• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? Ne zaman gelecek sonuçların ne zaman belli olacak başlayacak tarihin?
Ben ilaçla regl olduğum için pazartesine denk geliyor regl günüm ona göre kontrol olacam ilk önce kürtajdan sonra kist falan kalmış mı diye, bir şey çıkmazsa transfere hazırlık başlayacak ama ortada daha embriyom yok😂 ben 4 tane embriyomu ngs için yollamıştım nerdeyse 20 gün oldu hala sonuç bekliyorum 🫠
Ay bir an imzandan hamilelik takvimi görünce yazdıklarını okumadan heyecan yaptım 😍
İnsAllah hepimize bu takvimi eklemek nasip olur 🤲🏻💕

Anladım… evet, var tabii ihtimal… ama iki embriyo transfer ettirecek kadar cesur değiliz biz 🙈
Ya doğru, biz çok ikiz istiyorduk hatta iki koydurmak istedik dr izin vermedi rahim zaten küçük ikiz koyarsak erken doğum yaparsın diye, artık ne kadar söyleyip gönlümüzde geçirdiysek benim embriyo bölündü tek yumurta ikizi oldu ama 7+ 5 kalpleri durdu, ocak sonu kürtaj olmuştum
Ay bir an imzandan hamilelik takvimi görünce yazdıklarını okumadan heyecan yaptım 😍
İnsAllah hepimize bu takvimi eklemek nasip olur 🤲🏻💕
Ben onu ilk hamileliğimde yaptım sonra kürtaj olunca silemedim maalesef, tarihi değiştirmeye çalıştım böyle bir şey kaldı🥹

Tüp bebek deyince hee tedaviyle olacak yani, niye ne sıkıntınız var halbuki sağlıklısınız bla blalar inanılmaz sinir bozucu 😡
Kesinlikle.. ben bu tedaviden önce normal kadın doğuma gidiyordum.
Bana klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu (halbuki yanlış tedaviymiş)
Bir sefer söyledim çevreme, söylemez olaydım.
Yine aynı tepki, hııııı tedaviyle olacak o zaman, dediler
Yani ne bileyim ilaç desteği almak çok mu kötü bir şey bilmiyorum.

Birde etrafımda o kadar çekemeyen var ki. Çok şükür evimizide arabamızdır aldık evlendikten sonra 4yıl dolacak.
Allahım isteyen herkese versin darda kalanların durumunu kolaylaştırsın.
Borcumuzda yok. Ama kimse demiyorki kocası Suriyelerde senede bölük bölük 2 veya 3 defa 2şer hafta izine geliyor.
Bir evliliklerinin tadını çıkaramadılar. Bende çalışıyorum, evden bile olsa, eşim geldiğinde çoğu zaman izin kullanamıyorum.
Ne var sanki iki koldan çalışıyorlar hesabı yapıyorlar. Birşey alıp satınca, size ne var diyip kötü kötü bakışlar.
İnsanlar çoooookkk kötü niyetli
Kimin ne niyeti var bilinmiyor. Maskeleri yüzlerine yapışmış artık..

Ben de akademisyenim arkadaşlar ve tahlil günümde 12:30-15:30 arasında dersim var, negatif çıkarsa o dersleri nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ders bitene kadar sonuca bakmamaya çalışacağım, sabredebilirsem…
Negatif düşünme arkadaşım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşAllah 🤲🏻

Ben de öğretmenim 🥹🥹🥹 eşim tembihledi hiç yerinden kalkma diye, öyle yapacağım..
Bende hastaneyi aradım, yarın için rapor verir misiniz diye. Normalde 10 gün veriyoruz fazlasını vermiyoruz dedi. Yarın inşaallah pozitifi görürsem ben riskli süreyi evde geçirmek istiyorum. Nasıl halledeceğim rapor işini bakalım.. Sen devlette misin kuzum?

Ben de akademisyenim arkadaşlar ve tahlil günümde 12:30-15:30 arasında dersim var, negatif çıkarsa o dersleri nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ders bitene kadar sonuca bakmamaya çalışacağım, sabredebilirsem…
Ayyy bence de bakma dayanabilirsen.. Gerçi sonuç güzel olacak inşaallah ama tedbiren bakma ya da rapor alma imkanın var mı acaba? 🙄

Ya doğru, biz çok ikiz istiyorduk hatta iki koydurmak istedik dr izin vermedi rahim zaten küçük ikiz koyarsak erken doğum yaparsın diye, artık ne kadar söyleyip gönlümüzde geçirdiysek benim embriyo bölündü tek yumurta ikizi oldu ama 7+ 5 kalpleri durdu, ocak sonu kürtaj olmuştum

Ben onu ilk hamileliğimde yaptım sonra kürtaj olunca silemedim maalesef, tarihi değiştirmeye çalıştım böyle bir şey kaldı🥹
Çok geçmiş olsun…

Kesinlikle.. ben bu tedaviden önce normal kadın doğuma gidiyordum.
Bana klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu (halbuki yanlış tedaviymiş)
Bir sefer söyledim çevreme, söylemez olaydım.
Yine aynı tepki, hııııı tedaviyle olacak o zaman, dediler
Yani ne bileyim ilaç desteği almak çok mu kötü bir şey bilmiyorum.

Birde etrafımda o kadar çekemeyen var ki. Çok şükür evimizide arabamızdır aldık evlendikten sonra 4yıl dolacak.
Allahım isteyen herkese versin darda kalanların durumunu kolaylaştırsın.
Borcumuzda yok. Ama kimse demiyorki kocası Suriyelerde senede bölük bölük 2 veya 3 defa 2şer hafta izine geliyor.
Bir evliliklerinin tadını çıkaramadılar. Bende çalışıyorum, evden bile olsa, eşim geldiğinde çoğu zaman izin kullanamıyorum.
Ne var sanki iki koldan çalışıyorlar hesabı yapıyorlar. Birşey alıp satınca, size ne var diyip kötü kötü bakışlar.
İnsanlar çoooookkk kötü niyetli
Kimin ne niyeti var bilinmiyor. Maskeleri yüzlerine yapışmış artık..
Gerçekten herkesin öyküsü farklı farklı.. Kimin ne derdi, ne mücadelesi var neyle imtihan ediliyor bilemiyoruz. Bu yüzden yorum yapmadan herkes için en iyisini dilemeye en güzelini düşünmeye çalışıyorum. Dilerim herkes de öyle yapsın ve herkes gönlünden geçenlerin daha güzelini yaşasın 🤲🏻🌸

Back
X