Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim test markası iyimi, hepsine güven olmuyor biliyorsun, testi atmadıysan bizede foto at istersen belki biz görürüz sen heyecandan dikkatli bakmamışta olabilirsin
Yok cnm hayalet çizgi dahi yok prodoktor olan test cnm kötü olsa iğnenin değerini göstermezdi düne kadar hep silikti iğne bugün geçmiş oluyor yani kanım sıfırlandı muhtemelen cnm daha yükseleceğini düşünmüyorum

Kanka ben hiçbişey anlamadım valla bana gönderdiler ama soramadım da ne bu harfler diye sen biliyorsan bana bi anlatsana 5 ler 4 ler ne oluyor abcdefg falan
Canım mesela sayılar hücre sayısı oluyor, ab yada ba, bb onlarında ilk harfi hücre kütlesi yani bebeği oluşturacak, 2.harf ise plasentayı oluşturacak hücre. A en iyisi B bir tık düşüğü. Umarım anlatabildim

Ya şimdi olumsuz düşünmeyelim ama her şeye göze alırsak geride embriyon kaldımı canım?

Kesinlikle kan ver. Allahtan ümid kesilmez. Belki vardır bir şeyler ama idrara yansımamıştır ne bileyim her ihtimali düşünmek istiyorum

Siz nerede tedavi oluyorsunuz? Bilmiyorum diğer kızlar ne kadar ödüyor. Ankara İstanbul arası mesela fark ettiğini biliyorum ama bu kadar uçurum farkı mi var bilemedim açıkçası..

Siz nerede tedavi oluyorsunuz? Bilmiyorum diğer kızlar ne kadar ödüyor. Ankara İstanbul arası mesela fark ettiğini biliyorum ama bu kadar uçurum farkı mi var bilemedim açıkçası..
Ben Samsun’da oluyorum Medical de bir de Amasya’dan gidiyorum 1 buçuk saat arası var popom düpdüz olmuştu araba kullanırken çok şükür şimdi 1 buçuk ay mola

Evet ilk olcak 11 tane dondurduk inşallah yeter ay hiç acımaları yok ya para konusunda
Benimde 18 taneydi ama 5-6 sene önce bu kadar pahalı değildi 4 tane pgtye gönderip gerisini dondurmustuk. Bir tüpte iki embriyo dondurmuslar ama pahalı olmasın diye. Şimdi kullanıyorum hala ama her transferde bir tanesi çöp oluyor bana 2 tane yasak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…