Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spermi mi katmadınız ilahi yaa güldürdünüz
Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecim bilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş

Teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin benim 2. Denememdi çok şükür bu değerleri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurlar bana
İnşallah canım benim inşallah en önemlisi gebelik gerçekleşmiş stres yapma dilerim daha güzel günler göresin bebeklerinle beraber inşallah sağlıcakla gelsinler canım

Ay maşallah sübhanallah Rabbim kızınızı size bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Amin inşallah ikiz kardeşleri olsun inşallah
Çok teşekkür ederim rabbim bu güzel günlerde herkese çifte bayram yaşatsın inş hepimiz pozitif sonuçlar alalım

Akıyor evet, ama normal demişti hemşire… kapsülün dış kılıfı çıkabilir de demişti

Canım eczaneden ince uçlu olanları al kalın olur mu insanı mahveder

Canım kafana takma emin ol uzanmanın etkisi olsaydı bizi birgün hastanede yatırırlardı ama doktorlar içimiz rahat etsin diye o uzanmayı yapıyor embriyo yoksa niye düşsün kalkınca öyle olsa normal gebelikte hiç kimse hamile kalamazdı kafanı karıştırma dilerim sağlıcakla sıkı sıkı tutunur kalbini ferah tut biz zorlukla elde ettiğimiz için dikkat ediyoruz ki sonradan kafamızda soru işaretleri kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…