• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?

Bizim ilk çocuğumuz spontan gebelikle oldu, şimdi bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor (yaşım 42) her duyan “sizin olur normal yoldan, niye olmuyor?” diye soruyor… “bırakın tüp bebeği kendiliğinden olur” diyorlar. Herkese laf anlatmak da çok yorucu…
Onlara vereceğin en etkili cevap ‘Biz böyle uygun gördük’ canımcım ☺️

Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?
Benim doktorum çözüp dondurulunca kalitesinin bozulmadığını söylemişti… dün transfer öncesi çözdükleri embriyoyu “aynı kalitede çözdük” dedi embriyolog

Bizim ilk çocuğumuz spontan gebelikle oldu, şimdi bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor (yaşım 42) her duyan “sizin olur normal yoldan, niye olmuyor?” diye soruyor… “bırakın tüp bebeği kendiliğinden olur” diyorlar. Herkese laf anlatmak da çok yorucu…
Ay bu insanların niye çocuk yapmıyorsunuz yorumları beni benden alıyor 😂🤭 biz 4 yıllık evliyiz. Duyduğum soruların yorumları bi bilseniz 😅 düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz , bi bilseler neler yaşadık 🫠 biz çevremize yaymak istemedik sırf tüp bebek yorumu duymamak için

Belki tutunmamasının sebepleri vardır eğer rahim de bir sıkıntı yoksa onun için genetik test olması daha iyi olacaktır en azından kafan rahat olur inşallah sağlıklı gelirler bir sıkıntı yaşamazsın Allah’ın izniyle 🤲

Hahah bir de şey var lütfen düşünmeyin bu bebek meselesini akışa bırakın nasılsa olacaktır falanca kafayı takmayı bıraktı hemen hamile kaldı 😁😁😁
Hiç sorma halbuki düşünmediğimiz zamanlar da oldu akışına bıraktık ama nasip olmadı mı boş tedavi de boş nereye git aynısı işte öyle diyenler korunmayı bıraktığı an çabuk hamile 🤰 kalanlar ben evlligimden belli hiç korunmadım korunma ne onu da bilmem 😂😜

Yine sizin kendi aileniz benim eşim sağolsun ailesine sevinçten duyurdu havalara uçuyorlar ailece buda benim üzerimde aşırı baskı hissi oldu daha ikinci adet bekliyorum transfer işlemi için ya olmazsa diye şimdiden baskı altındayim çok zor tuhaf bir süreç sürekli araştırma merak endişe mutluluk karma karışık duygular sizin gibi benim eşimde yurtdışında bizde sperm dondurma işlemi yaptık tek başıma bu süreci yaşıyorum ama herkes biliyor birde Kıbrıs'ta tedavi oluyorum herşeyin baskısıni üzerimde hissediyorum ama tek başınayim benim tarafım hiç bilmiyor onlara hiç demedik
Hiç düşünmeyin stres yapmayın bilen bilsin boşver Allahım dilerse isterse vakti gelmişse önünde hiçbirşey duramaz dilerim sürecin çok güzel rahat sakin su gibi akıp gitsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🫶🏻🥰

Yine sen benden bin kat iyisin ben bir kadınin sağlık problemleri yoksa adet oluyorsa menopoz dönemine kadar istediği zaman hamile kalır sanıyordum yaş yumurta kalitesi felan hiç haberim bile yoktu 😀 cahillik nasıl güzel rahatlık valla 😄😄😄
Estagfurullah canım emin ol bende öyleydim en güzeli aslında herşeyi bilmekte iyi değil 🤭🤗

Kızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
Maşallah 🧿 canım o senin altın embriyon tek başına o güne gelmiş dilerim annesine taşınınca da bu savaşı mücadeleyi gösterir sıkı sıkı tutunsun sağlıklı bir şekilde 9 ay boyunca bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️

Oy oy bu millet niye böyle herşeye müdahale etmeye çalışıyorlar anlamıyorum herkesin kendi hayatı kim nasıl yaparsa yani siz nasıl uygun görürseniz öyle yapmışsınız 🥰 öyle diyenlere he deyip geçelim 😆

Back
X