Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

merhaba arkadaşlar ben bugun 2. aşılamaya başlamak için doktora gittim fakat tüpbebek yapma kararı aldık.eğer 2. aşılama yapacaksak
rahim filmi istedi ,tüpbebek yaparsak rahim filmi çekmemize gerek yok dedi dr.. sizlerden rahim filmi istendi mi tüpbebek yapmadan önce?1 ay hazırlık süresi verdik vitamin , doğumkontrol hapı, aspirin kullanıcam.bu arada antalyadayım vitale hastanesinde tedavi oluyorrum 1. aşılamamıda orda olmuştum.öneri ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Mantikli bi yol bence asilama hem maddi hem manevi zarar sansi cok dusukkk..muhtemelen uzun protokol olucak dogumkontrol hapi verdine goree

İnsallah tutArda turkeyde yAptirma gerek kalmaz.turkeyde hangi memlekettensin.ailen varmi burda

insallh canim cok zor olacak yoksa bizim icin...:KK43:(((.türkiyede ailem varda onlarda diyarbakirda ama orda da iyi bi merkez yok kiz kardesim kocaelinde yaparsam artik oralarayakin yerde yaparim

Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım :KK43:( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..

amin canım cumartesi kontrol var bakalım kaç yumurta olacak bakılacak :18::18::18:sizin tedaviler nasıl gidiyo

Mantikli bi yol bence asilama hem maddi hem manevi zarar sansi cok dusukkk..muhtemelen uzun protokol olucak dogumkontrol hapi verdine goree

ben düşünmek için 1 ay ara verelim deyince doğumkontrol hapını verdi,bu ayı ozaman hazırlık ayı olarak geçirelim dedi.hayırlısı artık..

ben düşünmek için 1 ay ara verelim deyince doğumkontrol hapını verdi,bu ayı ozaman hazırlık ayı olarak geçirelim dedi.hemen bugün tüpbebek tedavisine başlatıcaktı yoksa.

Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım :KK43:( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..

olur canım moralini bozma

evet cok fazla bel ve bacak agrim var...normaldebadet agrim olmaz cok az belim agrir bu sidetli ...gece bacaklarim siziliyo uykuya zor daliyorum....

Ayni seyleri yasiyoruz anim insallah guzel haberler veririz cansu sende yap sendende umitliyim seker

iyi dilekleriniz için çok sagolun kızlar bu zamanlar güzelde transfer sonrası geçmiyor günler ya

aynı gün benimde transferim oldu.hiç bi yerimde ayrı yok karnım dışında.onun durumu ise vahimmm:) gören 6 aylık hamile zanneder yemek su bile gramla alıyorum fazla içsem yesem sancım oluyor.galiba bitek benim karın şişliği olan:KK43:( 27mart benim test günüm. inş müjdeli haberleri alırız kardeş
amin insallah, benim karnimda sislik yumurta toplamadan sonra olmustu transferden iki gun sonra azaldi...bol su ic dedi doktor, bir de gunde bir sise gazoz ilk gunler cok gazim vardi hepsi gecti....doktor herkesin farkli olr kiyas yapma demisti, guzel haberlerimiz ayni olur insallah :)

hic stres yapmayin Allah yardimciniz olacaktir insallah...

X