Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım diğerleri niye kötü olsun benim tutan embriyom 6ba idi ab güzel yani
İnşallah tekte tutar ya hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum her gün inşallah geriye kalır da kardeş yaparım bitane de. 1 yıl ücretinden sonra kira oluyormuş 5 bin tl falanmış kirası

Yok cnm daha başlamayacağım bu son demiştim zaten bu süreç insanı çok yıpratıyor nasip bakalım
canım ama daha çok gençsin, şu an ki üzülmen için çok erken daha kan vermedin. Şu anki üzüntün ile öyle düşünüyorsun ama biraz sakinleşip kendine gelmeye kendini dinlemeye ihtiyacın var, sonra yine devam et vazgeçme, 42-45lere geldiğinde pişman olabilirsin

Bende servikal yetmezlik var canım tasiyamiyor rahim bebekleri erken geliyor. O yüzden bitaneyi tasiyamazken 2.yi koymuyorlar tutar diye.
Aaaa genetik bişey mi bu balım ? Dikiş falan atılıyor diye duymuştum ben. Benim de rahim ağzım çok dar aşılama yaparken çok zorlanmıştım 4 kanul değiştirmişlerdi anca girdi. Şimdi transferi düşüyorum napcam diye. Hem acıyor hem kanıyor

Çok üzüldüm arkadaşım… şimdi çok anlamsız oluyor biliyorum ama doktor kes diyene kadar yine de ilaçları kesme istersen

Sağolun kızlar ben aslında genetikçiyim biliyor musunuz ama konu kendim olunca bildiğim şeyleri unutuyorum Terzi cidden kendi söküğünü dikemezmiş
Mesela benim 5.güne gitmesine rağmen 3ab kalite embriyom vardı, günlerle alakalı bir şey değil , hiç kafana takma güzelliklere odaklan inşallah olacak

Canım hala konuşamadım ama şuan bişey yok gbi sadece belim çok ağrıyor sen naptın bitanem test yaptın mı
İdrar testi yaptım canım. İlk iki dakika negatif gibiydi ama 10dakika beklemem lazım mış. Öyle yazıyor kağıdında
5dakika sonra hayalet çizgi vardı ama gözüm yanılttı sandım.
10dakika dolmadan hayalet çizgiyi daha rahat göre bildim.
Yarın tekrarlayacağım, perşembe bir tane daha alıp cuma tekrar idrar testi yapıp cumartesi kan tahlili yaptıracağım nasipse.

Hoşgeldinnn Rabbim sağlıkla, hayırla, kolaylıkla bebeğine kavuştursunn

Kuzum yarın yapacağın testi bize de at olur mu inşallah çift çizgiyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…