• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm 😔
Moralini yüksek tutmaya çalış, vardır bunda da elbetteAllahın bildiği ve bir hayır
Daha güzel günler anlar hazırlıyordur Allahım sizin için 🤲🏻

Doktorunuz ne dedi bu duruma? Sebebi ne ola bilir bir fikri var mı?

Kızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı. Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım neden olumsuz düşünüyorsun, pozitif o inşaallah. Yarın bir daha test yap da rahatlasın için 🌸🤗

Çok şükür canım, darısı bizlere inşAllah 🤲🏻 🤩🤩
Randevu sonrası mutlaka bildir bize durumunu 😍
Bildirmem miiiii 🤗 Burada her aşamadı birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz, sizlerle burada olmak çok güzel 🥰 1-2 gündür telefona çok bakamaz oldum ama her an gelecek güzel haberlerinizin peşindeyim 🥰🥰

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm 😔
Moralini yüksek tutmaya çalış, vardır bunda da elbetteAllahın bildiği ve bir hayır
Daha güzel günler anlar hazırlıyordur Allahım sizin için 🤲🏻

Doktorunuz ne dedi bu duruma? Sebebi ne ola bilir bir fikri var mı?
Genetiğe gidicek. %98 i hasta down sendromu da olabiliyor Muş. Kesin genetikten sonra sonuç ne çıkcak bakalım

Senin pozitif çıkarsa bana da cesaret gelir belki 😄

Ben dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım 😂
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.

İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)

Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum 😍🤲🏻🤲🏻
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.

Eklentiler

• IMG_4194.webp
    IMG_4194.webp
    29 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4196.webp
    IMG_4196.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 17
Ben dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım 😂
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.

İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)

Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum 😍🤲🏻🤲🏻
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.
Ay vallahi bende gördüm var valla çizgi❤️❤️🤲🤲🤲💃🏻💃🏻💃🏻

Ay vallahi bende gördüm var valla çizgi❤️❤️🤲🤲🤲💃🏻💃🏻💃🏻
Beni boşver şuan iyiym ben bende silik gördüm var valla çizgi 1 tane mi yaptın
Boş ver olur mu hiç canım hepimiz burda birbirimizin desteği ile ayaktayız gerçekten
Evet canım. 3tane aldım test merakımdan. İrtane yaptım 😅😂😂
Yani akşam üzeri böyleyse sabaha dahada belirginleşir diye düşünüyorum ❤️

Back
X