• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktorum da öyle dedi rahim işlem gördüğü için dinlenme şart dedi. Bir de benim opu sonrası rahimde hafif sıvı birikmesi oluştu pcosta olunca azıcık ohss de oldum. Bakma bana konuşuyorum ama doktor haklı.

Ay keşke bende 24 günde olsam ne güzel kesin gecikir benim malımı biliyorum😁
Bendede hafif ohss oldu 🥲😂 o sırada inatla doktora ne olur transfer et ağustos olsun aslan burcu istiyorum dedim Allahta al sana aslan dedi beni aralığa bıraktı 🫠😂😂

Ama düşünürsen 💯 gecikir 😂😂 stres yapma

İnşallah inşallah hep birlikte🙏 adetlerim pek düzenli değil bazen üç gün erken gelir bazen beş gün geç o yüzden tekrar ne zaman olacağımı kestiremiyorum. Bir de opu sonrası ikinci adet çoğu kişi de gecikmiş diye okudum çoğu yerde
İnşallah vaktinde zamanında gelir bakarsın transfer bile olmuşsun aslında zaman su misali akıp gidiyor
Ama biz bir haber yada bişey bekledigimiz için sanıyoruz durmuş yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin Allah’ın izniyle 🤲❤️

Bendede hafif ohss oldu 🥲😂 o sırada inatla doktora ne olur transfer et ağustos olsun aslan burcu istiyorum dedim Allahta al sana aslan dedi beni aralığa bıraktı 🫠😂😂

Ama düşünürsen 💯 gecikir 😂😂 stres yapma
Hahaha yaa doktorum iki adet bekle diyince yüzümü öyle bir düşürdüm ki kadın senin iyiliğin için yapıyorum keyfimden değil dedi😅
Evet evet şimdiden çok düşünüyorum ben düşününce de hep gecikiyor en iyisi unutmaya çalışayım

Gerçekten öyle oluyor yaz bebeği olacak efil efil elbiseler giyerim diyordum şimdi kış bebeği olacak olursa inşallah 🙏 eşimin eşofmanları ile devamke 😂
Emin ol yaz hamileligi son üç ayın denk geldi mi çok fena aşırı sıcak oluyor çekilmiyor sonbahar ve kış güzel olur diye düşünüyorum 🤔

Sepidecim ben hep diyordum böyle giyinirim saçlarımı makyaj 💄 yaparım gezerim ne oldu hiçbirşey yapmadım çok yorgun hissediyorsun dedim he canım böyle yaparım şöyle yaparım 😁🤣

İnşallah vaktinde zamanında gelir bakarsın transfer bile olmuşsun aslında zaman su misali akıp gidiyor
Ama biz bir haber yada bişey bekledigimiz için sanıyoruz durmuş yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin Allah’ın izniyle 🤲❤️
Kesinlikle biz bir şeyleri beklediğimi için geçmiyor gibi oluyoruz ama zaman su misali gerçekten😊aynen yeterki sağlıklı olsunlar bekleriz inşallah

Ya kızlar bende Sabri hocadayım şimdi transfer aşamasındayım inşallah sizin gibi pozitifi görürüm 💖💖
İnşallah Rabbim o günleri göstersin Allah’ın izniyle bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın annesine sağlıklı güzel günler göstersin annesine neşe getirsin sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🤲🥹❤️

Aşkom yapma beeee 🥲🥲🥲
Vallahi hatta arkadaşlarıma diyordum oh yazın tam son üç ay kalıyordu dedim gezerim havalar güzel cart curt dışarı yürüyüş bir yere giderken zorlanıyordum 🤣 arkadaşım dedi hani diyordun şöyle yaparım dedim ne bilim dedim herhal güzel olur 😂

Bende aşırı ödem vardı birde gebelik kaşıntısı çıkmıştı hiç tadım tuzum yoktu ona rağmen kızım gelmek bilmiyordu 41. Haftada zorla dünyaya getirdik yoksa daha da kalırdı 🫣😂

Back
X