Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kuzum benim e2 108,5,p4 de 0.05 altı iyi transfer yapabiliriz dedi. P4ü sanırım 1.5 altı istiyorlar. Ama e2 kaç istiyorlar onu bilmiyorum Ama bu işareti yaptıklarına göre değerlerinin ikiside iyi gibi
Bu kadar detayli bilmiyordum. Ne kadar olmasi gerektiğini falan ilk defa duyuyorum. Umarim böyle gideriz bakalim sağol canım teşekkürler ederim

Canim tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif alip kizina kardeş nasip etsin burda olmak ayrıcalıktır bak haberin olsun buraya gelen kolay çıkamıyor sonra demedi deme

amiin insallah saglıkla kucagınıza almak da nasip olsun. tavsiyeleriniz neler peki

Canim tedavinin ilk aşaması ganol f ile yumartalari büyütmek sona yaklaştıkça büyük yumurtalar, küçükler büyüyene kadar catlamasin diye cetrotide catlama önleyici olarak veriliyor. Hepsi de toplama ölçüsüne gelince de en son ovitrelle catlatma ignesi veriliyor. Yani tedavin olmasi gerektiği gibi ilerliyor korkma. Açıkçası iki ay önce olduğum icin bu igneleri hangisi acitiyordu yada acitiyormuydu bilmiyorum

Son düzenleme:
Tek kese görüldü canım

Canim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükür darısı başımıza inşallah

Canim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükür darısı başımıza inşallah
Amin amin inşallah
Canım benim Allah razı olsun hepimize Rabbim bu mübarek ramazan ayının son cumasında dilerim Rabbim hepimize kolaylaştırsın kucağımıza almayı nasip etsin canlarım dilerim Rabbimden

Teşekkür ederim canım

Canim tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif alip kizina kardeş nasip etsin burda olmak ayrıcalıktır bak haberin olsun buraya gelen kolay çıkamıyor sonra demedi deme
Bilmezmiyim 3,5 sene öncede buralardaydım çok güzel paylaşımlarımız oldu hatta hamileliğimizde bile herşeyi paylaşmıştık

amiin insallah saglıkla kucagınıza almak da nasip olsun. tavsiyeleriniz neler peki
Amin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek

Bende sakatat yemedim çikolata yemedim ama canım nasıl ciğer istyr anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…