğunu unutup acımasız olan kişilerde var. Ne yazık ki başkalarını yargılamak bizim millete has bir durum . Bugün bir kaç konu aratıp okuyunca öyle icerlendiydim. Kızceler biz umutlu olup güzel düsünelim .
Ben artık üzülerek söylüyorum o tarz insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum bir arıza var gibi. Acımasız empati noksanı insanlar bir zahmet bize uzak olsunlar
Ayy maşallah Rabbım tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallahCanım ben transfer oldum 10 martta, geçen hafta kese gördük
Aminn inşallah çok teşekkür ediyorumYani onu söylüyorlar zaten canım ama bana progestan düşükse ilave vericez demişlerdi iptal ederiz demediler. Ama değerden sonra gerek kalmadı uygundu dediler. Sen stres yapma onlar her ihtimali söylemek zorundalar. Fitilini dikkatli ve saatinde kullan ben öyle yapmıştım.rabbim yardımcın olsun ins.Kolaylıkla geçsin, pozitifi gör Allah'ım izniyle
Merhaba öncelikle Rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın ben daha yolun en başında biri olarak sizlerden tecrübelerinize dair bilgi istiyorum şu an heyet raporu bekliyorum rapordan sonraki süreci ve olacakları hakkında bilgi verebilir misiniz rapor çıkması ve transfer arası ne kadar süre geçiyor
Amin amin canım mayala@Nazli kizz ve R rindol canlar yarın transfer gününüz şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle bol pozitifli bir Ay diliyorum hepimiz için Amin
Amin amin canım mayalaHayırlısıyla yarın transfer olacak bir aksilik olmasın dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben İstanbul Şişli memorialda yaptırıyorum doktorum gönül hanım. Çok ilgililer ilk muayeneyi Semra hanımla birlikte yapıyorlar daha sonra ekipten bi doktorla ilerliyorsunuz, bildiğim kadarıyla daha kritik vakalar ve olumsuz sonuçlanan denemelerde Semra hanımı ilgileniyor. Şişli tüp bebek Bölümün kurucu başkanı olur kendisi. Tamamen bir ekip olarak çalışıyorlar mesela 6 tane falan doktor var ekipte hepsi dosyanıza hakim kullanacağınız dozları iğneleri ilaçları Semra hanım bir ekip toplantısı yaparak karar veriyor. Ben dün opu işlemi oldum bu ana kadarda çok memnun kaldımKızlar merhaba Haziran ayında tüp bebek yapacagiz bu 4.denemem olacak ve hala doktor konusunda karar veremedim.Kardesim bursa da olduğu için Bursa Bahceciyi düşünüyordum ama içime sinmedi.Aret Kadar, Bülent Tıraş,Semra Kahraman kimi önerirsiniz yada başka önereceğiniz var mı.Bu arada bende sorun yok eşim azosperm
Transferim gerçekleşti mi canım hangi aşamadasınCanım öncelikle hayırlı olsun. Ben İstanbul Şişli memorialda yaptırıyorum doktorum gönül hanım. Çok ilgililer ilk muayeneyi Semra hanımla birlikte yapıyorlar daha sonra ekipten bi doktorla ilerliyorsunuz, bildiğim kadarıyla daha kritik vakalar ve olumsuz sonuçlanan denemelerde Semra hanımı ilgileniyor. Şişli tüp bebek Bölümün kurucu başkanı olur kendisi. Tamamen bir ekip olarak çalışıyorlar mesela 6 tane falan doktor var ekipte hepsi dosyanıza hakim kullanacağınız dozları iğneleri ilaçları Semra hanım bir ekip toplantısı yaparak karar veriyor. Ben dün opu işlemi oldum bu ana kadarda çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?