- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.601
Benimde 2,5-3saate yakın yolum var Ankara’ya maalesef ama katlanılıyorBen Samsun’da oluyorum Medical de bir de Amasya’dan gidiyorum 1 buçuk saat arası var popom düpdüz olmuştu araba kullanırken çok şükür şimdi 1 buçuk ay mola
Yok genetik değil yapı meselesi. Evet alttan dikis atılıyor ama beni o da tutmadıAaaa genetik bişey mi bu balım ? Dikiş falan atılıyor diye duymuştum ben. Benim de rahim ağzım çok dar aşılama yaparken çok zorlanmıştım 4 kanul değiştirmişlerdi anca girdi. Şimdi transferi düşüyorum napcam diye. Hem acıyor hem kanıyor
Çok haklısın kuşum inşallah en hızlı ve hayırlı şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Ben daha adet bekliyorum başlamadık sürece. O göbekten yapılan iğneler konusunda korkularım var biraz sadece ama sonunda bebeğime kavuşacaksam hiç önemli değil3. Gün 5. Gün farketmiyor aşkım Nasipte varsa en kötü bile tutuyor nasipte yoksa en iyi tutmuyor Allahtan isteyecez yapacak bişey yok
Ay hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsunİdrar testi yaptım canım. İlk iki dakika negatif gibiydi ama 10dakika beklemem lazım mış. Öyle yazıyor kağıdında
5dakika sonra hayalet çizgi vardı ama gözüm yanılttı sandım.
10dakika dolmadan hayalet çizgiyi daha rahat göre bildim.
Yarın tekrarlayacağım, perşembe bir tane daha alıp cuma tekrar idrar testi yapıp cumartesi kan tahlili yaptıracağım nasipse.
HoşgeldinnnBenide ekleyebilirsiniz3. Denemem olacak 28 yaş transfer için Regl bekliyorum 5. Gün tek embriyo planlandı
Ben bebişi düşün derin nefes al yap iğneni. Gonalf vs iğneleri ince bana bir iğne verdi doktor popoya yapılan iğneler gibi kalınlığı onu bile göbüşe yaptım düşün yani. Çünkü sonunda evlat gelcek herşeye değerÇok haklısın kuşum inşallah en hızlı ve hayırlı şekilde bebeklerimize kavuşuruz. Ben daha adet bekliyorum başlamadık sürece. O göbekten yapılan iğneler konusunda korkularım var biraz sadece ama sonunda bebeğime kavuşacaksam hiç önemli değil
İnşAllah canım, bugün yaptığımı atmadım haliyle kamerada canlı gibi olmadığı için.Kuzum yarın yapacağın testi bize de at olur mu inşallah çift çizgiyi görürüz
Ohh maşaallah canım benimGünaydın kızlar benim 20 tane yumurtam 5. Güne gitmiş hepsi de iyi kaliteymiş ama 50 bin tl para istiyorlarkaç tane dondursak yeterli olur ya ?
Ayyy senin yatman lazım o zaman full dimiYok genetik değil yapı meselesi. Evet alttan dikis atılıyor ama beni o da tutmadışimdi karından girip daha yukarıya dikis attılar bakalım.rahim ağzıyla alakası yok çocuğun durduğu yerle çıktığı yer arası kısa hopp kayıp gidiyor yolu kısa olunca
Benimde 2,5-3saate yakın yolum var Ankara’ya maalesef ama katlanılıyor
Teşekkürler aşkım 10 tane dondurduk 1 taneyi de kendime hediye ettirdim sıkıştırın biyere dedim toplam 11 tane bebiş buzlukta şuan fotisini attılar teyzesiOhh maşaallah canım benimYani her ihtimale karşı bütçenizi zorlayabildiğiniz kadarını dondurun kuzum ya Allah kolaylık versin
Canım sen kan tahlili yaptırsan mı acaba?Günaydın kızlar herkesin güzel haberler almasını diliyorum ben bugün testi tekrarladım iğnenin 12.günüydü tamamen silinmiş çizgi azda olsa çıkardı diye düşünüyorum yani buda olmadı malesef ben elendim inş hepiniz bol bol pozitif alırsınız canlarım
Ben 10.03. Transfer oldum ve hastanede 30 dakika dinlenip evime yolculuk yaptım aracı kendim kullanıptransfer günü 2 gün uzan diyorlar onu nasıl yapcaz bilmiyorum yolculuk iyi değilmiş
Ben kendimde ipin ucunu kaçırdım yaKızlar hepinize bir sorum var.
Şimdi yazışırken aklıma takıldı.
Bu süreç boyunca, en başından sonuna kadar ne zaman neye ne kadar para ödediniz?
Mesela muayene ücreti, OPU, transfer ilaç vs.
Ben kendime liste yapmıştım hesap yapıyorum
Ama okuduğum kadarıyla bazı yerlere koysen çok farklar var arada fiyat olarak.. çok şaşırdım..
Opu 55 binKızlar hepinize bir sorum var.
Şimdi yazışırken aklıma takıldı.
Bu süreç boyunca, en başından sonuna kadar ne zaman neye ne kadar para ödediniz?
Mesela muayene ücreti, OPU, transfer ilaç vs.
Ben kendime liste yapmıştım hesap yapıyorum
Ama okuduğum kadarıyla bazı yerlere koysen çok farklar var arada fiyat olarak.. çok şaşırdım..
Yani geçen sefer de hep yatmıştım 25 hafta ama çok hareketliydi yani dikisimi tekmeliyordu kimseyi inandiramiyordum sonra anladılar beni. Nasibi yokmuş bu hayatta. Şimdi yine yatıyoruz hiç kalkmadan 4 sene sonra tekrar cesaret edebildim denemeye bakalımAyyy senin yatman lazım o zaman full dimi
Sakin dursun sıpa
Hmmmm ben korkudan yatarım ya fnakdnsjjsBen 10.03. Transfer oldum ve hastanede 30 dakika dinlenip evime yolculuk yaptım aracı kendim kullanıp
Doktorum bana, normal hayatına döne bilirsin sadece ağır kaldırma dedi
Canım 3.gün embriyosu olduğu için Perşembe verip garanti olsun ilacı bırakayım dedimCanım sen kan tahlili yaptırsan mı acaba?
Sen biraz pazarlık yap bence transfer olurken çok inmiyorlar ama 3-5 de olsa iyidir. Sen benden cok vermissin transfere suratsız bir muhasebeci var ama mutlaka gidip konuş.Ben kendimde ipin ucunu kaçırdım yayazmadımda hiç bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?