- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.701
Geçer inşallah yüzdün yüzdün kuyruguna geldim dilerim bu kadar sabır ettin inşallah karşılığında mucizene kavuşmak nasip olsun canım benimAmin canım kardeşim inşallah öyle olurRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor
benim de 2 yumurta vardı ve çok küçüklerdi 5 mm felan. Gonal f 225 ile başladık direk. 5. gün bi bakacak büyüme varsa devam edecez. sizin ilk büyüklükleri ne kadardı ?Benim 3 aşılama yapıldı hiç cevap vermediler gonal f 75 vuruluyordumdirençli pko heralde diyorum artık Şuan 225 başladık 5. Gün ultrasonda 2 tane görüldü devamı varmış ama 10 mm küçük ohss olmaz inş
Heyecanını paylaşıyorum gerçekten hepimiz seninle aynı duyguları yaşıyoruz umarım yarın senin günün olur inşallahAmin canım bugün o kadar yoğun geçti ki testi düşünmemek için bütün güne bir sürü şey sıkıştırdımo kadar heyecanlıym ki
Saat sekiz de ilacım var ondan sonra gidip test vereyim dedimGeçer inşallah yüzdün yüzdün kuyruguna geldim dilerim bu kadar sabır ettin inşallah karşılığında mucizene kavuşmak nasip olsun canım benim
Ya benim gibi saat 8 de test verip birde akşama kadar bekleseydin gülüm
Yeminle aramadık deli gibi kendi kendimi sinir etmiştim ah ahSaat sekiz de ilacım var ondan sonra gidip test vereyim dedimkız hastaneyi kaç kez aradın itiraf et
Hadi inşallah pozitif olsun canım benim haber ver bizleredeAmin canım bugün o kadar yoğun geçti ki testi düşünmemek için bütün güne bir sürü şey sıkıştırdımo kadar heyecanlıym ki
Yeter ki pozitif olsun da varsın geçmesin balım sen olumluyu düşün olumluyu çağırAmin canım kardeşim inşallah öyle olurRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor
Ne ilacı ben kullanmadımKızlar aranızda melatonin kullanan var mı
Aşkım bu uyku ilacı melatonin hormonu salgılıoNe ilacı ben kullanmadım
Anladım canım inşallah şifa olsunAşkım bu uyku ilacı melatonin hormonu salgılıo
İnşallah büyüme ve sayı artması olmuştur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahbenim de 2 yumurta vardı ve çok küçüklerdi 5 mm felan. Gonal f 225 ile başladık direk. 5. gün bi bakacak büyüme varsa devam edecez. sizin ilk büyüklükleri ne kadardı ?
Ya inşallah güzel cevaplar verır yumurtaların balımbenim de 2 yumurta vardı ve çok küçüklerdi 5 mm felan. Gonal f 225 ile başladık direk. 5. gün bi bakacak büyüme varsa devam edecez. sizin ilk büyüklükleri ne kadardı ?
Şimdi prof olduk resmenYeminle aramadık deli gibi kendi kendimi sinir etmiştim ah ahşimdi ki aklım olsa 12 gibi arardım acemilik
İnşallah canımHadi inşallah pozitif olsun canım benim haber ver bizlerede
Canım dalgalıyım duygusal oldum bu akşam bazen çok umutlu bazense umutsuzumYeter ki pozitif olsun da varsın geçmesin balım sen olumluyu düşün olumluyu çağır
Hem de ne profosür bir diplomamız eksikŞimdi prof olduk resmenyarın doktorumu arayacağım normalde olsa yapamazdım
İnşallah canımtabi muhakkkak yazacağım
Canım dalgalıyım duygusal oldum bu akşam bazen çok umutlu bazense umutsuzum
Umut iyidir geri kalanı boşverŞimdi prof olduk resmenyarın doktorumu arayacağım normalde olsa yapamazdım
İnşallah canımtabi muhakkkak yazacağım
Canım dalgalıyım duygusal oldum bu akşam bazen çok umutlu bazense umutsuzum
Hayırlı olsun canım yazılarını kaçırdım ikizim sonucun ne çıktıSagol canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Haha bu gidişle onu da alırız biz merak etmeHem de ne profosür bir diplomamız eksik
Umut iyidir geri kalanı boşverumut etmesi bile güzel
Genetik taramalı embriyomun kalbi durdu maalesefHepimiz ondan korkuyoruz ben onun için genetik tarama yaptırmak istemiştim nasip olmadı
Bol şans!Kızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladımyarın test günüm bana şans dileyin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?