Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba 15 mart gunu transferim yapildi ve artik zaman gecmek bilmiyor, benimle ayni duygulari tasiyan insanlarin duygularini okudukca guc buluyorum yoksa beklemek cok zor...bugun transfer gunu haric 6 gunum belim de agri var baska belirtileri olan var mi acaba
Benim de dün 6.günümdü,bugün 7...Dün akşam üzeri baya rahatsızdım,2 saat kadar bel ve karın-kasık sancısı çektim,bildiğiniz adet sancısı gibi,belim zaten sürekli ağrıyo da arada bir de hafiften kasık ağrısı...26 Mart Salı test günüm,hayırlısı
herkese merhaba 15 mart gunu transferim yapildi ve artik zaman gecmek bilmiyor, benimle ayni duygulari tasiyan insanlarin duygularini okudukca guc buluyorum yoksa beklemek cok zor...bugun transfer gunu haric 6 gunum belim de agri var baska belirtileri olan var mi acaba
inşallah canım Allah bizlere güzel haberler duymayı bebeğimize kavuşmayı nasip etsin.test günün nezaman cnm
Benim de dün 6.günümdü,bugün 7...Dün akşam üzeri baya rahatsızdım,2 saat kadar bel ve karın-kasık sancısı çektim,bildiğiniz adet sancısı gibi,belim zaten sürekli ağrıyo da arada bir de hafiften kasık ağrısı...26 Mart Salı test günüm,hayırlısı
Kizlar yarin gidip vercem kani.cesaret edemedim:-(
Canim aynigun yapildi benim transferimde hayirlisi olsun 29 martta benim tshlilim hangi hastanede yaptirdin sen?
canım inş hamilesindir belirtilerin o yünde :)) benimde yarın opum var dua edin kızlar bana ((
kizlarr idrar testimde 15,20 dk sonra silik bi pembe olustu.10 dk dan sonrasina bi anlam yüklememek gerekiyormus diye duydum sizce hamilemiyimdir( bi umut verin bana lütfennn((
international da yaptirdim...benim test gunu 27 mart ... 3. gun transfer edilmisti...siz nerde yaptirdiniz, kacinci gun?
kizlarr idrar testimde 15,20 dk sonra silik bi pembe olustu.10 dk dan sonrasina bi anlam yüklememek gerekiyormus diye duydum sizce hamilemiyimdir( bi umut verin bana lütfennn((
Canim kacinci gunundu testi yaptiginda bence var ilk negatifse simdi pozitif idrarini 4 saat tut tekrar bi test yap zatdn kesinlesir insallah hamilesindir canim
Canim bunu gorduysen cok iyi haber bence umutlu ol.
Cnm senin agrilarîn var mi adet gunun nezamandi.
Cnm senin agrilarîn var mi adet gunun nezamandi.
Bende bahcecide yaptirdim bana 29da dedi testi acaba 5.gun 3.gun emriyosu farkedoyomu az kaldiya napalim bekliycez agrin varmi ya beni asiri adet agrim var normaldende cok ve bacaklarim tutmuyo agridan dizlerim bile sende durum ne?