- 11 Kasım 2015
- 820
- 1.198
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.121
Transfer öncesi mi sonrasi mi burasi önemli? Opu dan 1 2 gün öncesi yasak başlıyor. Transferin ilk zamanları yasak sonrası serbest diyorlar ama riske atmamak için biz kendimiz yasak koyduğumuz için korunmaya gerek kalmıyorKızlar tüp bebek sürecinde ilişki olduğu zaman denemeye devam ediyor musunuz yoksa korunuyor musunuz?
Canım bana hemsireler hep ayni tarafa yapma bi gün saga bir gün sola yap dedi iğneleri ben hep öyle yaptim.Bir de şunu sorcam iki farklı iğne verdi. Bu iğnelerin ikisinin aynı yere yada biri sağ biri sol tarafa vurmak farkeder mi ?
mesela bugün sağa yaptık ya ikisini de sağa mı yapıyorsun ?Canım bana hemsireler hep ayni tarafa yapma bi gün saga bir gün sola yap dedi iğneleri ben hep öyle yaptim.
Durumun varsa dene derim. Birde yumurta kalitesini artırmak için sağlıklı beslenmek, uyku duzeni, stres azaltmak hatta stres yapmamak çok önemli. Yada bakarsın ilaçlarla mevcut yumurtaların olgunlaşmış altın yumurta oluşmuşBugün adetimin 2. Günüydü. Doktor bana bıraktı ister havuz oluşturalım istersen direk bu ay başlayalım dedi. 18 martta ilk kontrol yapacak büyüme varsa devam olacak inşallah.
Yok atiyorum, ganol f sağa, pergoveris sola. Yarin ganol f sola, pergoveris sağa. Ben hep böyle dönüşümlü yaptım. Ama ayni gün ikisini tek tarafa yapmadımmesela bugün sağa yaptık ya ikisini de sağa mı yapıyorsun ?
Çok teşekkür ederim. Hepimize versin. Bu platforma giren herkes anne olsun, sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Benim de hem 2 adet hemde küçük olması biraz tedirgin ediyor açıkçası ama Allah büyük o ol der olurDurumun varsa dene derim. Birde yumurta kalitesini artırmak için sağlıklı beslenmek, uyku duzeni, stres azaltmak hatta stres yapmamak çok önemli. Yada bakarsın ilaçlarla mevcut yumurtaların olgunlaşmış altın yumurta oluşmuşsen stres yapma, dua et rabbim istediğini verir
Çünkü vücudum çoktan yumurta seçmiş ve büyütmüş bu sebeple doğum kontrol verdiNiye öyle oldu ki
Vücudum yumurta seçmiş bu ayki ve büyütmüşAaa neden
Evet muayene vardı işte reglimin 2. Günüydü bugün . Vücudum yumurta seçmiş ve büyütmüş bile. Bu ay doğum kontrol kullanacağım bi sonraki adetle başlayacağız.Ay canım doktora mı gittin ne dedi peki inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelişir transferin
Ya ne kadar hızlıVücudum yumurta seçmiş bu ayki ve büyütmüşdoğum kontrol verdi bi dahaki reglide İnşallah
Dondurulmuş embriyosa adetin ilk günü hesaplanıyorKIzlar bilmediğimden soruyorum acaba hamilelik günü transfer edilen gün mü yoksa son adet tarihi mi sayılıyor
Amin canım cümlemize inşallah rabbim kimseye kötü sonuçlar göstermesin hepimizin yüzü gülsün inşallahÇok teşekkür ederim. Hepimize versin. Bu platforma giren herkes anne olsun, sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Benim de hem 2 adet hemde küçük olması biraz tedirgin ediyor açıkçası ama Allah büyük o ol der olur
Hadi ya. Neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınÇünkü vücudum çoktan yumurta seçmiş ve büyütmüş bu sebeple doğum kontrol verdi
Hayir bu akşam birini sağa birini sola. Yarın akşam tam tersinemesela bugün sağa yaptık ya ikisini de sağa mı yapıyorsun ?
Aleyküm selam Rabbim inşallah yüzünüze baksın dilerim sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplanır kaliteli embriyoların olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahSelam Kızlar
Bugün doktorumla karar verdik tüp bebeğe başladık. Üç aydır sadece solda iki yumurta vardı sağda hiç yoktu. Yaş 40 olunca vakit kaybetmeyelim dedik. 2 yumurta çok küçük 5-6 mm felan. Tecrübesi olanlar bu konuda bilgi verebilir mi ? 5. Gün bakacak eğer büyüme varsa devam ederiz yoksa bırakırız dedi. Gonal f verdi bugünden başladım kullanmaya. Eğer yeteri büyüklüğe gelirse hemen bayram öncesi transfer olcak. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin.
iki aynı marka mı yoksa birisi yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye verilen iğnemi onu adetin 7. Günü başlıyorsun sabah aynı saatte diğeri akşam aynı saatte olacak şekilde hep aynı yere vurma morarma ağrı olabilir sağ sol olarak değiştir ben birgün sağ birgün sola vuruyordum şifa olsun inşallahBir de şunu sorcam iki farklı iğne verdi. Bu iğnelerin ikisinin aynı yere yada biri sağ biri sol tarafa vurmak farkeder mi ?
Bence o zamana kadar etkisi kalmaz diye düşünüyorumKızlar kafama takıldı ya şimdi ben bugün çatlatma iğnesi yaptım tutunması için 10.gün test günü oluyor iğnenin şimdi pozitif çıkarsa ben nasıl bilicem doğrumu yalancımı
Şans işte geç olsun güç olmasın inşallah demek ki o tarihte olması gerekiyor Rabbim herşeyin iyisini bilir yeter ki sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallahEvet muayene vardı işte reglimin 2. Günüydü bugün . Vücudum yumurta seçmiş ve büyütmüş bile. Bu ay doğum kontrol kullanacağım bi sonraki adetle başlayacağız.
ben bir kaç tane uygulama indirdim, en çok beğendiğim preglife oldu, ama almanca. Türkçe seçeneği var mı bilmiyorumNasipse pozitifi gördüğümde burada bilgileri gireceğim
Şimdi merak ettim Hamilelik+ ve Happy mom uygulamasında şu an neler olduğunu yazıyor
Mesela şu an yerleşmede olduğu vesaire
Yok öncesi diyor korunmaya gerek var mı dedim gerek yok serbest sal gitsinTransfer öncesi mi sonrasi mi burasi önemli? Opu dan 1 2 gün öncesi yasak başlıyor. Transferin ilk zamanları yasak sonrası serbest diyorlar ama riske atmamak için biz kendimiz yasak koyduğumuz için korunmaya gerek kalmıyor
Hayalde zaten Almanya’dan geliyorben bir kaç tane uygulama indirdim, en çok beğendiğim preglife oldu, ama almanca. Türkçe seçeneği var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?