- 7 Ekim 2022
- 1.709
- 2.141
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.061
Canımm çok geçmiş olsunAmin mayalam30 taneden 17 olgun çıktı 9 tanesi döllendi şükür
pzt bekliyoruz şimdi 3. Güne sonra 5. Güne gelecekler mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm çok geçmiş olsunAmin mayalam30 taneden 17 olgun çıktı 9 tanesi döllendi şükür
pzt bekliyoruz şimdi 3. Güne sonra 5. Güne gelecekler mı
![]()
Çok teşekkür ederimCanımm çok geçmiş olsunFazla yumurta toplanınca olabiliyor böyle ağrılar.. Allahımmm.. İnşaallah çoğu sağlıkla direnir 5. güne de bol bol embriyon olur, kafan rahat olur
![]()
Merhaba canım çok üzüldümSelam canlarım maalesef ki negatif
Birtek benimle komşu olmak istemezdiTeşekkürederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla
ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi
terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik
![]()
Ay inşallah çok heyecanlıyım bir an önce çarşamba günü gelsede kan versemEvet canım benim çok normal inşallah diyelim bebeğin tutunmuştur ondan dolayı oluyordur Amin![]()
Evet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırımCanım bu ilaçlarım etkisiyle olabilir, gebelik belirtisi de olabilir, transfer sırasında gerildiysen olabilir vs. Yani kendini çok dinleme, hapşırmaktan da endişe etme sıkıntı olmaz. Allahım pozitif haberle seni de bizleri de sevindirsin![]()
Amin Ecmain inşallah dilerim güzel haberler alırsın bu sefer sevinçten ağlamak nasip olsun inşallahEvet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırım![]()
Birtek benimle komşu olmak istemezdi![]()
MaşallahCanım yol mesafem var arabayla gidiyorum telefona yeni baktım daha yeni döndüm. Şükür herşey yolunda transfer sürecine başladık ilaçları verdi 9 gün sonra tekrar çağırdı polip var mı diye bakacakmış. Nisan 9 gibi transfer olacak inşallah
Aleyküm selamKızlar selam nasılsınızBugün doktor kontrolüm vardı hem smear verdim hem de tüp bebek doktorum alttan muayene etti. Benim çikolata kistim ve amh düşüklüğüm vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik. Rahim içi güzel ve 5-6 yumurtan var dedi. Ovitrelle yazdı sen şimdiden al buzdolabına koy dedi. Zar zor buldum üstelik büyükşehirde yaşıyorum. Bi de d vitaminim düşükmüş d vitamini takviyesi verdi. Folik asitte kullanıyorum. Şu anlık her şey yolunda adeti bekliyoruz. Muhtemelen bayram haftası regl olucam.
Amin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorumAleyküm selamcanım hoşgeldin
çok şükür iyiyim sen nasılsın iyi misin inşallah çok şükür inşallah sürecin sağlıklı güzel geçer kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı embriyoların olsun inşallah
![]()
Canım tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif sonuçunla birlikte sonunda bebişini kucagına almayı da nasip etsin inşallahKızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Çok şükür canım insan başta olumsuz oluyor ama sürecin içine girmek bile bebeğine bir adım yaklaşmış hissi veriyor her adımın her ilerleyişin gün gün seni bebeğine daha çok yaklaştırıyor emin ol hepimiz öyleyiz yalnız değilsin inşallah sürecinde güzel geçer sağlıcakla mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle hep beraber Nisan ayında pozitifleri görmek nasip olsun inşallahAmin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum![]()
Teşekkürler canım çok sağol amin inşallahGecmis olsun insAllah güzel sonuclarini duyariz burdan birlikte seviniriz.. ben yillar sonra basladim tekrar tedaviye 5 yil önce sadece progesteron jel folik asit birde estrofem veriliyordu. Recetemde bilmedigim büsürü ilac ekli suanda.![]()
Ay canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah hep nirlikte sevinelimMaralım canımm hadi bakalım tüm süreçler hayırlı olsun ve tıkır tıkır işlesinnnn![]()
A öylemi çok iyi bırsadamı yaşıyorsun canımAy sizinde sabri hoca benimde sabri hoca doktorum 15 de transfer olduk bekliyoruz![]()
Kandada ver istersen ben öyle yapmıştım dayanamadım inş kandada çıkar canımTransferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah![]()