Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım niyetini kabul etsin canım benim Hemen çekiyorum Ya Musavvir sağolasın

Progestan’ı fitil olarak kullanan arkadaşlara soruyorum: ayakta mı uyguluyorsunuz, tuvalette otururken mi, yoksa yerde çömelerek mi?
bende uzanarak yapıyorum Yarım saate yakın beklemeye çalışıyorum. Sabah 2 Akşam 2 tane benim. Ama benimde sonra çok geri geliyo. size de öyle oluyor mu? tuvalette ya da çamaşıra akıyo çok. Huylandırıyo insanı. günlük ped kullanıyorum en uzunundan:))

Aaa farklı bir uygulamaymış şaşırdım cidden transferde ne yaptın

Ayy yok valla canım ya iğneyi yaptıklan sınra bi 30 sn falan ovalıyorum sonra hemen buz koyuyorum sadece iğne izi şeklinde morluk oluyor benim Tabi her ciltte de farklı olanilirAmaaannn ne çok şey olmuş karnındaa Neyse hepsi çıkmış aradan canım

Evet bende de dış gebelik oldu üç kere

Yaa sorma aynaya bakamıyorum şu an, moralim bozuluyor

Benim günde bir kereydi geceleri uyguladığım için tuvalete kalkmadığım sürece gelmiyordu sadece afedersin sanki nasıl tabir etsem toprağa benziyor gibi kırıntı olarak çıkıyordu o kadar sonrası normal akıntıydı

Hadi hayırlı olsun İlaç olarak ne verdi balım ne zaman gittin biraz bana anlatır mısın
Opudan sonra ikinci adetin üçüncü günü bittim ben hafta sonu araya girdiği için.
Direk o gün estrofem ile başladım
Günde 3 olacak şekilde hep aynı saatte yut dedi alarm kurdum.
Muayene gittiğim gün bugün 15-19-23 (gece 12den önce içmiş ol dedi) olarak kullan ama diğer günler 8-12-16 veya 9-13-17 gibi kullan dedi
E2 hormon değerine bakıyor benim doktorum.
18.02. Estrofem e başladım sadece bu ilaç
03.03. Muayeneye gittim rahim kalınlığına baktı ve ekstra ilaç verdi
Estrofem devam edilecek artı folik asit günde bir (saati fark etmez, ben sabah ilaçlarımla 9da içiyorum)
Ve progestan de enjeksiyon yazdı şırınga yardımı ile kendim karından uyguluyorum.
Eczane şırınganın yanı sıra birde 13mm uç veriyor uygulaması daha kolay ve acısız eğer sizede bu şekilde uygularsa doktorunuz ve eczane vermezse isteyin lütfen. Şırınganın kendi ucu ile enjeksiyonu çekiyorum sonra küçük ucu takıp karnıma enjekte ediyorum
10.03.e transfer günü verdi dün transfer oldum ve bu üç ilaç aynen bu şekilde devam doktor bırak diyene kadar.

Evet sizin kaçıncı gün embriyosu olacak benim 2 tane 3.gün embriyosu transfer olacağım. Netten araştırdım normalmiş ağrı oluyormuş progestron iğne canım bu bide fitil verdi ikisinide kullanıyorum
Bende de çift embriyo 5.gün embriyosu ama canım. Evet onlar bende de var ama ekstradan oksapar da kan sulandırıcı kullanıyorum. Onları da ekledi bana doktorum. Evet çok ağrıtıyor iğne ya oksapardan karnım mosmor oldu ayrıca

Amin canım umarım hepimiz için bu sene hayallerimizi yaşayacağımız sene olur
aminn inşallah ya karnımızda ya kucağımızda girelim hepimizz. yeni topikler açalım hamişlik tavsiyeleri verelim birbirimize. aminnnnn
benimde en zorlandığım iğne oksapar oldu. opu öncesi 0,4 tü transferden sonra 0,6 lığa geçtim. 9. aya kadar kullanacakmışım ben

Spermi mi katmadınız ilahi yaa güldürdünüz

Biraz yakıyor , morartıyor ama olsa da iğneleri yapsam diyor insan . Negatif olunca hepsini kestiler ona bile ayrı üzüldüm

Aaaa oldun mu transfer hayırlı haberlerle gel inşallah ya bende bir tane menapur mu ne ondan kullancam bugün son iğne ilaç günü ama o iğne o kadar kalın ki zor girdi dün hemde çok acıdı bugün yine yapcam kara kara düşünüyorum acısını normal pıpodan yapılan iğnenin aynısı sadece boyu küçük

Tövbe cinste mi varmış daha neler duyacağım neyse yemim gene
Çekirdekleri mi ne iyi geliyormuş çekirdekte yokmuş artık çoğunda diye okumuştum aynen aynen riskine girmeKaju ceviz badem yaban mersini nar avokado havuç kırmızı meyveler bu süreçte yenmesi iyiymiş diye okudum
canım bende kullandım ama bende şişlik yapmadı ilk vurduğumda azcık kızarıyor hemen buz uyguluyorum sonra geçiyor. Ama biraz acısı kalıyor tabi
Progestan’ı fitil olarak kullanan arkadaşlara soruyorum: ayakta mı uyguluyorsunuz, tuvalette otururken mi, yoksa yerde çömelerek mi?
yatarak uyguluyorum canım dizlerimi kırarak yatıyorum Sonra biraz bisiklet çevirme hareketi yap dedi hemşire öyle yapıyorum

Biraz yakıyor , morartıyor ama olsa da iğneleri yapsam diyor insan . Negatif olunca hepsini kestiler ona bile ayrı üzüldüm

haklısın canım benim, benim de öyle transferlerim iptal olmuştu şimdiye kadar. seni çok iyi anlıyorum..hep aynı hisler benzer duygular..
İnşallah bi sonraki tedavinde herşey gönlünce olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…