Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur dilerim pozitif haberler alırsın aynen ilk üç gün tam tutunma aşaması onun için dikkat edin sonradan yine ağır işler yapmadan hareket edin yine de evin içinde küçük adımlarla yürüyün kan dolaşım olması gerekiyor hayırlısı olsun inşallah

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor
Genelde anestezisiz oluyor transfer.
Çok nadir anestezi yapıyorlar. Zaten hazır olduktan sonra seni ameliyathaneye götürdükleri andan itibaren en fazla 15dakika sürüyor sürmüyor.
Bence böylesi daha iyi ben görmüştüm, pıt diye koydular çok muhteşem birşey

Hayırlısı olsun canım, inşAllah duyarsınız
Bayram tatiline aslında önceleri çok sevinirdik ama bu süreçte olanlar yani bizler şu sıra hiç sevmiyoruz
Aksamalar vs oluyor. Zaten gününü bekliyoruz sabırsızlıkla birde erteleme oluyor iyi e sinir bozucu.
Perşembe hayırlı haberler ver bize inşAllah

Merhaba canım hoşgeldin maşallah Allah bağışlasın evladınızı inşallah dilerim Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin

Aleyküm selam canım bende bir kutu Menogon bugün bitirdim yarın ikinci kutuya geçiyorum pazar günü sabah yani reglin 7. Günü cetrotide başlıyorum Opu tarihi belli olana kadar iki adet yapacağım fazla acıtmıyor o da aynı gonal f gibi

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor
Benim 3 transfer anestezisiz olmuştu. Bu defa anestezi olsa mı dedim, doktor hiç gerek yok hem maliyet hem eziyet dedi. Jinekolojik muayeneden pek farkı yok transferin

Yok canım bence iyi hesaplama yaparsak iki günde %70 yükseliş olmuş maşallah
Benim 11. Günde 206 küsürdü
Çok korkuyorum canım ya moralim bozuldu olmamış gibi düşünmeye başladım kadın doğum doktorum güzel hayırlı olsun dedi ama tüo bebek doktorum artış var 4 gün sonra tekrarla dedi kafamı karıştırdı

Hayırlı olsun canım Transferin
Bence bu kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum.
Ben mesela hiç yatmadım ama tutupta evin altını üstüne getirmedim.
Zaten annemlerde kaldığım için yemek vs o yapıyor ama ben yanılmıyorsam ertesi gün olmasa bile bir sonraki gün ev süpürdüm ve evden çalıştığım için hep oturuyordum, arada molalarda kalkıp kısa minik yürüyüş yaptım ve merdivende inip çıktım.

Şükür Allah’ıma nasip etti, devamını getirsin

Canım korkma 4 gün sonra testini tekrarla yüksek değer çıkarsa kese tarihi verecektir pozitif düşün pozitif olsun herkesin değeri farklılık gösterir böyle düşünüp kendini üzme

Canım gayet normal, benim mesela 882 olduğunda ben tedirgin olmuştum iki katı değil diye iyi dediler.
İki gün sonra değilde üçüncü gün yani bugün ver dedi, muhtemelen 1500 civarı olur hatta geçer dedi ve geçtide.
Şimdi sen ilk kanını 9.gün verdiğin için çoğu doktorlar bu değeri hesaplamaya katmıyorlar.
Zaten bu yüzden transfer günü hariç 12. Ve 14. Gün kan ver derler

Kızlar 3.gün transferi 14. Gün beta hcg 2004 sizin nasıldı ikiz olabilir mi bilemedim 2gün önce 661 çıkmıştı
Beta değerinden pek belli olmuyor canım ikiz olup olmadığı maalesef.
Benim transfer günü hariç 15. Gün 882 küsürdü bugün 18.gün 3518 çıktı
Ben tek embriyo transferi oldum, tabi bilemem şu an ne durumda keseyi yar8n göreceğiz ama
Arkadaşımız E er38 çift transfer oldu ve değerlerle aşağı yukarı bendeki gibi yükseliş sergiledi
Bugün kese görmeye gitti ama tek mi çiftmi onun bilemiyorum şu an

İnşallah canım, çok sağol

İnşallah canım içimi ferahlattırdin Allah razı olsun

Ay iyi olarak anlıyorum bunuv bugün sonuclariniz normal demişler sadece senin gibi detayli anlatmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…