Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar bişey kafama takıldı genelde hamile olanlar lekelenme ve kanamadan bahsediyo ama ben 11 gündr en ufak bir leke görmedm tutunma olunca kanama filan oluyomş. tamam 10 gündür adet sancısı gibi ağrılr oluyo ama
nebileyim endişeleniyorm yaaa

Canım benim de yumurta toplamadan sonra ağrılarım olmuştu, hele transferden bir gün önce çok şiddetliydi. Transfer günü kan tahlili yaptılar, E2 çok yüksek çıktı.(4000) Transferden sonra serum verdiler 2 tane. 4 litre su içmemi söylediler. Netten araştırdım ben de eve gidince, protein çok iyi geliyormuş. Balıki et, tavuk yedim, 4 lt su içtim, 3 gün sonra kontrolde değerim düşmüştü(258). Gönül rahatlığla eve döndüm.

hamıle kalan arkadaslarım hepınızın gözu aydın rabbım sonuna kadar gıtmeyı ve kucağınıza almayı nasıb etsın bendeartık ıdrar testı yapmaktan gına geldı çok şukur hepsınde çıktı sonuncusunda tam kırmızı çıktı yarında kanda bakılcak dualarınızı eksık etmeyın mevlam tum ısteyenlere nasıb etsın kucaklarımızı boş bırakmasın

Hayirli olsunn..cemrecim gozun aydinnn..

ben dayanamadı 8. gün kan tahlili yaptırdım akşamına leke geldi sevincim kursağımda kaldı, dr. olur merak etmeyin dedi....bugün 11 bitti, yarın test günüm inşallah hayırlı haberlerimizi veririz...

yarın benim gibi test yaptıracak tüm arkadaşlara hayırlı, sağlıklı evlat dilerim:) inşallaah güzel haberlerle yarın yazışırız :)

yarın benim gibi test yaptıracak tüm arkadaşlara hayırlı, sağlıklı evlat dilerim:) inşallaah güzel haberlerle yarın yazışırız :)

çok sağol canım. AMİİiiN :) hepimiz minik meleklerimize kavuşuruz yarın hayırlı haberler vermek umuduyla

bugün 11. günüm ve süreki bir bel ağrım var. transferden 5 gün sonra başladı, aynı şikayeti olan var mı?

Kızlar tedavimden kalmış olan Gonal-f 450 ve lucrin var Gonal-f hazırlanmış fakat hiç kullanılmamıştır lucrin ise 2 kez kullanılabilicek kadar var ...ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz çöpe atmak yerine burdan tedaviye yeni başlayan veya tedavisi süren bir arkadaşa göndermek istiyorum ihtiyacı olan yazarsa sevinirim....

bugün 11. günüm ve süreki bir bel ağrım var. transferden 5 gün sonra başladı, aynı şikayeti olan var mı?

canım benimde son 2gündr var.yengemde sürekli bel ve baş ağrısı yaşıyodu onada 2transfer yapılmştı biri tuttu ve dünyalr tatlısı paşa yeğenm dünyaya geldi:)

yarın 11 buçukta yumurta toplamam var kızlar.. dua edin bu 4. tüp deneyişim .. inşallah bebislerim bu kez gelir bana

inşallah her şey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın.canım kaçıncı gün de yumurta toplanıyor..cevaplarsan sevinirim.

tüp bebek ilk, ama daha önce bir hamileliğim oldu..tadaviye başlamaya karar verdik meğer hamileymişim ama 3. ay kalbi durdu..senin nasıl canım ilk mi?

benimde ilk canım.3senelik evliym ilk yedi ay çocuk istemedk sonrada 10ay kadar olmadı dr gittik rahim içinde polip var belki o engelliyodr dedi ve kürtaj oldum. sonra doktorm hiçara verdirmedn clomen verip yumurta takibine çağırdı ve ilk ay hamile kaldım oysaki ben yine olmz die baya zıplayp oynamıştm oysaki hamileymişm:) ve 2aylıkken ağır grip geçirdm bebişlerime bişey olur korkusuyla üç gün sonra dr gittm ve yıkıldm meğerse ikiz bebişlerm varmş ve ikisininde kalbi durmş.çok üzüldm ama Rabbimn dediği olur ve 14 aydırda olmuyodu.rahim filmi çektirdm bi taraf kapalı çıktı ve eşiminde değerlerindede sorun vardı bizde işte böyle başladk.
biraz uzun oldu dimi:)

yasarken daha uzun tabi:) Allah bu sefer yuzumuzu guldursun..

,11.günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 100.3 çıktı degerim....dua edin kızlar giderek yukselsin :))) allah hepimizin kalbine göre versin burdaki bütün herkes tatsin ınş annelik duygusunu....

çok sevindimmm... Rabbim tamamına erdirsin böyle iyi haberlerin darısı başımıza

Dayanamadım doktoru aradim normal ağrıların olması dedi. Ben de isten geldiğimden beri dinleniyorum daha iyi hissediyorum bakalim nolcak bekliyorum heyecanla. Bol bol su iciyorum ben de iyi gelir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…