- 4 Aralık 2024
- 3.278
- 2.998
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.161
Hepinize merhaba umarım becerebilirim msjim gelir ben de tedaviye baslayacagim 42 yaşımdayım bir kez bursa acibademde oldum negatif şimdi arayış içindeyim balikesirde yaşıyorum nereyi önerirsiniz bana hanimlar
Yok bitanem gitmedim buralardayım keyifszsm sadece kanamadan beridir yatıyorum evde randevum 9 ü ama yarın 6.haftaya giriorum yarın yeni doktoru arayıp randevu alacam çnkğ bebek benle mi değil mi anlamam lazım
Merhaba ben de katılmak istiyorum ama biraz teknoloji özürlüyüm cevapla kısmını gördüm ama genel nasıl yazacağım bilemedom
Yok bebeğim ne kusuru burda herkesin birbirini aklında tutması mümkün değil zatenAhhhkusura bakma canım benim vallahi kafa gitti o kadar mesaj var ki kim ne durumda karıştırıyorum hep kusura bakma lütfen
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hepinize merhaba umarım becerebilirim msjim gelir ben de tedaviye baslayacagim 42 yaşımdayım bir kez bursa acibademde oldum negatif şimdi arayış içindeyim balikesirde yaşıyorum nereyi önerirsiniz bana hanimlar
Canım hosgeldin. Yani İstanbul'da olsan Memorial i onerirdim ben çok memnunumHepinize merhaba umarım becerebilirim msjim gelir ben de tedaviye baslayacagim 42 yaşımdayım bir kez bursa acibademde oldum negatif şimdi arayış içindeyim balikesirde yaşıyorum nereyi önerirsiniz bana hanimlar
İnş bitanem senin nasıl gidiyor canım benmKorkma canım bebeğin seninledir inşallah
Çok şükür inşallah herşey yolundadır sen yine için rahat etmesi için bir kere kontrole git kalp atımını da duyarsın hayırlısıyla inşallah
İnş bitanem senin nasıl gidiyor canım benm
Yolunda kuzum Allahın izniyle rahat ol btnmÇok şükür hamdolsun iyiyim
Yarın tekrar doktora gideceğim inşallah
Bakalım herşey yolunda mı
Yolunda kuzum Allahın izniyle rahat ol btnm
Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Selamlar hoşgeldiniz. İsterseniz İzmir Manisa’da tüp bebek yaptıranlar gibi bir grup vardı orası size fikir verebilir.Hepinize merhaba umarım becerebilirim msjim gelir ben de tedaviye baslayacagim 42 yaşımdayım bir kez bursa acibademde oldum negatif şimdi arayış içindeyim balikesirde yaşıyorum nereyi önerirsiniz bana hanimlar
Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz için süreç çok güzel ilerler :))Çok geçmiş olsuninşallah dış gebelik olsaydı kanda illa ki pozitif çıkardı sizin negatif çıkmış dış gebelikte değer birden düşmez en az 3 yada 4 haftada ancak sıfırlanıyor belki miyom yada kist olabilir polip onlarda uzun kanama yapabilir ve sık sık kanama olur bence iyi bir hekime görünmenizde fayda var Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz için süreç çok güzel ilerler :))
Bende hala belirti yok. Göğüs agrisi transferden önce vardı sonra kesildi. Şuan hiç belirti yok dün beta baktirdim 1985 olmusCanım belirtiler ne durumda benim göğüs ağrısı bir anda kesildi
Kızlar kese görmeye geldikMerhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok seviniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?