- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.081
Çok güzel inşallah gerek kalmazda eğer olumsuzluk karşı karşıya kalırsam bir tanede İstanbul’da düşünüyorum onun için dedim aklımda dursun çok teşekkürEvet aşkım özel Semra Kahraman yazarsan çıkar zaten direk, Semra Kahraman girmiyor kendi direk sadece daha zor vakalarda görüyor kendisi, ama ekibindeki drların hepsi çok iyi ekip olarak çalışıyorlar, sizin dosyanızdan hepsinin haberi oluyor
Evet ya olsun gönlümüz birAyyyuzaktaymışsın yaa, orada nasıl canım bu konularda tıp? Ben genel olarak alman drlar iyi diye biliyorum
İçini ferah tut arkadaşım, kafanı dağıtmaya çalış… ben de bazen duygusallaşıyorum ama sonra duygusallığın da hamilelik belirtisi olduğunu hatırlıyorumKızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Hiç gerek kalmaz inş kalite embriyon olup tutunur sana canımmEvet ya olsun gönlümüz birevet doktorumdan memnunum herhangi bir sıkıntım yok çok şükür çok güzel ilgi alakaları harika benim ki de bir umut diyom acaba birde dışarda mı denesem diye
Amin canım inşallah Allah razı olsunHiç gerek kalmaz inş kalite embriyon olup tutunur sana canımm
Evet Rabbim kısmet etsin sana canımHaklısın canım benm bugün aksilik gibi çok hapşırdımherşey bahane işte herşey Rabbimin bi ol demesinde
Allah razi olsun ondan hakki ödenmezEvet her zaman sürecimi hafifletti sağ olsunlar. Annem de heyecandan bir oraya bir buraya koşturuyor şimdi kıyamamannelerin gerçekten hakkı ödenmiyor
Evet canım bütün tedavilerimi burada oldumAlmanyada mi tedavi goruyorsun canim
Amin canım yeter ki her şey pozitif olsun bu kadar zorluğa ve emeğe değsinAllah razi olsun ondan hakki ödenmezBenimki yanimda değil hiçbir aşamada yanimda olmadı. Eşimle kendi yanımızda kavrulduk ama olsun yine de annedir başımızdan eksik olmasınlar
Canım öncelikle umarım hayırlı olur..sana sadece şunu söyleyym tek transfer düşünüyorsan mutlaka Bnce yani genetik tarama yaptır embriyonaSelam kızlar. Ben ilk deneme tüp bebeğe başlyacağım bu hafta tedaviye. 2 negatif aşılamam var. Tsh 2,5-4 arasında gelip gidio sürekli ilaçla dengelemeye çalışıyor doktor. Size sorum şu hiç bilgim yok tüp bebekle ilgili yaş 37 birden fazla istemiyorum aslında tek istiyorum. Tek transferde şansım ikiye göre düşükmü oluyor.
Oy canım benim eşin yanındaysa destekçinse o da iyi tabi ki aileden destek görmek farklı oluyor ama olmayınca yapacak birşey yokAllah razi olsun ondan hakki ödenmezBenimki yanimda değil hiçbir aşamada yanimda olmadı. Eşimle kendi yanımızda kavrulduk ama olsun yine de annedir başımızdan eksik olmasınlar
Sanada canım benim hepimize inşAllah bugün 4.günğm bitti adet olacakmışm gbi belim ağrımaya başladı birazEvet Rabbim kısmet etsin sana canım
Yok hiç korunmaya gerek yok benimki olmadığı için serbest korunma yokKızlar tüp bebek sürecinde ilişki olduğu zaman denemeye devam ediyor musunuz yoksa korunuyor musunuz?
Herkesten duyuyorum işte tüp bebeğe başlıcağımız ay hamile kaldım diyeYok hiç korunmaya gerek yok benimki olmadığı için serbest korunma yok
Bu herkeste oluyor canım o yüzden korkma hamilelikte olabilirSanada canım benim hepimize inşAllah bugün 4.günğm bitti adet olacakmışm gbi belim ağrımaya başladı biraz
Tabi ki canım korunma kimbilir bu işler nasip doktorunda herhangi böyle bir yasağı olmaz onlarda ister doğal olsun onun için korunmanı tavsiye etmiyorum çünkü tedaviye engel bir durum değil evet öyle mucizelerde oluyor dilerim onlardan biri de sen olursun Allah’ın izniyleHerkesten duyuyorum işte tüp bebeğe başlıcağımız ay hamile kaldım diyeben de daha başlamadım ya denemeye devam ediyorum ama biliyorum ben onlar kadar şanslı değilim Yarın doktorum rahim filmimi inceleyecek çok gerginim
Benimde adet ağrısı gibi belimde ağrı var acaba yatmaktan mı diye düşünüyorum benimde 4.günümSanada canım benim hepimize inşAllah bugün 4.günğm bitti adet olacakmışm gbi belim ağrımaya başladı biraz
Sezeryan peşpeşe olmuyor bildiğim kadarıyla benim serklaj dikişi içerden o yüzden sezeryandan başka şansım zaten yok. Valla Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin de gerisi olmayanlara nasip olsunÖyle düşünmeyin arlarını kısa tutarsınız yaş farkını, ikizlerden farkı kalmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?