Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel inşallah gerek kalmazda eğer olumsuzluk karşı karşıya kalırsam bir tanede İstanbul’da düşünüyorum onun için dedim aklımda dursun çok teşekkür ederim cancağzım

Ayyy uzaktaymışsın yaa, orada nasıl canım bu konularda tıp? Ben genel olarak alman drlar iyi diye biliyorum
Evet ya olsun gönlümüz bir evet doktorumdan memnunum herhangi bir sıkıntım yok çok şükür çok güzel ilgi alakaları harika benim ki de bir umut diyom acaba birde dışarda mı denesem diye

Kızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik 19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
İçini ferah tut arkadaşım, kafanı dağıtmaya çalış… ben de bazen duygusallaşıyorum ama sonra duygusallığın da hamilelik belirtisi olduğunu hatırlıyorum

Evet her zaman sürecimi hafifletti sağ olsunlar. Annem de heyecandan bir oraya bir buraya koşturuyor şimdi kıyamam annelerin gerçekten hakkı ödenmiyor
Allah razi olsun ondan hakki ödenmez Benimki yanimda değil hiçbir aşamada yanimda olmadı. Eşimle kendi yanımızda kavrulduk ama olsun yine de annedir başımızdan eksik olmasınlar

Canım öncelikle umarım hayırlı olur..sana sadece şunu söyleyym tek transfer düşünüyorsan mutlaka Bnce yani genetik tarama yaptır embriyona

Allah razi olsun ondan hakki ödenmez Benimki yanimda değil hiçbir aşamada yanimda olmadı. Eşimle kendi yanımızda kavrulduk ama olsun yine de annedir başımızdan eksik olmasınlar
Oy canım benim eşin yanındaysa destekçinse o da iyi tabi ki aileden destek görmek farklı oluyor ama olmayınca yapacak birşey yok

Yok hiç korunmaya gerek yok benimki olmadığı için serbest korunma yok
Herkesten duyuyorum işte tüp bebeğe başlıcağımız ay hamile kaldım diye ben de daha başlamadım ya denemeye devam ediyorum ama biliyorum ben onlar kadar şanslı değilim Yarın doktorum rahim filmimi inceleyecek çok gerginim

Tabi ki canım korunma kimbilir bu işler nasip doktorunda herhangi böyle bir yasağı olmaz onlarda ister doğal olsun onun için korunmanı tavsiye etmiyorum çünkü tedaviye engel bir durum değil evet öyle mucizelerde oluyor dilerim onlardan biri de sen olursun Allah’ın izniyle

Öyle düşünmeyin arlarını kısa tutarsınız yaş farkını, ikizlerden farkı kalmazlar
Sezeryan peşpeşe olmuyor bildiğim kadarıyla benim serklaj dikişi içerden o yüzden sezeryandan başka şansım zaten yok. Valla Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin de gerisi olmayanlara nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…