• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim 20 tane yumurtam 5. Güne gitmiş hepsi de iyi kaliteymiş ama 50 bin tl para istiyorlar 😂 kaç tane dondursak yeterli olur ya ?
Aaaa ne kadar çok istiyorlar öyle.
Ben OPU için toplam hastane doktor vs 75bin ödedim ve sonra aradılar üç tüp fazla kullandıkları için bende de pcos var ve çok yumurtadan dolayı ekstra 4.500tl ödedim üç tüp için.
Sizin ödemeleriniz nasıl oldu? Acaba OPU ayrı dondurma ayrı mı hesaplanıyor bilemedim.
Bende herşey dahildi sadece ekstra tüp için para ödedim

Düne göre farklı marka mıydı canım test? Gerçi aynı marka bile olsa üst üste iki test yapınca bile biri daha ferli biri daha fersiz çıkabiliyor
Yok canım aynı marka. İçindeki kâğıdı okudum 10dakika sonra belli olur diyor. İlk etapta çoook silikti dedim gözüm yanıltıyor ama 10dakika sonra belirginleşti.
Elimde ki son testi de yarın yapacağım bakalım, hayırlısı.
İdrarda geç belli oluyor gerçi

Yok canım aynı marka. İçindeki kâğıdı okudum 10dakika sonra belli olur diyor. İlk etapta çoook silikti dedim gözüm yanıltıyor ama 10dakika sonra belirginleşti.
Elimde ki son testi de yarın yapacağım bakalım, hayırlısı.
İdrarda geç belli oluyor gerçi
İnşallah kan sonucu da güzel çıkar, sonra da katlanarak artar 🙏🏼

Aaaa ne kadar çok istiyorlar öyle.
Ben OPU için toplam hastane doktor vs 75bin ödedim ve sonra aradılar üç tüp fazla kullandıkları için bende de pcos var ve çok yumurtadan dolayı ekstra 4.500tl ödedim üç tüp için.
Sizin ödemeleriniz nasıl oldu? Acaba OPU ayrı dondurma ayrı mı hesaplanıyor bilemedim.
Bende herşey dahildi sadece ekstra tüp için para ödedim
ben opu günü 55 bin para ödedim
Bir tüpe 2 yumurta giriyormuş tüp başı para alıyorlarmış beynim yandı uyurken aradılar. Kaç yumurtaya 4.500 istediler balım

İnşallah kan sonucu da güzel çıkar, sonra da katlanarak artar 🙏🏼
İnşAllah canım, kan sonucunu görmeden net bir şey diyemiyoruz işte.
Testin yorumlarına baktım yanıltıcı yorum göremedim iyi yorumlar var, acaba testte mi bir şey var diye ama
Seninde dediğin gibi biri diğerinden farklı ola bilir

ben opu günü 55 bin para ödedim
Bir tüpe 2 yumurta giriyormuş tüp başı para alıyorlarmış beynim yandı uyurken aradılar. Kaç yumurtaya 4.500 istediler balım
Ben 24bin TL hastaneye 51bin TL doktora ödedim
Bunun için bana dedikleri bilgi şu. İki tanesini tek embriyo ayrı ayrı tüplere. Geri kalan 12tanesinide çift olarak bir tüpe dediler
O zamana kadar herşey tamamdı 2hafta sonra aradılar, muhasebeden 3tüp ekstra kullanıldığı için 4.500 TL ekstra ödemeniz var dediler.
Sanırım benim ödediğim fiyatta 5tüp dahil ve 3 tüp işte ekstra para ödedim.

Hangi hastane o ? Bende transfer e 25 mi 35 mi ne istiyorlar 🙄 yumurtalarımı alam da gelem neresiymiş orası 😂😂😂😂
Ankara’da kuzum 😅 Prof. Dr. İbrahim Esinler - Özel HRS hastanesinde yapıyor OPU ve Transfer işlemlerini
Kendisi Hacettepede eşi ile birlikte ve özel muayenehanesi birlikte.
Doğum nasip olursa Hacettepede oluyor diye biliyorum.
Doktorumdan çok memnunum Allah var.
İlk transferde doktor para almıyor, önceleri hastanede almıyormuş sonra işte benim şansıma almaya başladılar.
Allah göstermesin ilk transfer tutmayıp ikinci transfer olunacaksa hem doktora hemde hastanede ödeme yapılıyor.
Yani 8 birine 8birine toplan 16bin.
Şu anki fiyata göre..

Günaydın kızlar herkesin güzel haberler almasını diliyorum ben bugün testi tekrarladım iğnenin 12.günüydü tamamen silinmiş çizgi azda olsa çıkardı diye düşünüyorum yani buda olmadı malesef ben elendim inş hepiniz bol bol pozitif alırsınız canlarım 🙏🙏🙏🙏
Canım bir iki gün daha bekleyip kan versen nasıl olur?
belki kanda çıkma ihtimali vardır?

Canım bir iki gün daha bekleyip kan versen nasıl olur?
belki kanda çıkma ihtimali vardır?
Yani teste azda olsa çıkardı canım ilk transferim de 7.gün çıkmıştı çünkü iğnenin etkisi tam 12.günde siliniyormuş bunu öğrendik en azından 😔 Perşembe cuma zaten kan verip bırakırım ilaçları cnm

Ankara’da kuzum 😅 Prof. Dr. İbrahim Esinler - Özel HRS hastanesinde yapıyor OPU ve Transfer işlemlerini
Kendisi Hacettepede eşi ile birlikte ve özel muayenehanesi birlikte.
Doğum nasip olursa Hacettepede oluyor diye biliyorum.
Doktorumdan çok memnunum Allah var.
İlk transferde doktor para almıyor, önceleri hastanede almıyormuş sonra işte benim şansıma almaya başladılar.
Allah göstermesin ilk transfer tutmayıp ikinci transfer olunacaksa hem doktora hemde hastanede ödeme yapılıyor.
Yani 8 birine 8birine toplan 16bin.
Şu anki fiyata göre..
Hiç bişey yemin ederim ya çok iyi fiyatlar
Bize kol kadar döşediler yani senin yazdığın paralar artık cips parası gibi geliyor 😂😂😂
Az vicdanı olması lazım insanların biz bir zalımın eline düşmüşüz 😅
şuan diğer yumoşlarıma üzülüyorum donduramadım diye 😂 embriyologu aradım dedim en katilerini yavaş yavaş seçin hızlı davranmayın 😂 normalde 10 donduracaktım 1 tane fazladan sıkıştırın tüpün içine bişey olmaz dedim tamam dedi 11 oldu öyle yapınca ama ben 10 parası ödeyecem 😂😂😂

Yani teste azda olsa çıkardı canım ilk transferim de 7.gün çıkmıştı çünkü iğnenin etkisi tam 12.günde siliniyormuş bunu öğrendik en azından 😔 Perşembe cuma zaten kan verip bırakırım ilaçları cnm
Canım benim test markası iyimi, hepsine güven olmuyor biliyorsun, testi atmadıysan bizede foto at istersen belki biz görürüz sen heyecandan dikkatli bakmamışta olabilirsin🥹

Hiç bişey yemin ederim ya çok iyi fiyatlar
Bize kol kadar döşediler yani senin yazdığın paralar artık cips parası gibi geliyor 😂😂😂
Az vicdanı olması lazım insanların biz bir zalımın eline düşmüşüz 😅
şuan diğer yumoşlarıma üzülüyorum donduramadım diye 😂 embriyologu aradım dedim en katilerini yavaş yavaş seçin hızlı davranmayın 😂 normalde 10 donduracaktım 1 tane fazladan sıkıştırın tüpün içine bişey olmaz dedim tamam dedi 11 oldu öyle yapınca ama ben 10 parası ödeyecem 😂😂😂
Siz iyi ödemişsiniz ben 7 taneye dondurmaya 24 bin, transfer için 52 bin 😂😂 pgt embriyo başı 350$ 😂😂 artık ödemelere tepki vermeden kartı basıyoruz

IMG_3781.webp
Bana bunun açıklamasını yapacak bir bal yok mudur ? Dondurulan yumoşlar 😂😂 bi harfler ne oluyor 😂😂

Back
X