- 7 Ekim 2022
- 1.492
- 1.630
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.001
Hiç olumsuz düşünmüyorum, herşey güzel olacak diyorum. Biliyorum Rabbim bizim için en iyisini verecek diyorumGüzel olucak inş olumlu düşünelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç olumsuz düşünmüyorum, herşey güzel olacak diyorum. Biliyorum Rabbim bizim için en iyisini verecek diyorumGüzel olucak inş olumlu düşünelim![]()
Sizde şehir hastanesinde mi yaptırıyorsunuz benim amh 0,57 çıkınca aşıalma yapmıycaz direk tüp bebek dedi. Ben daha önce aşılama ve tüp yaptırmadım ama klomen femara gonal f menopur ovitrelle bunların hepsini kullandım. Size hangi ilaçları vermşlerdi. Birde doktorum vitamin verdi hem eşime hem bana thancss onu kullanıyoruzAmin inşallah dilerim sizde yakın zamanda pozitifleri görürsünüz inşallah ben her zaman adetimin 2. Günü iğnelere başladım çünkü ne kadar erken o kadar iyi oluyor bazen geç başlayınca yumurtalar bile kontrolsüz çatlayabiliyor benim yumurtalar çok hareketli heyecanlıolduğu için iki aşılamam onun için iptal oldu kontrolsüz vakitsiz çatladılar dilerim tedavilerimiz sıkıntısız sorunsuz geçer inşallah
![]()
Yok canım burada saat daha 09:23 aramadı bekliyoz
Evet kuzum cuma yaptırcam, aslında cumartesi çağırmışlardı ama 1 günden bişey olmaz yaparlar herhaldeCanım cuma mı test yapacaksın![]()
Aramızda ki saat farkını dikkate alamadım geç kaldım tüh diyerek ekrana baktımYok canım burada saat daha 09:23 aramadı bekliyoz![]()
İnşAllah inşAllah.. herkese belirti arama demesi kolaydı şimdi kendi başıma gelince bi kramp ağrısı veya benzeri olunca ay acaba noluyor içimde diyorumYaaa testlerimiz aynı sayılır o zaman gerçi benimki 3.gün embriyosu senden sonra çıkar muhtemelen iki gün kaybım oluyorinş bol pozitifli bi topik olur bayrama sevinerek gireriz
![]()
Bence de bir günden birşwy olmazEvet kuzum cuma yaptırcam, aslında cumartesi çağırmışlardı ama 1 günden bişey olmaz yaparlar herhalde![]()
Ben iki aşılama üç tüp bebek yaptım 4. İçin hazırlanıyorum ben menogon ve orgalutran birde ovitrelle yaptım ilk iki tüp bebegimi üçüncü de Pergoveris ve cetrotide artı ovitrelle birde vajinal fitil olarak devam ettim ben yurtdışındayım burada yapıyorum ben de folik asit içiyorum eşime de doktor vitamin takviyesi verdi bu şekil ilerliyoruz bakalım sonumuz hayr olsun inşallahSizde şehir hastanesinde mi yaptırıyorsunuz benim amh 0,57 çıkınca aşıalma yapmıycaz direk tüp bebek dedi. Ben daha önce aşılama ve tüp yaptırmadım ama klomen femara gonal f menopur ovitrelle bunların hepsini kullandım. Size hangi ilaçları vermşlerdi. Birde doktorum vitamin verdi hem eşime hem bana thancss onu kullanıyoruz
Amin canım inşaallah güzel haberler veririm ve sizlerden de güzel haberler duyarımBence de bir günden birşwy olmazay hadi hayırlı haberlerini bekliyorzı benim de testim pazar günü ama ben korkuyorum yapmaya
Canımm güzel haberlerini duymayı heyecanla bekliyoruzzzYok canım burada saat daha 09:23 aramadı bekliyoz![]()
İniallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bizimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor size birşey demiş miydi doktorrBen iki aşılama üç tüp bebek yaptım 4. İçin hazırlanıyorum ben menogon ve orgalutran birde ovitrelle yaptım ilk iki tüp bebegimi üçüncü de Pergoveris ve cetrotide artı ovitrelle birde vajinal fitil olarak devam ettim ben yurtdışındayım burada yapıyorum ben de folik asit içiyorum eşime de doktor vitamin takviyesi verdi bu şekil ilerliyoruz bakalım sonumuz hayr olsun inşallah![]()
Amin amin inşallah canım bizim de aynı sebepsiz infertilite tabi artık yaş faktörü de ortaya çıkıyor sperm faktöründe azalma var onun için doktor dedi artık sizin ki tüp bebekİniallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Bizimki sebepsiz infertilite olarak geçiyor size birşey demiş miydi doktorr
Ay iki saat farkta çokAramızda ki saat farkını dikkate alamadım geç kaldım tüh diyerek ekrana baktım![]()
benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacakBence de bir günden birşwy olmazay hadi hayırlı haberlerini bekliyorzı benim de testim pazar günü ama ben korkuyorum yapmaya
Amin canım Rabbim tüm bekleyenleri müjdeli haberle müjdelendirsin inşallah dualarım sizinle inşallahHiç olumsuz düşünmüyorum, herşey güzel olacak diyorum. Biliyorum Rabbim bizim için en iyisini verecek diyorum![]()
İnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksınbenimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak![]()
Hiç korkma canım benim Rabbim dilerim gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip eylesin inşallahBence de bir günden birşwy olmazay hadi hayırlı haberlerini bekliyorzı benim de testim pazar günü ama ben korkuyorum yapmaya
Ah canım benim kul kurar kader gülermiş demiş atalarımız. En doğru zamanda en hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.İnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksındedim doğum
olana kadar bilemedim ki biz plan yaparken kader gülüyormuş
![]()
Amin Ecmain inşallahAh canım benim kul kurar kader gülermiş demiş atalarımız. En doğru zamanda en hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.![]()
Onu bende yapmıştım, hatta eşim istediği için yapmıştım; çünkü kan testi öncesi yaptığım testlere bir türlü inanmamıştıbenimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak![]()