• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baksana dünden beri herkese 5 binin üstü diyorum sana ekran görüntüsü atıyorum o derece kafa gitmiş sen düşün 🤣
Canım benim bunlar hepsi heyecandan oluyor birde uzun uğraşlar sonunda bu mucizeyi duyunca insan inanamıyor sanki bir rüya gibi geliyor dilerim sağlıcakla vaktinde gelsinler inşallah 🤲🫶🏻

Bu konuda yalnız değilsin emin ol keseyi ve kalp atımını görmeden emin olmadan böyle devam eder lakin düşünmemeye çalış çok ağır işler yapmadan az az kendini yormadan rutin işlerini yap çokta kafaya takma biraz rahat ol Rabbim korusun inşallah görünen görünmeyen kazalardan beladan inşallah sürekli dua 📿 et kalbini ferah tut 🤲❤️🥰
Tamam ederim teşekkür ederim 🙏🏻 gerçekten beni burada kimse yalnız bırakmadı sen başta olmak üzere herkes çok yardımcı oldu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Dün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.
Ovala canım iyicee belki yaplı ya dağılmıyordur
Dün kontrol vardı. Çift çift dondurulmuş embriyolar çift transfer mi istiyorsunuz dedi doktor. Bize çift dondurmayı uygun gördük dediler dedim bende. İstiyrosaniz çözülur kalitesine bakılır iyiyse birini tekrar dondururuz dedi. O.an da aklıma gelmedi bu ne kadar sağlıklı diye sormak .
çift daha iyi kuzum bence zaten transfer için birbirini destekliyormuş diye duydum, ama sor tabi bi tekrar dondurma olayını

Ya canımsın 🥹🥰🥰🤲🏻 inş seninkide pozitif olur canım
Aminn kuzum inşaallah 🤗 Beraberce tüm aşamaları güzellikle, kolaylıkla yaşatsın bize güzel Allahım 🤲🏻 Sayfaya girerken önce besmele çekip Allahım günü gelen herkesin pozitif haberlerini duymayı nasip et diyorum sabahları 🙂 Bu sinerji çok güzel gerçekten 🥰

Transferden sonra smoothie yapan varmı kızlar ben havuç pancar elma yapıyorum ama kırmızı pancar özellikle tutunmasına cok yararı var

mayala katar mayala katar Canım naptın çıktı mı sonuçların?
Hepimiz merakla ve dua ile mayala katar mayala katar ın sonuçları bekliyoruz 😍
Ayy kızlar beni çok mutlu ediyorsunuz 🫶🏻 yok yok daha aramadılar bizimkiler biraz heyecan seviyor işleri biter en son ararlar eşimde az önce aradı daha ses yok diye dedi ben birazdan ses kaydı atarım belki 2 gibi falan ararlar hastalar muyaneler bitiyor telefon işlerini öğleden sonraya bırakıyorlar yoğun olunca 😁 :KK68:

Ayy kızlar beni çok mutlu ediyorsunuz 🫶🏻 yok yok daha aramadılar bizimkiler biraz heyecan seviyor işleri biter en son ararlar eşimde az önce aradı daha ses yok diye dedi ben birazdan ses kaydı atarım belki 2 gibi falan ararlar hastalar muyaneler bitiyor telefon işlerini öğleden sonraya bırakıyorlar yoğun olunca 😁 :KK68:
Aaaaa biz burda çatlicaz ama 🙃🙃😃

Kızlar ben ilk transferimde kan vermeye gittim sabah 8 de neyse dediler 12 gibi doktor arayacak sonuç için neyse eve geldim işlerimi yaptım uzanıyorum kalkıyorum ses yok saat oldu 4 nasıl sinir olmuştum ama birde heyecan stres dedim allahım zaten 14 gün bana bir yıl gibi geldi bunlar niye böyle yapıyor neyse eşim dedi bunlar artık aramaz ben işe gidiyorum o kadar Ketüm olmuşum ki test bile yapmıyom neyse sinirden uyuya kalmışım o dönemde iki ablam ve arkadaşım biliyordu bunlarda demiş mayala aramadı galiba negatif üzülmüşler 🤣 neyse uyandım eşim aradı akşam saat 6 dedi doktor aradı sakin ol hamilesin doktor çok özür dilemiş yoğunluk varmış ondan dolayı hay dedim beni eni sonu kalpten götürecekler o anı size anlatamam elim ayağım resmen heyecandan boşaldı dedim bunun için kaç saat beni mahvettiniz 😂🤣

Almanya’nın bu rahatlığı bazen sinir bozucu 😂

Back
X