Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım benim seni çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah yakın zamanda tekrardan herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun dilerim diğer tedavinde daha güzel sağlıklı sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle inşallah

5. Günde gelişimleri durdu canım maalesef 30 yumurta hepsi boşa gitti genetik araştırma yapılacak bana kromozomla ilgil bır sorun olabıkır dediler
Canım çok üzüldüm ve ilk defa böyle bişey duyuyorum bu kadar yumurtadan hiç embriyo olmaması çok enteresan hastanenin labaratuvarindan eminmisin o kadar maddi manevi emek boşa gitmiş çok üzüldüm, başta yapsalar ya genetik araştırmalarını gerçekten bizi sadece para olarak görüyorlar ya sinir oluyorum Rabbim yardimcimiz olsun

Yarın adetin 2. günü kontrolüm var kuzum doktoruma sorucam. Belki ilaç önerir kullanırım. Ama süreci etkilemez dimi antibiyotik kullanmak? Erteleyelim derse çok üzülürüm.
Transfer öncesi etkilemiyorda transferden sonra ortaya cikarsa ilaç kullanamiyoruz maalesef. Birde nacizane tavsiyem diş kontrolüne de git istersen. Hamilelikte diş hassasiyeti oluyormuş doktorum önermişti. Gittim bugünde kontrolüm var.

Kızlar bugün adetimin 8. Günü rahim kalınlığı kontrolüme gittim 8.1 dedi burdaki doktorum. Tahlilleri almaya gidicem birazdan e2 ve progestan mi prolaktin mi ne onu istedi. İnşallah iyi çıkar da ertelenmez transferim

Transferin hayırlı olsun canım inşAllah sağlıklı ilerler tutunur
Benim doktorumda ala bilirsin dedi. Burda bende okudum sonra internette araştırdım, duş sorun değil, sadece ola ki tansiyon düşerse vs diye bir iki gün bekleyin diyorlar. Ben transfere gitmeden önce duş alıp ve transferden hariç üçüncü gün duş almıştım. Ne olur ne olmaz diye
Ben fitil kullanmıyorum ama duş almayacaksanız, fitil sonrası ıslak mendille silinmeyi ve sonrasından kurulamayı önere bilirim bu durumda

Doktorunuz neden öyle diyor anlamış değilim.. doktorluğundan değilde insanlığından şüphe etmek gerekir.
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Gerçi her ikisi içinde 5.gün daha çok erken. Bence bekle biraz daha en azından 9.güne kadar

Ayyy çok sevindim canım
Doktorun neler söyledi peki? Kanaman ile ilgili bir şeyler dedi mi?

3 embriyom vardı 3 üde qybı kalite 5 gün 3aa tek embriyo konuldu ama 2 tane çözmüşlerdi bana söylenilen çözerken kaliteleri düştü biz tek embriyo koyduk diğeri yok bari onu da koysalardı doktorum iyi aslında o gün neden böyle konuştu bilmiyorum embriyolara zarar mı geldi bilemiyorum

Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam
Antibiyotik doktorunuza sormanız gerekecek, belkide her antibiyotik kullanılamaz da ola bilir.
Ben adet olmadan önce diş tedavimi yaptırdım, çektirdim 20lik dişimi.
Bir tane 20lik kaldı oda sorun olmaz dedi bazen çok nadir sanki ağrı oluyor gibi sanki sert birşey tersinde ağrır ya öyle ama sonra geçiyor, oda hamilelikten oluyormuş

Çok garip.. yani ne kadar iyi doktor olsada bu cümlesi çok yanlış bence.
Doktorunuz kim acaba?

Amin canım inşallah elimde değil size yazıp uyumuşum ilaçlar içim alarm çaldı uyandım regl olacakmışım gibi ağrı yine geldi inşallah tutunuyordur 4.5 yıl luyor bir umut her ay gözüm yolunda dilerim ki kimse beklemez ve mucizeleri çoktan yola çıkmış annelerine tutunuyordur çok amin

Amin Maral’ım çok iyi kalınlaşmış dilerim transferin de su gibi güzel geçsin inşallah

Kızlar ben yarın muayeneye gideceğim kese görmeye inşAllah
Tekrar değerlerimi paylaşıyorum sizinle.
Transfer hariç
11. Gün - 206,54
13. Gün - 510,58
15. Gün - 882,94
18. Gün - 3518 (bugün)

Maşallah canım çok güzel artmış değerin inşallah yarın keseyi de sağlıcakla görmek nasip olsun

E ertyn merhaba canım transfer oldun mu nasıl geçti inşallah herşey yolundadır inşallah sonunda pozitifleri görürsün Amin
Sağol canım benim Allah razı olsun ever transferim gerçekleşti emriyom çok güzelmiş çözültükten sonra da %100 hareket etti herşey çok güzel dediler doktorum da aynı şekilde ben anestezili yaptırdığım için bişi anlamadım şimdi hastaneden çıktık eve dönüyoruz bakalım inşallah sonucu da çok güzel olur
Unutmayıp sordugun için de ayrıca çok teşekkür ederim rabbim gönlündekini sana kolaylıkla nasip etsin

Hayır canım ben daha yeni başlıyorum sürece. Yarın ilk adetli muayenemi olup iğnelere başlayacağım. Yalnız hafif bir sinüzit geçiriyorum. Burun akıntım var sorun olur mu acaba

Etkilemez bence

İnşallah canım Rabbim dilerim nasip etmiştir mucizeni Allahtan ümit kesilmez inşallah olacaktır yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…