- 26 Mayıs 2022
- 253
- 131
- 33
- 24
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.401
Bu arada ben yokum daha önce beni yazmıştınız ?
Anne Adayı Yaş
Kaçıncı
Deneme
Embriyo
Transfer
Günü
Sonuç
Tarihi
Sonuç
mayala katar 36 4.deneme Tedavi aşamasında @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer Regl bekleniyor @CinnamonQueen 29 1.deneme Regl bekleniyor @sepide 27 2.deneme 5.gün
6aa
tek transfer6 Nisan @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer 27
Mart@ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart 16 Mart
akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart 26 Mart
@ikosan 29 1.deneme 5.gün Regl bekleniyor @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün 3 Nisan @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 14 Mart 26
Mart@mavidiyebiri 26 1.deneme 5.gün Regl bekleniyor M Maralim2019 40 2. deneme 5.gün 4aa tek transfer 9 Nisan @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart 19 Mart
@bobette 33 1.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün 27 Şubat ve 1 Mart 10 Mart
@Middleton 32 1.deneme 5.gün 17 Mart 29
Mart@Yesilagacbambu 29 1.deneme 5.gün çift transfer 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün 9 Nisan @hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart 22 Mart @Kahhve 33 3.deneme Ertelendi @fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart İkiz
@isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart @Lotus3801 42 1.deneme 5.gün çift transfer Regl bekleniyor @justbetvet 26 1.deneme 5.gün 3 Mart 12 Mart
@oyaninannesi 42 3.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart
@merve fidan 28 3.deneme 5.gün çift transfer 4 Mart 17 Mart İkiz
@edabya 30 2.deneme 4aa 5.gün 3 Mart 13 Mart @sade30 30 2.deneme 5bb
5.gün1 Mart 10 Mart
@silakuzu 34 4.deneme 5.gün 6 Mart 18 Mart
@gulayy21 32 1.deneme 5. Gün 17 Mart 26
Mart
@minnikam00 28 2.deneme 4aa tek transfer 27 Şubat 10 Mart @gokyuzusever 26 1.deneme Regl bekleniyor @almyameryem 30 1.deneme 4bc 8 Mart 18 Mart
@zulalkrhn 31 1.deneme 4.gün 1 Mart 11 Mart
@GulizAli 43 2.deneme 5.gün çift ve tek 27 Ocak İkiz
@hayelim_92 33 1. deneme Regl bekleniyor @Esra2015 32 3.gün çift transfer 11 Mart 24 Mart
@Pinky34 39 4. deneme 5.gün 5 Mart 14 Mart @Fatmagl001 32 1.deneme 5.gün 11 Mart 21 Mart
@hturkmen 30 1.deneme 5.gün Regl bekleniyor @LunaLovegoodd 30 1. Deneme Regl bekleniyor @zeynega 28 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 15 Mart @esraden 27 2.deneme 5. gün çift transfer 12 Mart 24 Mart
E er38 37 2.deneme 5.gün çift transfer 10 Mart 22
Mart@marmelad01 24 1.deneme 5.gün çift transfer Regl bekleniyor @sevgisuer 35 2.deneme 5.gün 11
Mart21
Mart@rmysa34 30 2.deneme 3. gün 12
Mart23
Mart@Defnee11 28 3.deneme 5. gün tek Regl bekleniyor @Sapsik88 34 1.deneme 5.gün tek 15
Mart27
MartVignette 27 1.deneme Regl bekleniyor @Derin02211 29 1.deneme 5.gün 3aa
tek transfer24
Mart3 Nisan @Asihbe 43 3.deneme 5.gün çift transfer 12
Mart23
Mart@bebelercee 32 1.deneme 5.gün 19
Mart29
Mart@Daydi 30 1.deneme Regl bekleniyor @ertyn 28 2.deneme 5.gün 28
Mart@melek_50 30 1.deneme 5.gün tek 4 Nisan @rindol 28 1.deneme 5.gün tek 3 Nisan @Annelikyolu 30 1.deneme 5.gün tek 19 Mart 31 Mart @depresifbirpolyanna 29 1.deneme Regl bekleniyor @haticeylii 29 3.deneme 3.gün 29
Mart@Mira79 46 4.deneme Opu olucak
@Resunrise 41 1.deneme 5.gün Tedavi
Aşamasında
Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuşturMaalesef doktorlar bu testleri yaptıralım öyle tüp bebek yapalim demiyor. Olanlar da çok nadir. Ben zeynep kamil hastanesinde ilaçları indirimli alabilmek için, tüp bebek heyet raporu çıkardım. Orda işlemleri sürdürürken, çok kişi ile tanıştım. Herkesten birsey duydum. Birde doğal yoldan hamile kalacağıma çok inanıyordum. Hep bir sebep aradim o yüzden. Sebep ararken bir sürü de test yaptırmış oldum. Bunların hepsini yaptırdım, tüp bebek öyle yaptım. Çok aşırı hastalık konusunda takıntılarım olduğu için, öğrendim belki bilmiyorum.. ama bunların hepsini bilmem yinede bir şey fayda etmedi. Tüp bebek yaptırdım. Erken gebelik testte negatif cikti. Yarin kan verecegim. Allah kerim..
canım 2 gün önce 661 çıktı bugün gene verdim daha çıkmadı sonuçCanım hayırlı olsunçok sevindim pozitifi gördüğüne kaç şu an betan
Teşekkür ederim canım yalnız aklıma takılan bir konu var. Ben şu an sinüzit oldum gibi duruyor. Burun akıntısı ve çok hafif öksürük var. Onun dışında gayet iyiyim hasta hissetmiyorum kendimi. Acaba süreci etkiler mi?
Bu arada ben yokum daha önce beni yazmıştınız ?
Beni de ekler misiniz bugün adet oldum. Yarın transfer sürecim başlıyor 5.gün embriyosu olacak kısmetse. İlk denemem yaş 32
Kızlar
Transfer dahil 5 günüm evde erken gebelik testi yaptım çok merak ettim negatif silik çizgi bile yok sanırım olmadı herhangi bir belirti de yok şuan için Belim ağrıyordu batma vardı onlarda yok bugün hiç umudum kalmadı zaten doktor umutlu olma demişti ama ben bir umut belki dedim bayramda bize hediye olur Allah tarafından diye düşündüm sanırım yine zamanı değil
Kuzum sadece hafif öksürük ve burun akıntısı var yoksa iyiyim ağrım sızım yok. İlaç içmedim doktora sormadan. Sadece öksürük tutunmayı falan engeller mi diye aklıma takıldıBir sorun olmaz inşallah transfere kadar biraz toparlanmış olursun çok kötü bir grip olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum bir arkadaşta senin gibi olmuştu gayet transferi gerçekleşti sen rahat ol kendine dikkat et üşütmemeye ve hastaya olmamaya
Kızlar hamdolsun keseyi gördümRabbimdrn dileğimdir bende bütün kardeşlerim de bu süreçleri sağ Salim kolaylıkla atlatıp evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşAllah Yüce Allahımın izniyle
Yok hiç engel olmaz evet ağır ilaçlar alma parol içebilirsin onun zararı olmaz ben ilk transferde hamile kaldım yazın ortasında sanki bilerek gibi grip oldum öksürük vs vardı doktorum birşey olmaz demiştiKuzum sadece hafif öksürük ve burun akıntısı var yoksa iyiyim ağrım sızım yok. İlaç içmedim doktora sormadan. Sadece öksürük tutunmayı falan engeller mi diye aklıma takıldı
Amin kardeşim benim hepimize olsun inş sağlıkla süreçleri atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inşMaşallahcanım çok sevindim senin adına darısı kalp atımına olsun inşallah dilerim sağlıcakla ilerler herşey Amin inşallah
Yok canım korkma hiçbirşey olmaz nasibi varsa hopla zıpla o bebek yine gelecektir nasibi yoksa uzan kalkma uzandığın yerden gider onun için rahat ol gönlünü ferah tut Allahım korusun inşallahYa birde bişey sorcam kızlar şansıma tam hastaneden çıkarken bir şiddetli şimşek çaktı ki çok korktum şimdide bunu kafaya takıcam bişey olurmu diye ama acayip korktum yerimden sıçradım karnıma ağrı girdi bir an sandım
Amin kardeşim benim hepimize olsun inş sağlıkla süreçleri atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inş
Merhaba arkadaslar. Benim sonucum negatif cikti. Tabloya işleyebilirsiniz:)
Tamam canım bakilmasinda fayda varBakalım gittiğim zaman bı konusacam doktorumla
Herkese tekrar merhabalar
Dün transfer oldum.bir sorum olacakti.Doktoruma duş konusunu sordum hemen alabilirsin sıkıntı yok dedi ama forumlardan okudugum kadarıyla üç gün bekleyin diyorlar. Sorun su ki progesteron fitil ben de alerji yaptı krem kullanamadigim için sadace yıkayınca rahatlıyorum. Transferden sonra duş olayını nasıl cozdunuz
11 Mart 5.embriyosu transfer oldum 11. Gün beta 583 çıktı bugün kese göründü 5 haftalıkmışEvet yazmıştım ama topikte sorun çıktı ondan dolayı silinmiş sen tekrar yaz ben eklerim yoksa biz silmedik ben 1 gün engel yedim ondan dolayı sıkıntılar yaşandı kusura bakma lütfen
Merhaba bugün kese göründü 5 haftalıkmış ama ikiz ile ilgili bişey söylemedi şu an daha çok yeni dedi benim gbi yaşayan varmı 5. Haftada ikiz gören oldumu
11 Mart 5.embriyosu transfer oldum 11. Gün beta 583 çıktı bugün kese göründü 5 haftalıkmış
Yok canım anlamıyorum tam Elime ultrasyon verdi ama devlet olduğu için göstermedi pek önemsemedi gbi 10 nisanda başka hastaneye aldım orda kalbini dinleyeceğimYok canım korkma hiçbirşey olmaz nasibi varsa hopla zıpla o bebek yine gelecektir nasibi yoksa uzan kalkma uzandığın yerden gider onun için rahat ol gönlünü ferah tut Allahım korusun inşallahbebeğini gördün mü peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?