Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bebeğim tabiki bu lanet şey zararlı icmememiz lazım. Ama artık olan olmuş hiç kendini yıpratma ben ortasondan beri içiyorum kötü bir örneğim övünmek için kesinlikle söylemiyorum sadece kendini sıkma diye söylüyorum benim 2019da toplandı yumurtalar 33 yasindayim o zaman 18 embriyom oldu 40 kusur yumurta vardı hiçbir takviyede kullanmamistim. Tabiki bırak içme ama streste yapma güzel düşün güzel olsun bol bol olsun

inşallah su gibi geçer sürecin dilerim sonunda pozitif haberler almak nasip olsun Amin

Yok canım ya malesef iciyorum geçen sefer 6,5 ay içmedim hastaneden çıkar çıkmaz içtim. Tabi belki o zmaan üzgündüm onun etkisi olabilir. Bu sefer sağlıkla doğarsa icmeye bilirim zarar vermesin diye.

Amin amin inşallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Allahım gönlüne göre versin inşallah

Kızlar merhaba Haziran ayında tüp bebek yapacagiz bu 4.denemem olacak ve hala doktor konusunda karar veremedim.Kardesim bursa da olduğu için Bursa Bahceciyi düşünüyordum ama içime sinmedi.Aret Kadar, Bülent Tıraş,Semra Kahraman kimi önerirsiniz yada başka önereceğiniz var mı.Bu arada bende sorun yok eşim azosperm

Merhaba canım hoşgeldin
Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim inşallah bu sefer mucizen gelir sağlıklı bir şekilde Amin
Burda Şişli Memorialda tedavi gören arkadaşlar var görürse yazacaklardır çok memnunlarmış canım dilerim işinin Ehl-i vicdanlı merhametli bir hekime denk gelirsin Önce Allah sonra doktorların eliyle şifanı bulursun inşallah

Böyle ruha şifa gibisiniz. Aslında sigara içtiğini söyleyipte afaroz edilip anneliği sorgulayan bir çok yorum okumuslugum var. Elbette kötü hiç övünülecek yanı yok sigara içmenin, lakin bazıları böyle sanık sandalyesine oturtup hadsiz yorumlarda saldirircasina yapabiliyor. Oysa karşı da çözüm arayan motive olmayı isteyen birinin olduğunu unutup acımasız olan kişilerde var. Ne yazık ki başkalarını yargılamak bizim millete has bir durum . Bugün bir kaç konu aratıp okuyunca öyle icerlendiydim. Kızceler biz umutlu olup güzel düsünelim .

Öyle canım maalesef yeter ki bir açığını yakalansınlar boşver kimseyi takmayın bu hayatta kimseyi memnun edemezsin illa ki bir yerinden vurmaya çalışırlar

Merhaba öncelikle Rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın ben daha yolun en başında biri olarak sizlerden tecrübelerinize dair bilgi istiyorum şu an heyet raporu bekliyorum rapordan sonraki süreci ve olacakları hakkında bilgi verebilir misiniz rapor çıkması ve transfer arası ne kadar süre geçiyor

Aminn inşallah çok teşekkür ediyorum

Amin inşallah
Benim bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar inşallah cevap vereceklerdir dilerim Rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah herşey gönlünce olsun sağlıklı hayırlı evlatların sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin olsun inşallah

Amin amin canım mayala Hayırlısıyla yarın transfer olacak bir aksilik olmasın dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Amin amin canım mayala Hayırlısıyla yarın transfer olacak bir aksilik olmasın dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Dualarımız seninle canım inşallah bebişini al gel annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasın inşallah Rabbim işini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah La Havle ve La kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim bol bol çek canım Ya Musavvir Esma’sını da unutma Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben İstanbul Şişli memorialda yaptırıyorum doktorum gönül hanım. Çok ilgililer ilk muayeneyi Semra hanımla birlikte yapıyorlar daha sonra ekipten bi doktorla ilerliyorsunuz, bildiğim kadarıyla daha kritik vakalar ve olumsuz sonuçlanan denemelerde Semra hanımı ilgileniyor. Şişli tüp bebek Bölümün kurucu başkanı olur kendisi. Tamamen bir ekip olarak çalışıyorlar mesela 6 tane falan doktor var ekipte hepsi dosyanıza hakim kullanacağınız dozları iğneleri ilaçları Semra hanım bir ekip toplantısı yaparak karar veriyor. Ben dün opu işlemi oldum bu ana kadarda çok memnun kaldım

Transferim gerçekleşti mi canım hangi aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…