Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

,11.günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 100.3 çıktı degerim....dua edin kızlar giderek yukselsin :))) allah hepimizin kalbine göre versin burdaki bütün herkes tatsin ınş annelik duygusunu....

Canım benim tekrar tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasib etsin inşallahhhh...:) sana bişey sorucam benim 7. Gün degerim 118. Çıktı acaba ikiz mi yoksa dondurulmuş oldugu içinmi böyle çıktıı yaaa??

Dayanamadım doktoru aradim normal ağrıların olması dedi. Ben de isten geldiğimden beri dinleniyorum daha iyi hissediyorum bakalim nolcak bekliyorum heyecanla. Bol bol su iciyorum ben de iyi gelir diye

fazla yumurtabtoplandiginda agri oluyomus benim de olmustu duz yuruyemiyordum iki kat yurudum nerdeyse, et yememi bol su icmemi 3 yumurta yememi soylemisti hemsire, 3 gunde bir damacana bitirdim :) tarnsferden bir gun sonra hic siskinlik ve agri kalmamisti...

Aksam yemeğini kahvaltı yapmıştık bilmeden iki yumurta yemiştim :)) uç litre de su ictim uzandım yatıyorum tv karşısında. Keyif gunüm sanki:)

Aksam yemeğini kahvaltı yapmıştık bilmeden iki yumurta yemiştim :)) uç litre de su ictim uzandım yatıyorum tv karşısında. Keyif gunüm sanki:)

evet transfer gunu ise gitmemek lazim dinlenmek tup bebk tedavisinde cok onemli, surekli tatli hayat, iyi beslenip, is yapmiyoruz :)

kızlar merhabalar öncelikle martın 20 sinde transferim olmuştu bugün dayanamadım test yaptım ...idrarda iki çizgi çıktı yanlız bir tanesi silikti gittim kan verdim sonucum 44 çıktı sizce nasıl iyimi biraz yüksek çıktı sanki :))

hYirlimolsun, insallah saglikla artsin :)

hYirlimolsun, insallah saglikla artsin :)

çok teşekkür ederim canım benim ya öyle mutluyumki ama yarın doktorum net bişey söyler hemşşire kız 7 ci güne göre biraz yüksek dedi ama gebelik var dedi elim ayagım titriyor rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah :) dualarım hepinizle

kac tane transfer edilmisti :)

kac tane transfer edilmisti :)

bu sefer 2 tane transfer edilmişti kuzum 5 .ci gün embriyoları sıpalar tutundular bu kez rabbim inşallah sonunu görmeyide nasip eder tedavide olan gün bekleyen herkese dua ediyorum unutmayın dua çok önemli bu konuda ...

bu sefer 2 tane transfer edilmişti kuzum 5 .ci gün embriyoları sıpalar tutundular bu kez rabbim inşallah sonunu görmeyide nasip eder tedavide olan gün bekleyen herkese dua ediyorum unutmayın dua çok önemli bu konuda ...

himm ikizler geliyo insallah ...

hayırlı olsn canım:) darısı bizlere inş.

hayırlı olsn canım:) darısı bizlere inş.

canım hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın hep dua ediyorum rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi ...umarım oluml u güzel sonuçlarla dönersiniz sizde kalbim sizinle bunu untmayın inşallah ikizdirler :) ikisi bir arada fındık fıstık çıksınlar işte onlar gelsinde napcam bi bilseniz :)

Canım arkadasım tebrik ederim :)) maşallahh allahım kucagına almayı nasib etsin inşallaaahhh kuzularını:)) benimde 19 marttı transsferim 7. Günümdü bugun ve kan testim 118 çıktı ikiz mi yani benimdee??

Canım arkadasım tebrik ederim :)) maşallahh allahım kucagına almayı nasib etsin inşallaaahhh kuzularını:)) benimde 19 marttı transsferim 7. Günümdü bugun ve kan testim 118 çıktı ikiz mi yani benimdee??

canım bende seni tebrik ederim ikizler gelsin sırayla hadiiiiiiii yokmu artıran kuzum seninn kaçıncı gün transferin oldu yani embriyolar kaç günlüktü :) benim 5 ci gün embriyolarıydı

çok sağol canım aynen bende dualarmda hepinizi anıyorm Rabbim cümle sıkıntı çeken kardeşlerimizn yardımcısı olurda emeklerimizi boşa çıkarmz inş. yarın bizlernde sonucu pozitif çıkar inş. bebişlerine iyi bak hee:)

canım bende seni tebrik ederim ikizler gelsin sırayla hadiiiiiiii yokmu artıran kuzum seninn kaçıncı gün transferin oldu yani embriyolar kaç günlüktü :) benim 5 ci gün embriyolarıydı

Benimde 5. Gündü tatlım:)hadi bakalım katlar inşallah degerler:) haberleşeliiiimm taze anniii:)

Canım benim tekrar tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasib etsin inşallahhhh...:) sana bişey sorucam benim 7. Gün degerim 118. Çıktı acaba ikiz mi yoksa dondurulmuş oldugu içinmi böyle çıktıı yaaa??

Saol canım...seninde hayırlı olsun allah kucağına alacağın günleri göstersin ınş...çokta emin olmamakla beraber dondurulmuslarda değerin yüksek çıktığını biliyorum ama ikizmi olur onu bilemiycem canım....

canım şuan sen hangi aşamadasın transferin oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…