Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

3. Gün embriyosu 8 hücreli canım ben perşembe sabahı idrar testi yapıcam sonra da sonuç ne olursa olsun kan testine gidicem çünkü test günüm.

Anladım canım üzülme bunda da vardır bir hayır diye düşün canım rabbimin takdiri.

Öyle yapacak bişey yok atlatıcaz bunlarıda inş.ben en çok oğlum için üzülüyorum 1.sınıfa gidiyor bütün arkadaşlarının anneleri 3.ye hamile hep ağlıyo onların kardeşi var benim yookk sen neden kardeş yapmıyosun diyooo :KK31:
bakalım biraz dinlenip (hem maddi hem manevi) sonrada dondurulmuşlarla yeniden deneriz.ama bu defa 2 tane embriyo konulmasını istiycem...

kızlar merhabalar öncelikle martın 20 sinde transferim olmuştu bugün dayanamadım test yaptım ...idrarda iki çizgi çıktı yanlız bir tanesi silikti gittim kan verdim sonucum 44 çıktı sizce nasıl iyimi biraz yüksek çıktı sanki :))

gayet iyi bence miamaya allah kucağına almayı nasip etsin

ne güzel haberler verilmil dün maşaAllah bi güzel haberde bende...:)) dün iki test yaptm ikisindede hayatımda hçç görmediğim ikinci çizgi pörtlediiii:KK52: kanda cuma baktrcam Allah hayırlısını nasip etsn inşaAllah

Kızlarrrrrrrrrr bende varım bu ay transferi olan bende size katılabilirmiyim :nazar:
21 martta transferim oldu meraktan çatlıyorum patlıyorum yaaafff..test için erken diyerekten yapmıyorum ama görüyorumki erkenden öğrenenler bar sonucunu.nasıl sevindim anlatamam.bizler kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz inanın buna.az önce som sayfaları okuyordum sanki kendi sonucumu almış gibi mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin hepinizin hamileliklerini.acaba yarın test yapsam çıkarmıki kızlar ya banada 2 Embriyo transferi yapıldı 3.gun 1.kalite embriyolardı.inş tutunmuşardır yaaa

benimde 21 martta yapildi transferim. 2 embriyo, 3. gün 1. kalite benim de :)
ben de cok sabirsizlaniyorum önceden test yapmak icin ama esim istemiyor. bi de ben ta haftaya persembe aksami ögrencem sonucu.
insallah sen de ben de hepimiz de iyi sonuclar aliriz ecepelin29 :)

tuba sorununuz ne bilmiyorum ama benimki inan ki mucize bebek diyebilirim çünkü benim iki tüpümde alındı eşimdede hem sperm sayısı düşük hem morfoloji bozuk hemde ileri hareket sayısı çok düşükte benimki tuttuysa herkesinki tutar rabbimin izniyle ...inan bana benim hiç umudum yoktu ilkindede bundada hatta dün eşimle konuştuk buda olmazsa son kez dondurulmuşlarımızı deneyip oda olmazsa evlatlık edinecektik dün yine idrar testi yaptım sunuç negatifti olmicak diye sigara yaktım buda olmicak dedim ...gece 2 falandı kalktım abdest aldım yarım kalan tesbihim vardı onu bitirdim gözlerim kapanıyordu ...borcumdu nasılsa olsada olmasada tesbihimi bitireyim dedim ..6 gündür dışarıya çıkmıyordum bugün çıktım dışarıya hopladım zıpladım arkadaslarımla muhabbet ettim ..eve geldim gelirkende bir tanede test alayım bugünde yapayım bugünde çıkmazsa yok olmadı bu işte dedim ..eve geldim eşimde yoktu iş için şehir dışına gitmişti ...kedimle oynadık zıpladık kedime sarılıp ağladım sende benim oğlumsun olmuyorsada olmuyor kedi annesi olurum bende dedim karnımda durmuyordu sürekli kucağıma gelen kedi bugün ben alıyorum kaçıyordu uzandımm yatağıma ..kedim kucagıma geldi karnıma yattı elimi ısırmaya başladı onu severken baktım ellerim hep tüy bu aralar çok tüy döküyor ..kalktım ellerimi yıkamak için banyoya gittim dünkü negatif testimi atmamıştım onu görünce aklıma geldi dur ben şu testi bir yapayım dedim nasılsa negatif ama yinede son kez yapayım dedim...yaptım sonra banyonunn aynası leke olmuş sileyim derken gözüm teste ilişti 2 çizgi silikte olsa bana bakıyordu anne biz geldik diyordu ..:KK43:(( agladım öküzler gibi agladımmmmm sonra eşimi aradım anlattım durumu onunnda dili bağlandı konuşamadı adam sonra dedim ben gidiyorum hastaneye kan vercem böyle beklemezle olmaz dedim zaten hastane evime çok yakın kalkıp arabaya atladım hastaneye gittim gebelik testi yaptıracağımı bile söyleyemiyorum ağlamaktan neyse verdim kanı çıktım ...arabaya bindim kaç tur attım bilmiyorum ağlıyorum ama nasılvarya biri görse beni derki bu kızın en yakını ölmüş heralde ...o 1 saat nasıl gecti bilmiyorum gittim sonucumu almaya ve sonuç pozitiffffffff :) hala ağlıyorum ya nasıl bir duygu anlatamam allahım en ummadık zamanda gönderir mucizelerini buna inan biraz uzun oldu ama kusura bakmayın ne olur ...belki bu benim yaşadıklarım ufakta olsa sizede umut olur :) hepinizi çok çok öpüyorum anneler anne adayları rabbim sizinle olsun

ben de agladim okuyunca. duygularini cok icten anlatmissin. rabbim bebeklerini kucagina alacagin günleri göstersin. senin transferin benden bir gün önce olmus. eger bu mutluluk bana da nasip olursa senin günün 9 aralik, benim 10 aralik olcak.
umudumu kaybetmek istemiyorum ama icten ice kemirip bitiren o korku var ya... of ki off...

benimde 21 martta yapildi transferim. 2 embriyo, 3. gün 1. kalite benim de :)
ben de cok sabirsizlaniyorum önceden test yapmak icin ama esim istemiyor. bi de ben ta haftaya persembe aksami ögrencem sonucu.
insallah sen de ben de hepimiz de iyi sonuclar aliriz ecepelin29 :)

Ayy süper birlikte gün saycaz ozaman :21:
Bu gece rüyamda test yapıyordum ve hayatımda 4 senedir görmediğim o iki çizgiyi yan yana gördüm rüya bile olsa ne güzel duyguymuş.inşallah emek veren gönülden isteyen herkese yasatsın bu duyguyu Rabbim.beklemek çok zor dimi?neden haftaya perş bekliyorsun ay ben sabredemem bu perşembe bile yaptırabirim sanırım:KK34:
Sende belirti varmı nasıl geçiriyorsun günlerini?ben ilk 3 gün genel olarak yattım ama çok değil,sonrasında fazla yatamadım

Ayy süper birlikte gün saycaz ozaman :21:
Bu gece rüyamda test yapıyordum ve hayatımda 4 senedir görmediğim o iki çizgiyi yan yana gördüm rüya bile olsa ne güzel duyguymuş.inşallah emek veren gönülden isteyen herkese yasatsın bu duyguyu Rabbim.beklemek çok zor dimi?neden haftaya perş bekliyorsun ay ben sabredemem bu perşembe bile yaptırabirim sanırım:KK34:
Sende belirti varmı nasıl geçiriyorsun günlerini?ben ilk 3 gün genel olarak yattım ama çok değil,sonrasında fazla yatamadım

ilk üc gün ben de hep yattim adet agrisi gibi agrilarim vardi. suan cok iyyiym hatta transfer yapildigini unuttugum bile oluyor. hersey gayet normal olunca ondan da süpheleniyorum. olmadi gibi geliyor. bi de ben yurtdisindayim. burda bi 7. gün bi de 14. gün kan almak icin cagirip 14.günün aksami telefonla haber veriyorlar. simdiden kendimi alistirdim ben de 4 nisana kadar sabretcem insallah..

senin nasil geciyor yasin kac ilk denememi belirtiler varmi?

ben dayanamadı 8. gün kan tahlili yaptırdım akşamına leke geldi sevincim kursağımda kaldı, dr. olur merak etmeyin dedi....bugün 11 bitti, yarın test günüm inşallah hayırlı haberlerimizi veririz...

bugün 11. günüm ve süreki bir bel ağrım var. transferden 5 gün sonra başladı, aynı şikayeti olan var mı?

günaydın canım aramızda 1 gün var bugün senin yarın benim test günüm inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere. benim de 8. günde başlamıştı benim 1. kalite 1 adet 8 hücreli 3. gün embriyosu senin 2 tane mi koyulmuştu? ikzler genelde erkenden çıkıyor ama ben cesaret edemedim. lekelenmelerim devam ediyor benim adet olacakmışım gibi sancılarım da.. dün akşam 1 kereye mahsus olmak üzere kırmızı kan geldi çok üzüldüm ama koyu kırmızı değildi açık kırmızıydı ve birdaha da devamı gelmedi yine kahverengiye çevirdi. ben artık ne hissedeceğimi bilmiyorum. bence ilaçlardan dolayı bir türlü sökülemiyor adetim. senin pozitif çıktıysa 8. günü yine çıkar inşallah değerin yükselir. evde idrar testi var onu bile yapmaya çekiniyorum :KK43:

ben de agladim okuyunca. duygularini cok icten anlatmissin. rabbim bebeklerini kucagina alacagin günleri göstersin. senin transferin benden bir gün önce olmus. eger bu mutluluk bana da nasip olursa senin günün 9 aralik, benim 10 aralik olcak.
umudumu kaybetmek istemiyorum ama icten ice kemirip bitiren o korku var ya... of ki off...

kuzum sabret çok az kalmış mutlu sona ulaşmana ben inanıyorum ..olacak hepimizin bebeği ve biz sevinç çığlıkları atacağız hep beraber :)şimdi doktor yolları göründü bize geldiğimde yazacagım mutlaka durumu dualarım sizlerle rabbim yardımcınız olsun ..

ilk üc gün ben de hep yattim adet agrisi gibi agrilarim vardi. suan cok iyyiym hatta transfer yapildigini unuttugum bile oluyor. hersey gayet normal olunca ondan da süpheleniyorum. olmadi gibi geliyor. bi de ben yurtdisindayim. burda bi 7. gün bi de 14. gün kan almak icin cagirip 14.günün aksami telefonla haber veriyorlar. simdiden kendimi alistirdim ben de 4 nisana kadar sabretcem insallah..

senin nasil geciyor yasin kac ilk denememi belirtiler varmi?

28 yasındayım bizim ilk deneme erkek faktörlü infertilite.morfoloji yüzde 1 ve sperm dna hasarı da var fakat sayımız normal.hatta çok ilginç birşey oldu sayı normalde ml/20 milyon civarıydı ve hızda da toplamda yüzde 20 yi geçmezken eşimin sperm verdiği gün hız toplamda yüzde 40 sayı ml/46 milyon olmuştu şok olduk. Ama dediğim gibi sperm dna hasar oranı biraz fazla bizi korkutan kısım burda başlıyor.. Olacağı varsa olur Allah hayırlısını versin diyorum ,biz bilemiyoruz neyin bizim için daha iyi olacağını.
Bende göğüslerimde sızı var ama bu çok önemsenecek bi detay değil bence çünkü adet öncesi de olan bir belirti.karnımda şişlik var ve kullandığım progestandan mı bilmyorum çok akıntı var.bence belirtilere hiç takılma çünkü o biraz psikolojik.yani adet gecikmesi yaşanmadan ben gebelik belirtisine pek inanmıyorum.sonuçta çok hormon kullanıyoruz bu halsizlik yapar , bulantı yapar..bunlar hamilelik belirtisiyle karıştırılıyor bazen.sen rahat ol olumlu düşün dua et,ne mucizelere şahit oluyoruz burda.umutsuz olmamalıyız zamanı var herşeyin bir gün belki de haftaya bizde burda yazacağız mucizelerimizi
:KK49:

ne güzel haberler verilmil dün maşaAllah bi güzel haberde bende...:)) dün iki test yaptm ikisindede hayatımda hçç görmediğim ikinci çizgi pörtlediiii:KK52: kanda cuma baktrcam Allah hayırlısını nasip etsn inşaAllah

senin kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu ne güzel allah bana da görmek nasip etsin

senin kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu ne güzel allah bana da görmek nasip etsin

inşaAllah cnm Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın.... 5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi 8. günümde yaptm bugn 9. günüm cuma kan testine gtcem inşaAllah

Son düzenleme:
günaydın canım aramızda 1 gün var bugün senin yarın benim test günüm inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere. benim de 8. günde başlamıştı benim 1. kalite 1 adet 8 hücreli 3. gün embriyosu senin 2 tane mi koyulmuştu? ikzler genelde erkenden çıkıyor ama ben cesaret edemedim. lekelenmelerim devam ediyor benim adet olacakmışım gibi sancılarım da.. dün akşam 1 kereye mahsus olmak üzere kırmızı kan geldi çok üzüldüm ama koyu kırmızı değildi açık kırmızıydı ve birdaha da devamı gelmedi yine kahverengiye çevirdi. ben artık ne hissedeceğimi bilmiyorum. bence ilaçlardan dolayı bir türlü sökülemiyor adetim. senin pozitif çıktıysa 8. günü yine çıkar inşallah değerin yükselir. evde idrar testi var onu bile yapmaya çekiniyorum :KK43:

Gunaydin kani verdim geldim haber vercegiz dediler, Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin...3. gun 2 embriyo kaliteli demislerdi ama kac hucre falan bilmiyorum...leke icin dr ara lutfen canim ben aradim corapsin iciyodum onu kestiler lekede kesildi...adet olacakmisim gibiyim ben de ama bu belirtiler oluyomus....

inşallh kanda da aynı güzel sonuçları alırsın canım. transferde kaçıncı günün senin?

X