• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim dinlendirme ücreti 20 kusur bin alıyorlar. Neden alınıyor bu ücret dinlendirme de? Herhangi bir ilaç vs bisey mi yapıyorlar
Doğru evet canım o bnada çok saçma geldi ilaç tedavin devam ettiği için alıyolar ama ara verip bir iki adet sonra gelecem dediğinde alıyolar mı bilmiorum onu

Kızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
Canım pıhtılaşma olumca brbek tutunamıyormul okuduğum kadarıyla. Bende hem coraspirin hemde oksapar kullandım geçen transferimde. Şimdi genetik test yaptırdık meğer pıhtılaşmaya eğilimim varmış dozu daha da arttırcaz dedi doktorum

Merhaba arkadaşlar, kan tahlilim de negatif geldi… çıkan rakam <0,5, yani neredeyse eksi gelecekmiş. Kızımıza bir kardeş yapmak kısmet değilmiş, ona daha iyi imkanlar sunabilmek ihtimaliyle teselli oluyoruz.
Tedavisine başlamak için bekleyen, OPU’su, transferi yakın olan, sonuç bekleyen herkese bol şans dilerim. Gebelik haberini alanları tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum… Negatif alan herkes benden genç olduğuna göre vazgeçmeyin, cesaretinizi kırmayın diyorum.
Üç denemeden sonra ben çok yorgun hissediyorum kendimi, tutup tutmayacağını bilmediğimiz böyle zorlu bir tedaviye devam edersek maddi manevi çocuğumuzun hakkına gireriz gibime geliyor.
Buradaki ortamdan çok keyif aldım, desteğiniz ve varlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ❤️ hepinize kocaman sarılıyorum 🤗
Yaa canım benim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişine kavuşursun 🙏🏼 Çok teşekkür ederiz dualarında bizi de eksik etme 🙏🏼 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏼😇 Bi bakmışsın bıraktığın anda hamile kalmışsın, hep öyle oluyor yaa Allahtan ümit kesilmez 🤲🙏🏼

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim 😍
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık 😍😍
Yaa canımmm hayırlıı olsuunnn 😍 Allahım kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ya çok sevindimm😍🙏🏼🙏🏼

Doğru evet canım o bnada çok saçma geldi ilaç tedavin devam ettiği için alıyolar ama ara verip bir iki adet sonra gelecem dediğinde alıyolar mı bilmiorum onu
Ayy çok saçma ama, sonuçta dinlendirmede ilaç kullanılmıyor ki.
Sende nasıldı canım? Sende dinlendirme yapıldı mı?

Back
X