- 7 Ekim 2022
- 1.629
- 1.970
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.641
Canım chat gpt indir orda daha detaylı bilgi veriyorKızlar ben şu kalite numaralarına bakayım dedim tavuk yumurtası çıkıyor niye böyle oldu bune yazıcam ben Google a ?
Evet biliyorum tanıyorum onu benimde anne tarafından hemşerimAşkım zehra hanım iyi diyorlar semra hanımın kardeşiymiş indirimi baya yapıyormuş ama ben artık kaçırdım o fırsatımüşteri iletişim müdürüymüş
Ayyyyy nasıl. GüldümKızlar ben şu kalite numaralarına bakayım dedim tavuk yumurtası çıkıyor niye böyle oldu bune yazıcam ben Google a ?
Off fiyatlar ne olmuş böyleEylül ekim arası
Hsg - 6.000
Memorial şişli 78.500 opu transfer sadece
İlaçlara sadece opu için 65.000
Transferin ilk hazırlık günü aldıklarım 5.000 tutmuştu çekiliş kazandım zannetim o fiyata alışık olmadığım içintabi sonra bittikçe ilaç aldım sürekli estrofem progestan fitil progestan dex 8 haftaya kadar
Sperm testi 2500
Genetik test kendime 25.000
Kürtaj + biyopsi 30.000
Trombofili paneli testi 27 bin
Pgt embriyo başı 350$
Dondurma 24.000
Ekstra bide ataşehir memorialda 2 kere hcg beta verdim 6000 sırf şişliye trafik çekmemek için
Yani o 8 haftalık süreçte ben ekstra acıbademde kadın doğuma gidiyordum oradakileri saymıyorum bile
Peki morarma falan oldu mu kuzumBen bebişi düşün derin nefes al yap iğneni. Gonalf vs iğneleri ince bana bir iğne verdi doktor popoya yapılan iğneler gibi kalınlığı onu bile göbüşe yaptım düşün yani. Çünkü sonunda evlat gelcek herşeye değer
Hayırlısı ile devam eder inşAllah sürecin.merhaba kızlar baya mesaj birikmiş yine hepsını okuycamdün muayene oldum yumurtalar güzel gelısmıs 8-9 tane olmuş da bana hoca grip olma dedi dün ve ben bugün grip oldum burun akıntısı boğazda acı tat genız akıntısı vs. Opu işlemi iptal olur mu ya
Ne yazayım oraya aşkım bi tarif etsenCanım chat gpt indir orda daha detaylı bilgi veriyor
Hepimiz sevinçten gülelim aşkımmmm aminnnnAyyyyy nasıl. GüldümAllahım da seni güldürsün hep sevinçten.
Embriyo kalitesi 5AB vs böyle bir şeyler yazsan çıkıyor mu?
Evet aşkım zamanında halletmişsin sen şanslısın bak bir sürü daha var maşallahOff fiyatlar ne olmuş böyleAllah'tan embriyolarım varmış ta sadece transfer parası ödüyorum rabbim bı yerden almış bı yerdem Vermiş çok Şükür
Balım az bişey oldu çok değil ama öyle simsiyah değil hafif mavilendi sonra sarardı geçtiPeki morarma falan oldu mu kuzum
Gerçekten öyle yani düşünsene parası olmayan ne yapsın nasıl yapsın çok zorEvet aşkım zamanında halletmişsin sen şanslısın bak bir sürü daha var maşallah. Bende şimdi yazınca kötü oldum insan hesaplayınca fark ediyor resmen servet yatırmışız
Gönlünü ferah tut canım benim hayırlı bi şekilde olacakİdrar testi yaptım canım. İlk iki dakika negatif gibiydi ama 10dakika beklemem lazım mış. Öyle yazıyor kağıdında
5dakika sonra hayalet çizgi vardı ama gözüm yanılttı sandım.
10dakika dolmadan hayalet çizgiyi daha rahat göre bildim.
Yarın tekrarlayacağım, perşembe bir tane daha alıp cuma tekrar idrar testi yapıp cumartesi kan tahlili yaptıracağım nasipse.
Canım benımde 3 kez tedavide cevap alamadılar dozlar düşüktü ama Şuan arttı etkiliyo olabilir sen kaç yapıyorsunSelam Kızlar
Benim zaten 2 yumurta vardı iğne vermişti bugün gidip baktı doktor. Biri gitmiş zaten kalanda 7 mm. Tekrar kullan cumartesi gel dedi ama hiç umudum kalmadı
Aşkım gerçekten bizde onu düşünüyoruz ya tek kere deneme şansı olanlarGerçekten öyle yani düşünsene parası olmayan ne yapsın nasıl yapsın çok zorSonu güzel olsun da ins. Hepsi unutulur doğunca popoya iki şaplak atarsın geçer gider
Olur mu kuzum herkesin yaşadıkları kendine büyük hiçbiri kolay değilAşkım gerçekten bizde onu düşünüyoruz ya tek kere deneme şansı olanlarAllahım herkese en kısa sürede nasip etsin, dikenleri çiçeğe çevirsin çok zor şu zamanda. Ben kürtaj oldum ohss oldum tabi senin yaşadıklarının yanında çeyrek bile değil, eşim hep diyor bunca şey çektin iğneler falan, hele senin yüzüne bakıp sana bir ters söz söylesin doğunca çocuk diyor , senin anan senin için neler çekti diyecem diyor
Gonal f 225 yapılıyor. Bi iğne daha var unuttum. 4 gün kullandım işte bugün kontrole gittim. Sadece 5 mmden 7ye çıkmış. Diğeri de yok zaten. 4 gün daha kullanıp cumartesi gidcem artık.Canım benımde 3 kez tedavide cevap alamadılar dozlar düşüktü ama Şuan arttı etkiliyo olabilir sen kaç yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?