• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bense tam tersi amaan napiim olmazsa olmaz, demek ki bu mutluluğu bu dünyada yaşamak bana nasip değilmiş diye umutsuz bir düşünceye kapıldım. Sonra toparlandım ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır kızım, hayat seni elemeden sen kendini eleme dedim ve yola koyuldum 😀
Çok haklısın canım ama bazen mantıkla duygular yer n değiştiriyor 🥰

Belki tutunmamasının sebepleri vardır eğer rahim de bir sıkıntı yoksa onun için genetik test olması daha iyi olacaktır en azından kafan rahat olur inşallah sağlıklı gelirler bir sıkıntı yaşamazsın Allah’ın izniyle 🤲
Şans azalıyor diyince düşündürdü beni , bi de çok fazla embriyo kalmadı 4 tane . Onu da sanırım 2-2 dondurdular

Canım benim doktorum buzluktaki bi yiyeceği çözdürüp tekrar dondurursan ne kadar sağlıklı olur öyle düşün dedi örnek olarak çünkü testten dönünce hemen transfer olmuyo o yüzden geri dondurmaları gerekiyormuş
O kadar kararsız kaldım ki , sanırım doktor değişikliğine gidip bir de ondan fikir alacağım

O kadar kararsız kaldım ki , sanırım doktor değişikliğine gidip bir de ondan fikir alacağım
Bu arada, teste gidenler embriyolar değil, embriyolardan alınan biyopsi, yani parça… yani şu anda dondurulmuş vaziyetteyse embriyolarınız, onlardan parça almak için çözdürecekler, sonra parçaları aldıktan sonra donduracaklar tekrar, yurtdışına giden parçaların raporu gelince eldeki embriyolardan sağlıklı olanı tekrar çözdürüp sana transfer edecekler

Ya ben bir de şunu çok duyuyoru . Senin çocuğun olur neden olmasın, sen kafandan at bak o ay hamile kalacaksın, bu psikolojik bişey fazla düşünme, bak falancaya doktor senin çocuğun olmaz dedi, o da kabullendi kafadan attı o ay hamile kaldı filan.. Ya kafamdan attım yapamıyorum ben arkadaş yetti ama aaa 😅 Bir arkadaşım böyle diyecek oldu en son, direkt susturdum. Hayatımda ilk kez seni çıkışırken gördüm dedi 😂 Çünkü ben insanları kıramam, susturmam vs ama yetti yaaa yapabilsem yapardım kardeşiiiimmmm 😅
Altına imzamı atarım 😅 sanki bizim aklımız fikrimiz yok 🫠

Gerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsa🤭 insanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda.🫠 Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . 🧿 Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş😂 Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah 🙏

Gerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsa🤭 insanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda.🫠 Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . 🧿 Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş😂 Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah 🙏
Evet canım orası öyle ama bence herkesin hayatına kimse karışmamalı ☺️ Ben insanların hayatlarıyla ilgili soru sormaktan ve yorum yapmaktan çok çekinirim; onlardan da aynı hassasiyeti bekliyorum doğal olarak ☺️ Ben kendime iğne yapamıyorum yalnız, denedim asla batırmaya cesaretim yok, eşim yapıyor sağolsun 🥰

Evet canım orası öyle ama bence herkesin hayatına kimse karışmamalı ☺️ Ben insanların hayatlarıyla ilgili soru sormaktan ve yorum yapmaktan çok çekinirim; onlardan da aynı hassasiyeti bekliyorum doğal olarak ☺️ Ben kendime iğne yapamıyorum yalnız, denedim asla batırmaya cesaretim yok, eşim yapıyor sağolsun 🥰
bende öyleyim inan ki, insanlar anlatmadan soru sormam anlatmak isterse dinlerim. Ama genel olarak meraklı bi toplumuz. Bide çocuk konusu bana çok mahrem geliyor. Neden insanlara özeli sorulur bu kadar hiç anlamıyorum.
İlk tedavimde bana da eşim yapıyordu özellikle pergoveris diye bi iğne var o zor geliyordu. ama öncesi sonrası buz koy dedi hemşiremiz acın azalır diyince bi cesaret yapmaya başladım. yapış o yapış o günden beri ben yapıyorum :KK48:

Kesinlikle öyle, Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman. Olmadı diye başka düşünmemek gerek, demek ki hayırlısı buymuş belki daha kötü durumlarla karşılaşmanı engelliyor rabbim

evet baktım öyle duruyor boş boş değişeyim dedim 😂

sağlık ocağı ertesi güne kalıyor.
Ya özel e yada devlet hastanesi Acile gide bilirsin merkezde sorun olmuyor burda ama küçük yerlerde sıkıntı ola bilir bende doktorumdan yazılı kağıt aldım 12. Ve 14. Gün beta bakılması rica olunur diye
randevu vardı sabah saat 10:40 a randevu aldım verdim kan

Çok haklısın valla ya

Back
X