Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

inşaAllah cnm Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın.... 5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi 8. günümde yaptm bugn 9. günüm cuma kan testine gtcem inşaAllah

benim 3. gün embriyosu bir tanesi iyi kalite digeri iyiye yakın kalite 7 hücreli dedi doktor bu arada dondurulmuş bakalım beklemek çok zor pazartesi kan tahlilim ama sanırım cumartesi gidip vereceğim ne olur bize de dua et

kızlaaaaaaaaaaar Rabbime hamdolsun hamileyiiiiiiiiiiiiiimm:):)
sabah erkendn hastanaye gittim çalışanlr daha yeni yeni gelmeye başlamştı beni görünce güldüler:) heyecandan elim ayağım titredi midem bulandı resmen kanım çekilmişti zor bulup aldılar.beklerkn annemde süpriz yapıp yanıma geldi haliyle o da merak etti tabi. neyse bi baktım orada çalışn çok yakın bi arkadaşm var benden gizli laboratuarı aramş telefnla konuşrkn yerinde hoplayıp zıplamaya başladı koşarak yanımıza geldi biz çoktan anlamıştık tabi.sonrasıda sarılıp salyasümük ağlaştık zaten:) deli kız sevinçten hastaneyi ayağı kaldırdı resmen:) kızlar dua edinde sorun çıkmadan busefer bebişlerimi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alayım inş. Rabbim isteyn cümle müslüman kardeşlerimize bu güzel duyguyu tattırsn inş... AMİN

Allah tamamına erdirsin canım...rabbim kucağına almayı nasip etsin..

Tebrikler canım.
Hayırlı olsun inşallah.
Bu arada bebişler demişsin 2 tanemi konuldu?

Allah tamamına erdirsin canım...rabbim kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim senin adına....kaçıncı günün bugün değerin kaç çıktı ????

ama idrarda ama kanda pozitifi alan güzel anneler tebrik ederim allah mutluluğunuzu daim etsin bizede tattırısın inşallah.sonuç alıcak arkadaşlarada bol bol dua yolluyorum hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..

canım çoooookkk sevindim darısı isteyen herkese olsun inşallah :)) Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşallahhhhhh :)))))))))

Allah tamamına erdirsin canım...rabbim kucağına almayı nasip etsin..

amin canım çok sağol cümlemiz inş... ama doktor sonucu görünce ikiz büyük bi ihtimalle dedi ve biraz bozuldu gibi ikiz gebelikleri biz pek istemiyorz dedi.bende o anki heyecanla soramadım daha. nie öyle dediki kafama takıldı şimdi

inşaAllah cnm Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın.... 5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi 8. günümde yaptm bugn 9. günüm cuma kan testine gtcem inşaAllah

Hadi hayırlı olsun 8. gün böyle çıktıysa çoğul gebelik olabilir hazırlıklı ol benimde seninkiyle aynıydı ikiz gebelik çıkmıştı

Allah tamamına erdirsin canım...rabbim kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim senin adına....kaçıncı günün bugün değerin kaç çıktı ????

amin canım amiiiiin.Rabbim inş hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. 12.günümdü evde hiç test yapmadm birazda korkark gitmiştm ama şükür değerm 629 çıktı dr ikiz dio bakalım hayırlısı inş

Kendine çok dikkat et ağır bi iş yapma ben transferden sonra dikkat ettim ama hamile olduğumu öğrenince daha çok yatmaya başladım bundan sonrası çok önemli çok iyi bak kendine....

kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..

Kendine çok dikkat et ağır bi iş yapma ben transferden sonra dikkat ettim ama hamile olduğumu öğrenince daha çok yatmaya başladım bundan sonrası çok önemli çok iyi bak kendine....

bende çok tez canlıyım şu huyumu hiç sevmiyorm kızıyormda kendime.transferden sonra 2gün yattım ama yatak resmen battı bana hiç rahat olamadım.gözüm habire evdeydi aman şurası pis oldu şurası dağılmş die die adamıda kızdırdm zavallım bana yardımcı olmaya gayret ediyo bende o bulaşık yıkarkn başını bekliyorum:)

kızlar adınıza çok sevindim değerleriniz kat kat artsın çok mutlu oldum ne demiştim ben size :)))hehhehe dediğim çıktı bakın bebikler bizimle :)

canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin, cok sukur biz guzel haberler aldik devami gelsin insallah...bcg kac cikti?????

kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..

ay canım çok sevindim gözünaydın..Rabbim sorunsuz bi şekilde tamamına erdirsin inş.dularımz sizlerle

kızlar adınıza çok sevindim değerleriniz kat kat artsın çok mutlu oldum ne demiştim ben size :)))hehhehe dediğim çıktı bakın bebikler bizimle :)

sagol canim mutlulugumuz hep birlikte olsun insallah, hepimize sonuna kadar guc versin Allahim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…