• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla🤭

Ayyy transfer gününü öğrenen kızlar sizin adınıza ben burda heyecanlıyım. Ben opu sonrası ilk adetimi oldum. Diğer adetle transfer hazırlığı başlayacak inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama hiçte geçmiyor valla🤭
Geçerken geçmiyor gibi ama geldiğinde o gün aaa ne kadar hızlı geçti diyoruz 😂😍

Darısı senin başına inşallah dilerim o günleri de beraber görürüz gün satarız inşallah normalde adetlerin kaç günde bir gelir 🥰

Darısı senin başına inşallah dilerim o günleri de beraber görürüz gün satarız inşallah normalde adetlerin kaç günde bir gelir 🥰
İnşallah inşallah hep birlikte🙏 adetlerim pek düzenli değil bazen üç gün erken gelir bazen beş gün geç o yüzden tekrar ne zaman olacağımı kestiremiyorum. Bir de opu sonrası ikinci adet çoğu kişi de gecikmiş diye okudum çoğu yerde

Ay çabucak gelain artık neden iki adet dinlendirme verdi ki sanki delireceğim burda. Neyse neyse sabredelim 😅
rahim işlem görüyor ya canım daha sağlam olsun diye 😂😁
İnşallah inşallah hep birlikte🙏 adetlerim pek düzenli değil bazen üç gün erken gelir bazen beş gün geç o yüzden tekrar ne zaman olacağımı kestiremiyorum. Bir de opu sonrası ikinci adet çoğu kişi de gecikmiş diye okudum çoğu yerde
Evet gecikme yaşayanlar çok maalesef 🥹 ben ilaçla olduğum için günü şaşmıyor 24 günde oluyorum hep

Canım kuzenimin 9 ay sürdü kanamaları ve oğlunu sağasağlam aldı kucağına. Bana temizlik için yardıma gelen abla da 3 ay sürdü kanamam, hiç kıpırdamadan yattım demişti. Sen gönlünü ferah tut lütfen. Allahım bebeğini de seni de korusun, korktuklarından emin eylesin 🤲🏻❤️
Canım çok teşekkür ederim yorumun için, umut oldu bana

Canım transferden sonrası hiç geçmiyor emin ol😊 şuan en azından özgür takiliyorsun vakit geçiriyorsun bir şekilde transferden sonra hareket etmeye de korktuğun için zaman duruyor sanki🫣
Aşkım bilmezmiyim 😂 benim için kan testine kadar zaman geçti ama kalp atışına kadar olan o 3 hafta 3 seneydi ya, yemin edebilirim ama ıspatlayamam 😂

canım mesela embriyoların kaçıncı güne kadar gidyorlar, mesela ordaki dr’lar diyormu dinlen 2 adet öyle yapalım transfer diye, yoksa protokol aynımı oralarda
Şöyle bende hep 4 adet olgun yumurta çıktı şimdi ne çıkar bilmiyorum bunlardan ikisi başarıyla döllendi ikisi döllenmedi bunun için doktorum risk almak istemediğini söyledi 2. Gün embriyosu transfer ediyor çünkü laboratuvarımız ne kadar donanımlı da olsa risk alsak bazen 3. Güne kadar gitmeyebilir ama Ana rahimde devam edebilirler onların yeri orası sende olması daha güvenli diyor ha dedi eğer 4 yumurtada döllenirse risk alıp 5. Güne götüreceğiz kaçı kalır kaçı devam eder ona göre 2 adet dondurup iki adet yine taze transfer olucaktım ama 2 adet oluşunca ne yazık ki bu şans bitti taze transfer için vücut rahim kalınlıgı uygundu bir engel yoktu bir transferde hamile kaldım biri de negatif sonuçlandı inşallah dilerim Rabbim bu sefer Altın embriyomu bulup transfer olup sıkı sıkı tutunmasını nasip eder inşallah 🤲🥹💕

rahim işlem görüyor ya canım daha sağlam olsun diye 😂😁

Evet gecikme yaşayanlar çok maalesef 🥹 ben ilaçla olduğum için günü şaşmıyor 24 günde oluyorum hep
Evet doktorum da öyle dedi rahim işlem gördüğü için dinlenme şart dedi. Bir de benim opu sonrası rahimde hafif sıvı birikmesi oluştu pcosta olunca azıcık ohss de oldum. Bakma bana konuşuyorum ama doktor haklı.

Ay keşke bende 24 günde olsam ne güzel kesin gecikir benim malımı biliyorum😁

Aşkım bilmezmiyim 😂 benim için kan testine kadar zaman geçti ama kalp atışına kadar olan o 3 hafta 3 seneydi ya, yemin edebilirim ama ıspatlayamam 😂
Bende dedim saat durmuş bana niye zaman geçmiyor ve yaz ayı aşırı sıcak 🥵 dedim 9 ay biter mi bitmedi zaten ne yazık ki 🥲

Şöyle bende hep 4 adet olgun yumurta çıktı şimdi ne çıkar bilmiyorum bunlardan ikisi başarıyla döllendi ikisi döllenmedi bunun için doktorum risk almak istemediğini söyledi 2. Gün embriyosu transfer ediyor çünkü laboratuvarımız ne kadar donanımlı da olsa risk alsak bazen 3. Güne kadar gitmeyebilir ama Ana rahimde devam edebilirler onların yeri orası sende olması daha güvenli diyor ha dedi eğer 4 yumurtada döllenirse risk alıp 5. Güne götüreceğiz kaçı kalır kaçı devam eder ona göre 2 adet dondurup iki adet yine taze transfer olucaktım ama 2 adet oluşunca ne yazık ki bu şans bitti taze transfer için vücut rahim kalınlıgı uygundu bir engel yoktu bir transferde hamile kaldım biri de negatif sonuçlandı inşallah dilerim Rabbim bu sefer Altın embriyomu bulup transfer olup sıkı sıkı tutunmasını nasip eder inşallah 🤲🥹💕
İnşallah canım benim , bu sefer güzel embriyolarınzı olsun kardeşleride dondurulsun, taze yâda dinlenmiş farketmez Allah ol derse olur 😍🥰🥰

Bende senin gibiydim acaba geçer mi geçti bile bugün transfer hazırlığına başladık

Back
X