Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım zehra hanım iyi diyorlar semra hanımın kardeşiymiş indirimi baya yapıyormuş ama ben artık kaçırdım o fırsatı müşteri iletişim müdürüymüş
Evet biliyorum tanıyorum onu benimde anne tarafından hemşerim ilk basladigimda iyi indirim yapmıştı ama bu sene hiç görmedik eşim direk onu aradı ama hiç rastlasmadik çünkü hep sabah 8.30 da gittik o da geç geliyor bir türlü denk gelmedik kabullendik napalim

Off fiyatlar ne olmuş böyle Allah'tan embriyolarım varmış ta sadece transfer parası ödüyorum rabbim bı yerden almış bı yerdem Vermiş çok Şükür

Hayırlısı ile devam eder inşAllah sürecin.
Tam bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla OPU işlemini etkilemiyor ama bilemiyorum tabii

Off fiyatlar ne olmuş böyle Allah'tan embriyolarım varmış ta sadece transfer parası ödüyorum rabbim bı yerden almış bı yerdem Vermiş çok Şükür
Evet aşkım zamanında halletmişsin sen şanslısın bak bir sürü daha var maşallah . Bende şimdi yazınca kötü oldum insan hesaplayınca fark ediyor resmen servet yatırmışız

Evet aşkım zamanında halletmişsin sen şanslısın bak bir sürü daha var maşallah . Bende şimdi yazınca kötü oldum insan hesaplayınca fark ediyor resmen servet yatırmışız
Gerçekten öyle yani düşünsene parası olmayan ne yapsın nasıl yapsın çok zor Sonu güzel olsun da ins. Hepsi unutulur doğunca popoya iki şaplak atarsın geçer gider

Gönlünü ferah tut canım benim hayırlı bi şekilde olacak

Gerçekten öyle yani düşünsene parası olmayan ne yapsın nasıl yapsın çok zor Sonu güzel olsun da ins. Hepsi unutulur doğunca popoya iki şaplak atarsın geçer gider
Aşkım gerçekten bizde onu düşünüyoruz ya tek kere deneme şansı olanlar Allahım herkese en kısa sürede nasip etsin, dikenleri çiçeğe çevirsin çok zor şu zamanda. Ben kürtaj oldum ohss oldum tabi senin yaşadıklarının yanında çeyrek bile değil, eşim hep diyor bunca şey çektin iğneler falan, hele senin yüzüne bakıp sana bir ters söz söylesin doğunca çocuk diyor , senin anan senin için neler çekti diyecem diyor

Olur mu kuzum herkesin yaşadıkları kendine büyük hiçbiri kolay değil Aynen benim eşimde iğne vurulamadigi için bu yaşadıklarıma inanamiyor. O da diyor bu çocuk sana sesini cikartamaz iyiki böyle eşlerimiz de var ailelerimiz de var. Ben yatan hasta olunca muhtacım hepsine sagolsunlar incitmiyorlar o da nimet

Canım benımde 3 kez tedavide cevap alamadılar dozlar düşüktü ama Şuan arttı etkiliyo olabilir sen kaç yapıyorsun
Gonal f 225 yapılıyor. Bi iğne daha var unuttum. 4 gün kullandım işte bugün kontrole gittim. Sadece 5 mmden 7ye çıkmış. Diğeri de yok zaten. 4 gün daha kullanıp cumartesi gidcem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…