- 4 Aralık 2024
- 3.212
- 2.920
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.461
Ne güzel söyledin hayalim her ne olursa olsun hiçbir zaman doktorlar hastalarının moralini bozmamalı kötü bile olsa umut vermeli ki hastada motivasyonlu bir şekilde başlamalıÇok garip.. yani ne kadar iyi doktor olsada bu cümlesi çok yanlış bence.
Doktorunuz kim acaba?
Olmaz bence. Yarın hemen ilaca başlamayacaksın muhtemelen bikaç gün sonra yine gel diyecek o zaman iğne başlar. Antibiyotik de o zamana kadar biter hemen hemenSağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam
Sağol canım benim Allah razı olsun ever transferim gerçekleşti emriyom çok güzelmiş çözültükten sonra da %100 hareket etti herşey çok güzel dediler doktorum da aynı şekilde ben anestezili yaptırdığım için bişi anlamadımşimdi hastaneden çıktık eve dönüyoruz bakalım inşallah sonucu da çok güzel olur
Unutmayıp sordugun için de ayrıca çok teşekkür ederim rabbim gönlündekini sana kolaylıkla nasip etsin
Verdim canım yarın kese görmeye nasipse.Hiç konuşamadık ki kuzum baktı gtti onlar normal dedi ilaçlara devam edeceksin dedi aynı dedikleri aşkım test verdin mi
Amin canım ya inşallah oyledir e2 290 Progesteron 0.3 çıktı bakalim doktorum ne dicekAmin Maral’ım çok iyi kalınlaşmış dilerim transferin de su gibi güzel geçsin inşallah
İnşallah canım değer nasıl düşük mü iyi mi Allah’ın izniyle dilerim bir aksilik çıkmazAmin canım ya inşallah oyledir e2 290 Progesteron 0.3 çıktı bakalim doktorum ne dicek
Aranızda anlayan varsa nolur yorum yazin. Bugün adetin 8. Günü rahim kalınlığım 8.1 e2 290 Progesteron 0.3 iyi mi sizce ?Amin canım ya inşallah oyledir e2 290 Progesteron 0.3 çıktı bakalim doktorum ne dicek
Hiç bilmiyorum doktorumun hemsire hattina attimİnşallah canım değer nasıl düşük mü iyi mi Allah’ın izniyle dilerim bir aksilik çıkmaz
Allah Allah insan demez mi değerlerin iyi o işaret nedir ya ofHiç bilmiyorum doktorumun hemsire hattina attimaldığım cevap bu. İnşallah birsey yazarlar
Oh çok şükür hamdolsun maşşallah canım benimVerdim canım yarın kese görmeye nasipse.
Değerim 3518 bugün
Dicle Üniversitesi nurullah pekerÇok garip.. yani ne kadar iyi doktor olsada bu cümlesi çok yanlış bence.
Doktorunuz kim acaba?
Ben yarın olacağım nasip olursa. Anestezisiz olacağım. Bence çok özel bir an tanık olmak çok güzel olacaktırKızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor
Ben de böyle düşünüyorum. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin sanaBen yarın olacağım nasip olursa. Anestezisiz olacağım. Bence çok özel bir an tanık olmak çok güzel olacaktır
Amiiin inşallah hepimizinkiBen de böyle düşünüyorum. İnşallah sağlıkla tutunur bebişin sana
Biz bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısıyla kalp atımınıda duyarsın inşallah genelde 7. Hafta net duyuluyor kalp atımı onun için stres yapma henüz erken kalp atışı için inşallah bir dahaki randevunda hayırlısıyla gümbür gümbür duymak nasip olsun
Biz bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?