- 11 Kasım 2015
- 1.076
- 1.626
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.421
Canim daha tranfer olmadiysan doktora git antibiyotik kullan sinüzit baska türlü gecmiyor çünkü. Bende de vardi ben danistim transfer öncesi kullan dedilerTeşekkür ederim canım yalnız aklıma takılan bir konu var. Ben şu an sinüzit oldum gibi duruyor. Burun akıntısı ve çok hafif öksürük var. Onun dışında gayet iyiyim hasta hissetmiyorum kendimi. Acaba süreci etkiler mi?
Allah razı olsun tek duam şuan sizlersiniz en güzel şekilde sizlere nasip olsun güzel haberlerinizi bizde bekliyoruzMaşallahsübhanallah çok sevindim senin adına sağlıcakla vaktinde zamanında gelsin minik mucizemiz ikizler bazen 6. Haftada ortaya çıkabilir onun için bir daha ki randevunda ortaya çıkacaktır yeter ki sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah
Canım gözün aydınKızlar hamdolsun keseyi gördümRabbimdrn dileğimdir bende bütün kardeşlerim de bu süreçleri sağ Salim kolaylıkla atlatıp evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşAllah Yüce Allahımın izniyle
Canim çok üzgünüm Rabbim istediğini en kısa sürede gerceklestirsin inşallahMerhaba arkadaslar. Benim sonucum negatif cikti. Tabloya işleyebilirsiniz:)
Yok canım anlamıyorum tam Elime ultrasyon verdi ama devlet olduğu için göstermedi pek önemsemedi gbi 10 nisanda başka hastaneye aldım orda kalbini dinleyeceğim
Yarın adetin 2. günü kontrolüm var kuzum doktoruma sorucam. Belki ilaç önerir kullanırım. Ama süreci etkilemez dimi antibiyotik kullanmak? Erteleyelim derse çok üzülürüm.Canim daha tranfer olmadiysan doktora git antibiyotik kullan sinüzit baska türlü gecmiyor çünkü. Bende de vardi ben danistim transfer öncesi kullan dediler
Allah razı olsun tek duam şuan sizlersiniz en güzel şekilde sizlere nasip olsun güzel haberlerinizi bizde bekliyoruz
Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucamYok hiç engel olmaz evet ağır ilaçlar alma parol içebilirsin onun zararı olmaz ben ilk transferde hamile kaldım yazın ortasında sanki bilerek gibi grip oldum öksürük vs vardı doktorum birşey olmaz demişti
Yaş 24 ilk denemem test günümde 21 martdıİyi yapmışsınız canım insan emin olmak istiyor inşallah duyarsın Allah’ın izniyle Amincanım yaş kaç test günün ne zamandı kaçıncı denemendi onları da ekleyeyim
Canım vajinal bakıldı valla dr sormadım ama hesaba göre 5+2 bugunCanım gözün aydınrabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins. kaç haftalık gördün keseyi acaba, bide vajinal ultrasonlami baktirlar , karından mi?
Sağol kuzum parol içiyorum zaten ama işte sinüzit antibiyotiksiz tam düzelmiyor acaba antibiyotik kullansam sorun olur mu yarın sorucam
Tamam canım benim ekliyorumYaş 24 ilk denemem test günümde 21 martdı
5. Günde gelişimleri durdu canım maalesef 30 yumurta hepsi boşa gittiG gokyuzusever canım nasılsın iyi misin inşallah embriyoların son durumunu nedir inşallah herşey yolundadır Allah’ın izniyle inşallah
Amin. Rabbim isteyene en kolay şekilde nasip etsin. Evet kan tahlili yaptirdimGeçmiş olsuninşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla müjdelendirsin inşallah kan tahlili mi yaptınız
İnşallah cnm bnm inşallah. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin.Canim çok üzgünüm Rabbim istediğini en kısa sürede gerceklestirsin inşallah
5. Günde gelişimleri durdu canım maalesef 30 yumurta hepsi boşa gittigenetik araştırma yapılacak bana kromozomla ilgil bır sorun olabıkır dediler
Amin. Rabbim isteyene en kolay şekilde nasip etsin. Evet kan tahlili yaptirdim
AminnAycanım çok geçmiş olsun çok zor bir durum o kadar emek ver sonra eli boş dönmek çok acı Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim sorun neyse bulunur bir dahakine önlem alınır da böyle sıkıntıla karşılaşmazsın inşallah emek verip sonuç alamamak çok kötü Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah sana sıkı sıkı sarılıyorum üzüldüm senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?