- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.561
Yok cnm hayalet çizgi dahi yok prodoktor olan test cnm kötü olsa iğnenin değerini göstermezdi düne kadar hep silikti iğne bugün geçmiş oluyor yani kanım sıfırlandı muhtemelen cnm daha yükseleceğini düşünmüyorumCanım benim test markası iyimi, hepsine güven olmuyor biliyorsun, testi atmadıysan bizede foto at istersen belki biz görürüz sen heyecandan dikkatli bakmamışta olabilirsin
Ya maşallahEki Görüntüle 3561820 Bana bunun açıklamasını yapacak bir bal yok mudur ? Dondurulan yumoşlarbi harfler ne oluyor
Birazdan ulaşacam canım bnm yatacam kalkmayacam bi süreCnm sakın korkma birşey olmaz inş Allah'a emanet kanama yerleşmedir sürekli yat kalkma aslında sürekli irtibat olarak hemşire hattı oluyor her dakika ulaşılan bu durumlarda çok kötü oluyor soramayınca
Canım hala konuşamadım ama şuan bişey yok gbi sadece belim çok ağrıyor sen naptın bitanem test yaptın mı
Kanka ben hiçbişey anlamadım valla bana gönderdiler ama soramadım da ne bu harfler diyeYa maşallah
Canım mesela sayılar hücre sayısı oluyor, ab yada ba, bb onlarında ilk harfi hücre kütlesi yani bebeği oluşturacak, 2.harf ise plasentayı oluşturacak hücre. A en iyisi B bir tık düşüğü. Umarım anlatabildimKanka ben hiçbişey anlamadım valla bana gönderdiler ama soramadım da ne bu harfler diyesen biliyorsan bana bi anlatsana 5 ler 4 ler ne oluyor abcdefg falan
Ya şimdi olumsuz düşünmeyelim ama her şeye göze alırsak geride embriyon kaldımı canım?Yok cnm hayalet çizgi dahi yok prodoktor olan test cnm kötü olsa iğnenin değerini göstermezdi düne kadar hep silikti iğne bugün geçmiş oluyor yani kanım sıfırlandı muhtemelen cnm daha yükseleceğini düşünmüyorum
Peki bu birden fazla z ile başlayanlar neCanım mesela sayılar hücre sayısı oluyor, ab yada ba, bb onlarında ilk harfi hücre kütlesi yani bebeği oluşturacak, 2.harf ise plasentayı oluşturacak hücre. A en iyisi B bir tık düşüğü. Umarım anlatabildim
Kesinlikle kan ver. Allahtan ümid kesilmez. Belki vardır bir şeyler ama idrara yansımamıştır ne bileyim her ihtimali düşünmek istiyorumYani teste azda olsa çıkardı canım ilk transferim de 7.gün çıkmıştı çünkü iğnenin etkisi tam 12.günde siliniyormuş bunu öğrendik en azındanPerşembe cuma zaten kan verip bırakırım ilaçları cnm
Canım z görmedim ya tekrar atarmısın geri gitmeyim şimdiPeki bu birden fazla z ile başlayanlar netek 1 tane aa varmış diğerleri kötü mü ki
Attım efemCanım z görmedim ya tekrar atarmısın geri gitmeyim şimdi
Siz nerede tedavi oluyorsunuz? Bilmiyorum diğer kızlar ne kadar ödüyor. Ankara İstanbul arası mesela fark ettiğini biliyorum ama bu kadar uçurum farkı mi var bilemedim açıkçası..Hiç bişey yemin ederim ya çok iyi fiyatlar
Bize kol kadar döşediler yani senin yazdığın paralar artık cips parası gibi geliyor
Az vicdanı olması lazım insanların biz bir zalımın eline düşmüşüz
şuan diğer yumoşlarıma üzülüyorum donduramadım diyeembriyologu aradım dedim en katilerini yavaş yavaş seçin hızlı davranmayın normalde 10 donduracaktım 1 tane fazladan sıkıştırın tüpün içine bişey olmaz dedim tamam dedi 11 oldu öyle yapınca ama ben 10 parası ödeyecem
Benim de pazartesi canımEvet canım gidicem haftaya pazartesi sen ne zaman
Ben Samsun’da oluyorum Medical de bir de Amasya’dan gidiyorum 1 buçuk saat arası var popom düpdüz olmuştu araba kullanırken çok şükür şimdi 1 buçuk ay molaSiz nerede tedavi oluyorsunuz? Bilmiyorum diğer kızlar ne kadar ödüyor. Ankara İstanbul arası mesela fark ettiğini biliyorum ama bu kadar uçurum farkı mi var bilemedim açıkçası..
Canım bunu bilmiyorum muhtemelen laboratuvarına özel bir şey olabilirAttım efem
Benimde 18 taneydiEvet ilk olcak 11 tane dondurduk inşallah yeteray hiç acımaları yok ya para konusunda
Günaydın canım, okuduktan sonrada iyi akşamlar yazarsın, anca bitirirsinGünaydın canım kızlarrrrrrÖnce bi selam vereyim dedim, şimdi mesajları okumaya gidiyorum, hadi bismillah
Hayır canım diğerleri niye kötü olsun benim tutan embriyom 6ba idi ab güzel yaniPeki bu birden fazla z ile başlayanlar netek 1 tane aa varmış diğerleri kötü mü ki
Neden 2 tane yasak aşkım ?Benimde 18 taneydiama 5-6 sene önce bu kadar pahalı değildi 4 tane pgtye gönderip gerisini dondurmustuk. Bir tüpte iki embriyo dondurmuslar ama pahalı olmasın diye. Şimdi kullanıyorum hala ama her transferde bir tanesi çöp oluyor bana 2 tane yasak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?