- Konu Sahibi mayala katar
- #6.181
Bende istemedim canım doktor kendisi söyledi nasıl peki nasıl oluyor onu da o esnada mı yapıyorlar birde nasıl sonuçlandı senin işe yaradı mıBenim yapıldı canım ben ekstra istemedim doktorum yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istemedim canım doktor kendisi söyledi nasıl peki nasıl oluyor onu da o esnada mı yapıyorlar birde nasıl sonuçlandı senin işe yaradı mıBenim yapıldı canım ben ekstra istemedim doktorum yapıyor
Amin Ecmain inşallah dilin ne güzel şeyler söylüyor ya inşallah canım dilerim o günleri görürüz inşallahAşkom taze transfer olursan sende aralık sonu ocak başı annesi olacaksın inşallah![]()
Geçerken geçmiyor gibi ama geldiğinde o gün aaa ne kadar hızlı geçti diyoruzAyyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla![]()
Darısı senin başına inşallah dilerim o günleri de beraber görürüz gün satarız inşallah normalde adetlerin kaç günde bir gelirAyyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla![]()
canım mesela embriyoların kaçıncı güne kadar gidyorlar, mesela ordaki dr’lar diyormu dinlen 2 adet öyle yapalım transfer diye, yoksa protokol aynımı oralardaBüyük ihtimalle taze transfer olurum gibi bakalım![]()
Ay çabucak gelain artık neden iki adet dinlendirme verdi ki sanki delireceğim burda. Neyse neyse sabredelimGeçerken geçmiyor gibi ama geldiğinde o gün aaa ne kadar hızlı geçti diyoruz![]()
İnşallah inşallah hep birlikteDarısı senin başına inşallah dilerim o günleri de beraber görürüz gün satarız inşallah normalde adetlerin kaç günde bir gelir![]()
rahim işlem görüyor ya canım daha sağlam olsun diyeAy çabucak gelain artık neden iki adet dinlendirme verdi ki sanki delireceğim burda. Neyse neyse sabredelim![]()
Evet gecikme yaşayanlar çok maalesefİnşallah inşallah hep birlikteadetlerim pek düzenli değil bazen üç gün erken gelir bazen beş gün geç o yüzden tekrar ne zaman olacağımı kestiremiyorum. Bir de opu sonrası ikinci adet çoğu kişi de gecikmiş diye okudum çoğu yerde
Canım transferden sonrası hiç geçmiyor emin olGeçerken geçmiyor gibi ama geldiğinde o gün aaa ne kadar hızlı geçti diyoruz![]()
Canım çok teşekkür ederim yorumun için, umut oldu banaCanım kuzenimin 9 ay sürdü kanamaları ve oğlunu sağasağlam aldı kucağına. Bana temizlik için yardıma gelen abla da 3 ay sürdü kanamam, hiç kıpırdamadan yattım demişti. Sen gönlünü ferah tut lütfen. Allahım bebeğini de seni de korusun, korktuklarından emin eylesin![]()
Aşkım bilmezmiyimCanım transferden sonrası hiç geçmiyor emin olşuan en azından özgür takiliyorsun vakit geçiriyorsun bir şekilde transferden sonra hareket etmeye de korktuğun için zaman duruyor sanki
![]()
Şöyle bende hep 4 adet olgun yumurta çıktı şimdi ne çıkar bilmiyorum bunlardan ikisi başarıyla döllendi ikisi döllenmedi bunun için doktorum risk almak istemediğini söyledi 2. Gün embriyosu transfer ediyor çünkü laboratuvarımız ne kadar donanımlı da olsa risk alsak bazen 3. Güne kadar gitmeyebilir ama Ana rahimde devam edebilirler onların yeri orası sende olması daha güvenli diyor ha dedi eğer 4 yumurtada döllenirse risk alıp 5. Güne götüreceğiz kaçı kalır kaçı devam eder ona göre 2 adet dondurup iki adet yine taze transfer olucaktım ama 2 adet oluşunca ne yazık ki bu şans bitti taze transfer için vücut rahim kalınlıgı uygundu bir engel yoktu bir transferde hamile kaldım biri de negatif sonuçlandı inşallah dilerim Rabbim bu sefer Altın embriyomu bulup transfer olup sıkı sıkı tutunmasını nasip eder inşallahcanım mesela embriyoların kaçıncı güne kadar gidyorlar, mesela ordaki dr’lar diyormu dinlen 2 adet öyle yapalım transfer diye, yoksa protokol aynımı oralarda
Sana kalp atışı için kaçına randevu verdi aşkımCanım transferden sonrası hiç geçmiyor emin olşuan en azından özgür takiliyorsun vakit geçiriyorsun bir şekilde transferden sonra hareket etmeye de korktuğun için zaman duruyor sanki
![]()
Evet doktorum da öyle dedi rahim işlem gördüğü için dinlenme şart dedi. Bir de benim opu sonrası rahimde hafif sıvı birikmesi oluştu pcosta olunca azıcık ohss de oldum. Bakma bana konuşuyorum ama doktor haklı.rahim işlem görüyor ya canım daha sağlam olsun diye
Evet gecikme yaşayanlar çok maalesefben ilaçla olduğum için günü şaşmıyor 24 günde oluyorum hep
Bende dedim saat durmuş bana niye zaman geçmiyor ve yaz ayı aşırı sıcakAşkım bilmezmiyimbenim için kan testine kadar zaman geçti ama kalp atışına kadar olan o 3 hafta 3 seneydi ya, yemin edebilirim ama ıspatlayamam
![]()
İnşallah canım benim , bu sefer güzel embriyolarınzı olsun kardeşleride dondurulsun, taze yâda dinlenmiş farketmez Allah ol derse olurŞöyle bende hep 4 adet olgun yumurta çıktı şimdi ne çıkar bilmiyorum bunlardan ikisi başarıyla döllendi ikisi döllenmedi bunun için doktorum risk almak istemediğini söyledi 2. Gün embriyosu transfer ediyor çünkü laboratuvarımız ne kadar donanımlı da olsa risk alsak bazen 3. Güne kadar gitmeyebilir ama Ana rahimde devam edebilirler onların yeri orası sende olması daha güvenli diyor ha dedi eğer 4 yumurtada döllenirse risk alıp 5. Güne götüreceğiz kaçı kalır kaçı devam eder ona göre 2 adet dondurup iki adet yine taze transfer olucaktım ama 2 adet oluşunca ne yazık ki bu şans bitti taze transfer için vücut rahim kalınlıgı uygundu bir engel yoktu bir transferde hamile kaldım biri de negatif sonuçlandı inşallah dilerim Rabbim bu sefer Altın embriyomu bulup transfer olup sıkı sıkı tutunmasını nasip eder inşallah![]()
Bende senin gibiydim acaba geçer mi geçti bile bugün transfer hazırlığına başladıkAyyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla![]()