- 5 Ağustos 2024
- 324
- 133
- 18
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.741
Bence de nasip ne hikayeler okudum burada tutmaz denilen tutuyor. Tutar denilen nasip olmuyorBende onun için acaba buradaki kızlar yedi mi diye merak ettim yoksa yiyende çok var bu tutunma bence nasip ya yeme falan hikaye gibi geliyor
Aynen öyle canım emin ol iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor doktorun tutmaz dediği tutuyor Allahım yeter ki ol desin inşallahBence de nasip ne hikayeler okudum burada tutmaz denilen tutuyor. Tutar denilen nasip olmuyor
Yaradana sığınıp yaptım biraz önceNöbetçi eczane muhakkak vardır kendine eziyet etme canım zaten insan mahvoluyor birde böyle olunca ekstra zor gelir
7. Gün hamilelik testi mi bu ? İkiz olmasın ???Kızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Canım dışarıda değilsen günlük ped kullanma bendede bir kısmı geri geliyor yatınca daha az geliyor ben bu dönemde granül sabunla çamaşırları yıkayıp kurutucuya koyuyorumbende uzanarak yapıyorum Yarım saate yakın beklemeye çalışıyorum. Sabah 2 Akşam 2 tane benim. Ama benimde sonra çok geri geliyo. size de öyle oluyor mu? tuvalette ya da çamaşıra akıyo çok. Huylandırıyo insanı. günlük ped kullanıyorum en uzunundan:))
MaşallahKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Maşallah canımEvet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm
Normal daha günün olmasına rağmen iyi çıkmış canım kafanda şüphe olmasın sağlıcakla gelsinler inşallahKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Afiyet şifa olsun canımYaradana sığınıp yaptım biraz öncekısa süreli bir göz kararmasının ardından Türk kahvemi içiyorum şuan hahahahah
MuhteşemKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Aiyyy gelecekse beklenen; çekilen çile, edinilen morluk kutsaldırSonu iyi bitsinde katlanılır kuzu boşver bakma göbüşüne
İşte bende öyle dedim ikizmi acaba dedim7. Gün hamilelik testi mi bu ? İkiz olmasın ???
Amin inş canım teşekkür ederimMuhteşemAllah hayırlı uğurlu etsin miniğe
Amin inşallah dilerim sağlıklı çok güzel su gibi geçer transferin hayırlı güzel haberler alırsın inşallahBen de bugün transfer sürecine başladım martin sonunda transfer olacak surec herkes icin kolaylıkla olsun inşallah
İnş canım teşekkür ederimNormal daha günün olmasına rağmen iyi çıkmış canım kafanda şüphe olmasın sağlıcakla gelsinler inşallah
Çok şükür canım hamdolsun Rabbime senin yüzünü güldürdü bundan sonra sakin kal huzurla sağlıcakla keseyi göreceğin günü bekle dilerim sağlıklı güzel bir hamilelikİnş canım teşekkür ederim
İnş canım çok teşekkür ederim Allahım boş bırakmasın kimsenin kucağınıÇok şükür canım hamdolsun Rabbime senin yüzünü güldürdü bundan sonra sakin kal huzurla sağlıcakla keseyi göreceğin günü bekle dilerim sağlıklı güzel bir hamilelikgeçirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?