• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

merhabalar ben de dün trasfer oldum dondurulmus 5. gün embriyosu ilk tüp denemem yas 29, bu sürecte neler yapmalıyım esim ilk üc gün yatmamı söylüyor suan sadece tuvalete gidip geliyorum. rabbim inşallah mucizelerimize kavuşamayı nasip etsin hepimize dua edip dua bekliyorum 💓
Amin inşallah hoşgeldin 🤗 canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur dilerim pozitif haberler alırsın aynen ilk üç gün tam tutunma aşaması onun için dikkat edin sonradan yine ağır işler yapmadan hareket edin yine de evin içinde küçük adımlarla yürüyün kan dolaşım olması gerekiyor hayırlısı olsun inşallah 🤲🥰👼

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular :D
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor :D
Genelde anestezisiz oluyor transfer.
Çok nadir anestezi yapıyorlar. Zaten hazır olduktan sonra seni ameliyathaneye götürdükleri andan itibaren en fazla 15dakika sürüyor sürmüyor.
Bence böylesi daha iyi ben görmüştüm, pıt diye koydular 😍 çok muhteşem birşey

Bugün doktorun sekreteri aradı, bayram tatilinden ötürü çarşamba olan randevuyu pazartesi gününe erteledi önce. Sonra kanamanın devam ettiğini duyunca geri perşembeye aldı. Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım. Kızlar çok zor bir süreç ya, yani keşke pozitifi görmekle bitse. Dilerim hepiniz sorunsuz dertsiz süreçler geçirirsiniz. Benim ruh halim çok değişken oldu bu kanamalar yüzünden..
Hayırlısı olsun canım, inşAllah duyarsınız 🤲🏻
Bayram tatiline aslında önceleri çok sevinirdik ama bu süreçte olanlar yani bizler şu sıra hiç sevmiyoruz
Aksamalar vs oluyor. Zaten gününü bekliyoruz sabırsızlıkla birde erteleme oluyor iyi e sinir bozucu.
Perşembe hayırlı haberler ver bize inşAllah 🤲🏻

Merhaba herkese, öncelikle umarım herkes pozitif sonucu alıp bebeğine sağlıkla kavuşur. Bende adetimi bekliyorum transfer süreci için bugün yarın olucam ve estrofem başlıycam sanırım benim 2,5 yaşında kızım var o dönem dondurduğumuz embriyolarla tekrar deniycem ama herşey silinmiş aklımdan. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar da sıkılıyorum çünkü yine ilaçlar iğneler o bekleme süreci ama sonu güzel olsun sizlerle konuşmak iyi gelir diye düşündüm 😊

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 maşallah 🧿 Allah bağışlasın evladınızı inşallah dilerim Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥰👼

Selma kızlar, şimdiye kadar 2 kutu gonalf kullandım 300 dozla, bugün doktorum 3.kutuyu başlattı ve cetrocide iğneye başla dedi 3 gün boyunca biraz korktum bu iğneyi görünce. Aranızda yaptıran var mı çok ağırıyot mu

Aleyküm selam canım bende bir kutu Menogon bugün bitirdim yarın ikinci kutuya geçiyorum pazar günü sabah yani reglin 7. Günü cetrotide başlıyorum Opu tarihi belli olana kadar iki adet yapacağım fazla acıtmıyor o da aynı gonal f gibi 🫣

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular :D
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor :D
Benim 3 transfer anestezisiz olmuştu. Bu defa anestezi olsa mı dedim, doktor hiç gerek yok hem maliyet hem eziyet dedi. Jinekolojik muayeneden pek farkı yok transferin

Canım benim 9.gün 172
11.gün yani bu gün 294 düşük mü ya artış doktor iyi dedi ama korkuyorum
Yok canım bence iyi hesaplama yaparsak iki günde %70 yükseliş olmuş maşallah 🧿
Benim 11. Günde 206 küsürdü

Eklentiler

• IMG_0139.webp
    IMG_0139.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 13
Yok canım bence iyi hesaplama yaparsak iki günde %70 yükseliş olmuş maşallah 🧿
Benim 11. Günde 206 küsürdü
Çok korkuyorum canım ya moralim bozuldu olmamış gibi düşünmeye başladım kadın doğum doktorum güzel hayırlı olsun dedi ama tüo bebek doktorum artış var 4 gün sonra tekrarla dedi kafamı karıştırdı

merhabalar ben de dün trasfer oldum dondurulmus 5. gün embriyosu ilk tüp denemem yas 29, bu sürecte neler yapmalıyım esim ilk üc gün yatmamı söylüyor suan sadece tuvalete gidip geliyorum. rabbim inşallah mucizelerimize kavuşamayı nasip etsin hepimize dua edip dua bekliyorum 💓
Hayırlı olsun canım Transferin 🥹
Bence bu kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum.
Ben mesela hiç yatmadım ama tutupta evin altını üstüne getirmedim.
Zaten annemlerde kaldığım için yemek vs o yapıyor ama ben yanılmıyorsam ertesi gün olmasa bile bir sonraki gün ev süpürdüm ve evden çalıştığım için hep oturuyordum, arada molalarda kalkıp kısa minik yürüyüş yaptım ve merdivende inip çıktım.

Şükür Allah’ıma nasip etti, devamını getirsin 🤲🏻

Çok korkuyorum canım ya moralim bozuldu olmamış gibi düşünmeye başladım kadın doğum doktorum güzel hayırlı olsun dedi ama tüo bebek doktorum artış var 4 gün sonra tekrarla dedi kafamı karıştırdı

Canım korkma 4 gün sonra testini tekrarla yüksek değer çıkarsa kese tarihi verecektir pozitif düşün pozitif olsun herkesin değeri farklılık gösterir böyle düşünüp kendini üzme 🤲🫶🏻

Canım gayet normal, benim mesela 882 olduğunda ben tedirgin olmuştum iki katı değil diye iyi dediler.
İki gün sonra değilde üçüncü gün yani bugün ver dedi, muhtemelen 1500 civarı olur hatta geçer dedi ve geçtide.
Şimdi sen ilk kanını 9.gün verdiğin için çoğu doktorlar bu değeri hesaplamaya katmıyorlar.
Zaten bu yüzden transfer günü hariç 12. Ve 14. Gün kan ver derler

Kızlar 3.gün transferi 14. Gün beta hcg 2004 sizin nasıldı ikiz olabilir mi bilemedim 2gün önce 661 çıkmıştı
Beta değerinden pek belli olmuyor canım ikiz olup olmadığı maalesef.
Benim transfer günü hariç 15. Gün 882 küsürdü bugün 18.gün 3518 çıktı
Ben tek embriyo transferi oldum, tabi bilemem şu an ne durumda keseyi yar8n göreceğiz ama
Arkadaşımız E er38 çift transfer oldu ve değerlerle aşağı yukarı bendeki gibi yükseliş sergiledi
Bugün kese görmeye gitti ama tek mi çiftmi onun bilemiyorum şu an

Hayırlısı olsun canım, inşAllah duyarsınız 🤲🏻
Bayram tatiline aslında önceleri çok sevinirdik ama bu süreçte olanlar yani bizler şu sıra hiç sevmiyoruz
Aksamalar vs oluyor. Zaten gününü bekliyoruz sabırsızlıkla birde erteleme oluyor iyi e sinir bozucu.
Perşembe hayırlı haberler ver bize inşAllah 🤲🏻
İnşallah canım, çok sağol

Canım gayet normal, benim mesela 882 olduğunda ben tedirgin olmuştum iki katı değil diye iyi dediler.
İki gün sonra değilde üçüncü gün yani bugün ver dedi, muhtemelen 1500 civarı olur hatta geçer dedi ve geçtide.
Şimdi sen ilk kanını 9.gün verdiğin için çoğu doktorlar bu değeri hesaplamaya katmıyorlar.
Zaten bu yüzden transfer günü hariç 12. Ve 14. Gün kan ver derler
İnşallah canım içimi ferahlattırdin Allah razı olsun

E2 iyi bence benim 10. Günde 86 çıkmıştı önceki e göre arttığı için en azından ilerleme var demişti. e2 yumurta kalitesini gösterir ve genelde adetin 14. Günü 200 üstü beklenir. Progesteron bilmiyorum ama onunda 1,5 altı olması lazım.
Ay iyi olarak anlıyorum bunuv🥰 bugün sonuclariniz normal demişler sadece senin gibi detayli anlatmamışlar 🤣🤣🤣

Back
X