• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin mayalam 🥹🙏🙏 30 taneden 17 olgun çıktı 9 tanesi döllendi şükür🙏🥹 pzt bekliyoruz şimdi 3. Güne sonra 5. Güne gelecekler mı 🙏
Canımm çok geçmiş olsun 🌸 Fazla yumurta toplanınca olabiliyor böyle ağrılar.. Allahımmm.. İnşaallah çoğu sağlıkla direnir 5. güne de bol bol embriyon olur, kafan rahat olur 🤲🏻🥰

Teşekkür 😍 ederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla 😁 ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi 🥹🫶🏻 terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik 😘
Birtek benimle komşu olmak istemezdi ❤️😀😀😀😀

Canım bu ilaçlarım etkisiyle olabilir, gebelik belirtisi de olabilir, transfer sırasında gerildiysen olabilir vs. Yani kendini çok dinleme, hapşırmaktan da endişe etme sıkıntı olmaz. Allahım pozitif haberle seni de bizleri de sevindirsin 🥰
Evet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırım 🤲🏻🤲🏻

Evet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırım 🤲🏻🤲🏻
Amin Ecmain inşallah dilerim güzel haberler alırsın bu sefer sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah 🤲🥹🌸

Canım yol mesafem var arabayla gidiyorum telefona yeni baktım daha yeni döndüm. Şükür herşey yolunda transfer sürecine başladık ilaçları verdi 9 gün sonra tekrar çağırdı polip var mı diye bakacakmış. Nisan 9 gibi transfer olacak inşallah

Canım yol mesafem var arabayla gidiyorum telefona yeni baktım daha yeni döndüm. Şükür herşey yolunda transfer sürecine başladık ilaçları verdi 9 gün sonra tekrar çağırdı polip var mı diye bakacakmış. Nisan 9 gibi transfer olacak inşallah
Maşallah 🧿 canım dilerim sağlıcakla ilerler sürecin haydi gözün aydın olsun dilerim bol pozitifli bir Nisan ayı olsun hepimiz için Amin 🤲💕

Kızlar selam nasılsınız ♥️ Bugün doktor kontrolüm vardı hem smear verdim hem de tüp bebek doktorum alttan muayene etti. Benim çikolata kistim ve amh düşüklüğüm vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik. Rahim içi güzel ve 5-6 yumurtan var dedi. Ovitrelle yazdı sen şimdiden al buzdolabına koy dedi. Zar zor buldum üstelik büyükşehirde yaşıyorum. Bi de d vitaminim düşükmüş d vitamini takviyesi verdi. Folik asitte kullanıyorum. Şu anlık her şey yolunda adeti bekliyoruz. Muhtemelen bayram haftası regl olucam.

Kızlar selam nasılsınız ♥️ Bugün doktor kontrolüm vardı hem smear verdim hem de tüp bebek doktorum alttan muayene etti. Benim çikolata kistim ve amh düşüklüğüm vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik. Rahim içi güzel ve 5-6 yumurtan var dedi. Ovitrelle yazdı sen şimdiden al buzdolabına koy dedi. Zar zor buldum üstelik büyükşehirde yaşıyorum. Bi de d vitaminim düşükmüş d vitamini takviyesi verdi. Folik asitte kullanıyorum. Şu anlık her şey yolunda adeti bekliyoruz. Muhtemelen bayram haftası regl olucam.
Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗 çok şükür iyiyim sen nasılsın iyi misin inşallah çok şükür inşallah sürecin sağlıklı güzel geçer kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı embriyoların olsun inşallah 🤲🫶🏻

Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗 çok şükür iyiyim sen nasılsın iyi misin inşallah çok şükür inşallah sürecin sağlıklı güzel geçer kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı embriyoların olsun inşallah 🤲🫶🏻
Amin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum ♥️♥️

Kızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Canım tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif sonuçunla birlikte sonunda bebişini kucagına almayı da nasip etsin inşallah 🥰 canım doktorun neden tahlil yaptırmadı ben anlamadım genelde opu kontrolleri gibi kan tahlili de yapıyorlar diye biliyorum. Mesela ben verdim bugün sonucum normal çıktı öyle geçtim transfer asamasına. Acaba sende daha önce yapılan heryer yolundaydı da ondan mı gerek görmedi doktorun. Sorabileceğin bir numara yada hemşire hattı yok mu ?

Amin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum ♥️♥️
Çok şükür canım insan başta olumsuz oluyor ama sürecin içine girmek bile bebeğine bir adım yaklaşmış hissi veriyor her adımın her ilerleyişin gün gün seni bebeğine daha çok yaklaştırıyor emin ol hepimiz öyleyiz yalnız değilsin inşallah sürecinde güzel geçer sağlıcakla mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle hep beraber Nisan ayında pozitifleri görmek nasip olsun inşallah 🤲🥹🫶🏻

Gecmis olsun insAllah güzel sonuclarini duyariz burdan birlikte seviniriz.. ben yillar sonra basladim tekrar tedaviye 5 yil önce sadece progesteron jel folik asit birde estrofem veriliyordu. Recetemde bilmedigim büsürü ilac ekli suanda. 😄
Teşekkürler canım çok sağol amin inşallah 🥰 bende oyle eskiden göbekten iğne yoktu şimdi var 😳😳😳

Back
X