• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

İyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar🤲🏻 cevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah🤲🏻🤲🏻çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah çok güzel geçer 🙏🏼 zaten narkoz etkisinde olacağınız için hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Sonrasında da öyle çok bir sıkıntı olmuyor. O yüzden stres yapmayın. Güzel düşünün güzel olsun 🥰

İyi akşamlar arkadaşlar, öncelikle hamile arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar🤲🏻 cevap bekleyenlere tedavi sürecinde olanlara da bol şans dilerim inşallah olumlu sonuç alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende yarin yumurtalar toplanacak İnşAllah🤲🏻🤲🏻çok heyecanlıyım ya.. Allahım nolur güzel sonuçlar alalım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayırlı Akşamlar canım hoşgeldin 🤗 Amin Ecmain inşallah 🤲 bol şanslar diliyorum inşallah sağlıklı kaliteli olgun yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah dilerim su gibi geçer sürecin Amin 🤲❤️

Arkadaşlar bu şey aklıma takıldı ya 3gun ve 5 gün embriyosunu koyulacağın'a doktor mu karar veriyor? Nasıl oluyor mesela ben 5gun embriyosu istersem🙄

Arkadaşlar bu şey aklıma takıldı ya 3gun ve 5 gün embriyosunu koyulacağın'a doktor mu karar veriyor? Nasıl oluyor mesela ben 5gun embriyosu istersem🙄
Şöyle oluyor toplanacak yumurtaların sayısına bağlı kaç tane olgun çıkar kaçı döllenir ona göre 3. Gün yada 5. Güne götürürler bunu senden toplanacak yumurtaların gidişatına göre karar verirler inşallah 5. Güne ulaşırlar sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah 🤲🥰

Arkadaşlar Estrofemle ilgili sıkıntı yaşayan var mı.İlacim bitti .reçeteli 4 nisana kadar alamıyorum.Eczaneler reçetesi vermiyor.
Ben Ankara’dan alıyordum tüp bebek doktorum yazıyordu. Kaldığım yerde sordum ala bilirsiniz hatta aile sağlık merkezindeki doktorunuzda reçete ede bilir dedi.
Oradaki doktorunuza sordunuz mu reçete için?

Şöyle oluyor toplanacak yumurtaların sayısına bağlı kaç tane olgun çıkar kaçı döllenir ona göre 3. Gün yada 5. Güne götürürler bunu senden toplanacak yumurtaların gidişatına göre karar verirler inşallah 5. Güne ulaşırlar sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah 🤲🥰
Anladım canım teşekkür ederim inşallah 🤲🏻sen de biran önce tedâviye başlayıp güzel sonuç alırsın🤲🏻Yumurtalar çok büyümüştü ya cuma günü ama doktor iğneye devam et dedi🙄bi şey anlamadım ki🤷🏼‍♀️cumartesi pazar da çalışmadıkları için cumartesi çatlatma iğnesini yaptım bakalım nasıl oluyor 🤲🏻

İyi akşamlar canım, hoş geldin ve inşAllah toplama işlemin hayırlı geçer 😍🥹🥹
OPU işlemi sırasında anestezi dolayısıyla bir şey hissetmiyorsun
Sonrasında toplanan yumurtaya göre ağrı oluyor onu söyleyim.
Az toplanırsa az çok toplanırsa maalesef ağrısı çok ola biliyor.
Bende çok toplanmıştı, ağrım çoktu ama ağrı kesici serum verdiler hemen ve doktor sonrası kullanmam için antibiyotik ağrı kesici ve probiyotik yazmıştı.
Serum çok fayda etti. Araba yolculuğu yaptım ama arkada uyudum uyandım haliyle anestezi etkisi ve ağrı değilde bi garip his oluşuyor sonuçta orada içinde bir işlem oluyor.

Anladım canım teşekkür ederim inşallah 🤲🏻sen de biran önce tedâviye başlayıp güzel sonuç alırsın🤲🏻Yumurtalar çok büyümüştü ya cuma günü ama doktor iğneye devam et dedi🙄bi şey anlamadım ki🤷🏼‍♀️cumartesi pazar da çalışmadıkları için cumartesi çatlatma iğnesini yaptım bakalım nasıl oluyor 🤲🏻

Amin canım inşallah zaten dün yaptıysan çatlatma iğnesini bir gün mola veriyorsun ertesi gün sabah erken Opu oluyor benimde öyle oluyor bende mesela sabah iğnemi yapıyorum akşam dedikleri saatte ovitrelle vurup ertesi gün mola veriyorum hiç iğne yapmadan onun için endişe etme 🤗

Amin canım inşallah zaten dün yaptıysan çatlatma iğnesini bir gün mola veriyorsun ertesi gün sabah erken Opu oluyor benimde öyle oluyor bende mesela sabah iğnemi yapıyorum akşam dedikleri saatte ovitrelle vurup ertesi gün mola veriyorum hiç iğne yapmadan onun için endişe etme 🤗
Canım sende yurtdışındasın galiba yanlış anlamadıysam🙄hangi ülkede

Evet öyle dağlar uçurumlar kadar fark edeceğini düşünmüyorum bende ama yinede Salı günüde aynı yerde vereyim diyorum..
Ayy inşallah bayramdan önce bende keseyi görürüm 🤩😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹
Benim %147 artış olmuş iki günde :rolleyes: Bu iyimi bilemedim
Ayyy az yükselince ayrı stres anlarımda iki katından fazla oluncada bi ayrı stres oldum :110::emir_bebek:
Çok uçuk değil kuzum hesapla bence 2.5katı falan olmuş çok normal

Orda nasıl durumlar? Ben Fransadayim ve burda çok soğuklar ya doktorun hiç umrunda bile değil artık 2ci doktor 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ama bunlar böyle işte
Çok şükür doktorumdan ve ekibinden memnunum çok sıcak ve içtenler şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluklarını görmedim embriyologum da Türk doktor Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten böyle süreçte iyi insanlara denk gelmek büyük şans 🍀 dilerim Allahım sağlıcakla mucizelerimizi bize nasip eylesin inşallah 🤲💕

Çok şükür doktorumdan ve ekibinden memnunum çok sıcak ve içtenler şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluklarını görmedim embriyologum da Türk doktor Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten böyle süreçte iyi insanlara denk gelmek büyük şans 🍀 dilerim Allahım sağlıcakla mucizelerimizi bize nasip eylesin inşallah 🤲💕
Çok şükür canım sevindim senin adına inşallah Amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍

Kızlar doktorum ilaçların reçetesini verdi. Oksapar veya clexane yazmış. Hangisini alacağım 🤔

Back
X