Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Benimde 5. Gündü tatlım:)hadi bakalım katlar inşallah degerler:) haberleşeliiiimm taze anniii:)

inşallah katlasın değerlerimiz canım benim ..çok istiyorum bu bebikleri :) tek bi,le olsa razıyım inan ..tabiki haberleşelim mutlaka birbirimize yardımımız olur transferi olan arkadaslarada tedavideki arkadaslara geçtiğiimiz yolları anlatırız ...inan akrabalarımdan çok burda derdime ortak oldu insanlar

evet canım 15martta transferm oldu yarında nasipse test günüm bakalım inş bebişlerm benimledrlr.biraz korku var

korkma kuzum yarın inşallah seninn haberinide alıp burda göbecikler atacağız :))hiç test yaptınmı kendin evde yapmadıysan ne güzel daha büyük süpriz olcak seninn için :) içime doğdu bence olcak dualarım seninle canım içini ferak tut olacak bu iş

çok zor oldu ama sabrettim yapmadm daha doğrusu eşimde yapmamı istemedi. inş dediğin gibi olur canımda göbeciklr atarz:) ağzından bal damlıyo bal:)

....................................................

çok teşekkür ederim cnm.dondurulmuşla 5.gün embriyosuydu,10. gün 165 çıktı değerim.

kızlar hepinizi tebrik ederm oh ne güzel hamişler gitgide çoğalıyo inş darısı bizlernde başına olurda yarın bende diğer arkadaşlarımzda hamişler kervanına katılırz.bugece zor uyurm artık:)

çok zor oldu ama sabrettim yapmadm daha doğrusu eşimde yapmamı istemedi. inş dediğin gibi olur canımda göbeciklr atarz:) ağzından bal damlıyo bal:)

tuba sorununuz ne bilmiyorum ama benimki inan ki mucize bebek diyebilirim çünkü benim iki tüpümde alındı eşimdede hem sperm sayısı düşük hem morfoloji bozuk hemde ileri hareket sayısı çok düşükte benimki tuttuysa herkesinki tutar rabbimin izniyle ...inan bana benim hiç umudum yoktu ilkindede bundada hatta dün eşimle konuştuk buda olmazsa son kez dondurulmuşlarımızı deneyip oda olmazsa evlatlık edinecektik dün yine idrar testi yaptım sunuç negatifti olmicak diye sigara yaktım buda olmicak dedim ...gece 2 falandı kalktım abdest aldım yarım kalan tesbihim vardı onu bitirdim gözlerim kapanıyordu ...borcumdu nasılsa olsada olmasada tesbihimi bitireyim dedim ..6 gündür dışarıya çıkmıyordum bugün çıktım dışarıya hopladım zıpladım arkadaslarımla muhabbet ettim ..eve geldim gelirkende bir tanede test alayım bugünde yapayım bugünde çıkmazsa yok olmadı bu işte dedim ..eve geldim eşimde yoktu iş için şehir dışına gitmişti ...kedimle oynadık zıpladık kedime sarılıp ağladım sende benim oğlumsun olmuyorsada olmuyor kedi annesi olurum bende dedim karnımda durmuyordu sürekli kucağıma gelen kedi bugün ben alıyorum kaçıyordu uzandımm yatağıma ..kedim kucagıma geldi karnıma yattı elimi ısırmaya başladı onu severken baktım ellerim hep tüy bu aralar çok tüy döküyor ..kalktım ellerimi yıkamak için banyoya gittim dünkü negatif testimi atmamıştım onu görünce aklıma geldi dur ben şu testi bir yapayım dedim nasılsa negatif ama yinede son kez yapayım dedim...yaptım sonra banyonunn aynası leke olmuş sileyim derken gözüm teste ilişti 2 çizgi silikte olsa bana bakıyordu anne biz geldik diyordu ..(( agladım öküzler gibi agladımmmmm sonra eşimi aradım anlattım durumu onunnda dili bağlandı konuşamadı adam sonra dedim ben gidiyorum hastaneye kan vercem böyle beklemezle olmaz dedim zaten hastane evime çok yakın kalkıp arabaya atladım hastaneye gittim gebelik testi yaptıracağımı bile söyleyemiyorum ağlamaktan neyse verdim kanı çıktım ...arabaya bindim kaç tur attım bilmiyorum ağlıyorum ama nasılvarya biri görse beni derki bu kızın en yakını ölmüş heralde ...o 1 saat nasıl gecti bilmiyorum gittim sonucumu almaya ve sonuç pozitiffffffff :) hala ağlıyorum ya nasıl bir duygu anlatamam allahım en ummadık zamanda gönderir mucizelerini buna inan biraz uzun oldu ama kusura bakmayın ne olur ...belki bu benim yaşadıklarım ufakta olsa sizede umut olur :) hepinizi çok çok öpüyorum anneler anne adayları rabbim sizinle olsun

Kizlaaarrr 7 . Gun degerim 118 betahcg yuksek sanirim

arkadaşlar inanılmaz mutlu oldum sizin adınıza o kadar sevındımkı pes etmeyınce oluyo hele hele polyanna mutlu haberını alınca gözümden birer damla yaş ındı sevınçten insan tanımadığı bırıne bıle ne kadar sevınıyo mucadelenı tebrik ederim bendekı tabloyuda suslucem söz verdım pozitifi parıl parıl parlatıcam bu sefer allah kucağınızada almayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim canım benim mutlu haberini burada bekliyor olacağım :)

inan şuan bende çok duygulandm zaten ağlamak için yer arıyorum:) hakikaten mucize inş Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder

inan şuan bende çok duygulandm zaten ağlamak için yer arıyorum:) hakikaten mucize inş Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder

sen bugün değil yarın ağlayacaksın ama mutluluktan ...haberini ne olursa olsun mutlaka bildir bize canım dua edicem sizler için

sen bugün değil yarın ağlayacaksın ama mutluluktan ...haberini ne olursa olsun mutlaka bildir bize canım dua edicem sizler için

ay inş bende yaşarım bu güzel duyguyu. bütün ekibi öperim artık:) yarın inş hepimz pozitif sonuçlrımızla dönüp müjdeyi verirz

aminnnnnnnn inşallah kuzum inşallah
amin. neyse kocişkom çağırıyo özlemiş galiba gideyim bari:) hepinize hayırlı geceler rüyamzda bebişlerimizi görelim inş. yarın bütün sonuç alacklarn pozitiflerle dönmemizi Rabbim nasip etsin.hepinizi öpüyorum:):)

üzülme kayra herşeyde bir hayır vardır olandada olmayanda da bunu 3 kez negatif sonuç almış birisi olarak söylüyorum rabbim inşallah dondurulmuşlarınla hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

canıım tşk ederim ALLAH sanada sabır versin inş. bugün o kadar çok ağladım ki anlatamam bu çok farklıymış aşılamalar tutmayınca bu kadar üzülmüüyodum... ama tüp bebek diyince hele bide blast embriyo olunca daha bi garanti gözüyle bakıyo insan ama nasip işte.
bu arada hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum...eminim bizlerede dua ediyorlar...

"KÜN EMRİNE AMADE SABIRLA SÜKUTTAYIM YARAB" !!!

Kızlarrrrrrrrrr bende varım bu ay transferi olan bende size katılabilirmiyim
21 martta transferim oldu meraktan çatlıyorum patlıyorum yaaafff..test için erken diyerekten yapmıyorum ama görüyorumki erkenden öğrenenler bar sonucunu.nasıl sevindim anlatamam.bizler kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz inanın buna.az önce som sayfaları okuyordum sanki kendi sonucumu almış gibi mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin hepinizin hamileliklerini.acaba yarın test yapsam çıkarmıki kızlar ya banada 2 Embriyo transferi yapıldı 3.gun 1.kalite embriyolardı.inş tutunmuşardır yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…