Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Transferin 10.gunu kizlarr yarin kan vericemmmm...insalllahhh hamisimdirr..cokk korkkuyorummm:-:-)-(

Transferin 10.gunu kizlarr yarin kan vericemmmm...insalllahhh hamisimdirr..cokk korkkuyorummm:-:-)-(

selam canım korkma lütfen sakin olmaya çalış biliyorum zor insanın kendini frenlemesi ama elinden geleni yapmaya çalış Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inş..

bu arada ben çalıştğm için sürekli yazamıyorm arada masama geçince okuyorum ama sürekli yazamıyorum takip ediyorm ama kızlar

selam canım korkma lütfen sakin olmaya çalış biliyorum zor insanın kendini frenlemesi ama elinden geleni yapmaya çalış Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inş..

bu arada ben çalıştğm için sürekli yazamıyorm arada masama geçince okuyorum ama sürekli yazamıyorum takip ediyorm ama kızlar

Ne olur bir mutluluk haberi daha Gelsin ki umutlu olalim.

Aminn insallahh aslicann..benimki bide uzun protokoldu hayatimda bu subat ve mart aylarini yasanmis saymiyorum.

tebrikler canım hadi hayırlı olsun bakalım.... topiğimden güzel haberler çoğalıyor çok seviniyorum ...inşallah bütün herkesin sonucu hamile olur da biz de topiğimizin adını mart hamileleri olarak değiştiririz....

sağol canım inşallahh. bu arada iki gün önce değerin 184 çıkmıştı bugün testi tekrarladım 409 çıkmış çok şükür. 28'ine kese için randevu verdiler. testi tekrarlamanıza gerek yok dedi hemşire ama cuma günü bir test daha mı yaptırsam?

kizlarr benim bugun 10. gün bu sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc negatif:KK43:((( degisirmi sizce erken mi yaptim acaba:KK43:(

kızlar selam benimde transferin 11.günü yarın büyük gün... kendim evde bakmak istiyorum bende ama annem ve eşim izin vermiyolar :KK43:

İdrarda goxukmez cnm
ikiz gebelik belli oluyomus oda 12.gun belli oluyomus.sen pasa pasa yarin git kanini ver kesin olsun

insallah canim öyledir....iki saat sonra dayanamayip cöpten cikardim busefer cok hafiften cizgi olusmustu biraz umutlandim ama yinede korkuyorum.((( benim test günüm normalde 26 da simdiden yapmazlar kan testini...

sen nasilsin canim nasil gidiyor varmi belirtilerin...insallah sen kavusursun bebegine canimm...

Boyle soyleme.daha erken degil mi. valahi o kadar test yapmistim ki bu tedavimde soz verdim nezaman kanda + gorursem o zaman sirf o iki cizgiyi gormek Icin yapicam. benim de aslina bakarsan hic umudum yok bu benim 3. artik negatiflere bagisiklik kazandim sadece kocamin yuzune baksin Allah o cokk istiyo.ben sonuna kadar gidicem kactane olursa olsun.Cunku annesiz buyudum ve bana okadar sevgi dolu bir annem vardi.simdi yarim kalan o sevgiyi evladima vermek istiyorum.olucak nezaman bilmiyorum ama olucak.Hepimizin dunyada evlatsiz kimse kalmayacak ha anneligin hakinida vereceklere oncelik istiyorummm.

X