Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım kardeşim inşallah öyle olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor
Geçer inşallah yüzdün yüzdün kuyruguna geldim dilerim bu kadar sabır ettin inşallah karşılığında mucizene kavuşmak nasip olsun canım benim
Ya benim gibi saat 8 de test verip birde akşama kadar bekleseydin gülüm

benim de 2 yumurta vardı ve çok küçüklerdi 5 mm felan. Gonal f 225 ile başladık direk. 5. gün bi bakacak büyüme varsa devam edecez. sizin ilk büyüklükleri ne kadardı ?

Saat sekiz de ilacım var ondan sonra gidip test vereyim dedim kız hastaneyi kaç kez aradın itiraf et

benim de 2 yumurta vardı ve çok küçüklerdi 5 mm felan. Gonal f 225 ile başladık direk. 5. gün bi bakacak büyüme varsa devam edecez. sizin ilk büyüklükleri ne kadardı ?
Ya inşallah güzel cevaplar verır yumurtaların balım benim iğne tedavisinin 5. Günü ilk ultrason yapılı 10 mm ve 12 mm ölçüldü canım. Pzt bidaha gidicem bakalım ne kadar oldular

Yeminle aramadık deli gibi kendi kendimi sinir etmiştim ah ah şimdi ki aklım olsa 12 gibi arardım acemilik
Şimdi prof olduk resmen yarın doktorumu arayacağım normalde olsa yapamazdım
Hadi inşallah pozitif olsun canım benim haber ver bizlerede
İnşallah canım tabi muhakkkak yazacağım
Yeter ki pozitif olsun da varsın geçmesin balım sen olumluyu düşün olumluyu çağır
Canım dalgalıyım duygusal oldum bu akşam bazen çok umutlu bazense umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…