Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok genetik değil yapı meselesi. Evet alttan dikis atılıyor ama beni o da tutmadı şimdi karından girip daha yukarıya dikis attılar bakalım.rahim ağzıyla alakası yok çocuğun durduğu yerle çıktığı yer arası kısa hopp kayıp gidiyor yolu kısa olunca

3. Gün 5. Gün farketmiyor aşkım Nasipte varsa en kötü bile tutuyor nasipte yoksa en iyi tutmuyor Allahtan isteyecez yapacak bişey yok
Çok haklısın kuşum inşallah en hızlı ve hayırlı şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Ben daha adet bekliyorum başlamadık sürece. O göbekten yapılan iğneler konusunda korkularım var biraz sadece ama sonunda bebeğime kavuşacaksam hiç önemli değil

Ay hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun

Ben bebişi düşün derin nefes al yap iğneni. Gonalf vs iğneleri ince bana bir iğne verdi doktor popoya yapılan iğneler gibi kalınlığı onu bile göbüşe yaptım düşün yani. Çünkü sonunda evlat gelcek herşeye değer

Ayyy senin yatman lazım o zaman full dimi
Sakin dursun sıpa

Kızlar hepinize bir sorum var.
Şimdi yazışırken aklıma takıldı.

Bu süreç boyunca, en başından sonuna kadar ne zaman neye ne kadar para ödediniz?
Mesela muayene ücreti, OPU, transfer ilaç vs.

Ben kendime liste yapmıştım hesap yapıyorum
Ama okuduğum kadarıyla bazı yerlere kıyas yapılınca çok farklar var arada fiyat olarak.. çok şaşırdım..

Ohh maşaallah canım benim Yani her ihtimale karşı bütçenizi zorlayabildiğiniz kadarını dondurun kuzum ya Allah kolaylık versin
Teşekkürler aşkım 10 tane dondurduk 1 taneyi de kendime hediye ettirdim sıkıştırın biyere dedim toplam 11 tane bebiş buzlukta şuan fotisini attılar teyzesi

Canım sen kan tahlili yaptırsan mı acaba?

Ben kendimde ipin ucunu kaçırdım ya yazmadımda hiç bir yere

Opu 55 bin
60 ilaçlar (ben ekstra iğne kullandım Ohss olmayım diye yumurta söndürücü )
20 de dondurmaya verdim bugün indirimle
Ama benim raporum vs hiç yok direkt cepten Herşey

Ayyy senin yatman lazım o zaman full dimi
Sakin dursun sıpa
Yani geçen sefer de hep yatmıştım 25 hafta ama çok hareketliydi yani dikisimi tekmeliyordu kimseyi inandiramiyordum sonra anladılar beni. Nasibi yokmuş bu hayatta. Şimdi yine yatıyoruz hiç kalkmadan 4 sene sonra tekrar cesaret edebildim denemeye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…