. Cnm seninde adet gunun gecmismiydi yoksa daha varmiydi.hep dua ediyorum canım inşallah hepinizin sonuçları iyi gelir...az kalmış 23 ne biraz daha sabır en zor kısmı malesef....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Cnm seninde adet gunun gecmismiydi yoksa daha varmiydi.hep dua ediyorum canım inşallah hepinizin sonuçları iyi gelir...az kalmış 23 ne biraz daha sabır en zor kısmı malesef....
cnm senn nasıldı hemen transfer mi yoksa dondurulmuş mu?
Transferin 10.gunu kizlarr yarin kan vericemmmm...insalllahhh hamisimdirr..cokk korkkuyorummm:--(
Transferin 10.gunu kizlarr yarin kan vericemmmm...insalllahhh hamisimdirr..cokk korkkuyorummm:--(
selam canım korkma lütfen sakin olmaya çalış biliyorum zor insanın kendini frenlemesi ama elinden geleni yapmaya çalış Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inş..
bu arada ben çalıştğm için sürekli yazamıyorm arada masama geçince okuyorum ama sürekli yazamıyorum takip ediyorm ama kızlar
Ne olur bir mutluluk haberi daha Gelsin ki umutlu olalim.
tebrikler canım hadi hayırlı olsun bakalım.... topiğimden güzel haberler çoğalıyor çok seviniyorum ...inşallah bütün herkesin sonucu hamile olur da biz de topiğimizin adını mart hamileleri olarak değiştiririz....
kizlarr benim bugun 10. gün bu sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc negatif((( degisirmi sizce erken mi yaptim acaba(
İdrarda goxukmez cnm
ikiz gebelik belli oluyomus oda 12.gun belli oluyomus.sen pasa pasa yarin git kanini ver kesin olsun
kızlar selam benimde transferin 11.günü yarın büyük gün... kendim evde bakmak istiyorum bende ama annem ve eşim izin vermiyolar
kızlar selam benimde transferin 11.günü yarın büyük gün... kendim evde bakmak istiyorum bende ama annem ve eşim izin vermiyolar
Mrb benimde bu gun 9. Gunum ama inatla bekliyorum senin az kalmis hic bir agrin sizin var mi.
canım kasık ve belimde hafiften ağrı var hani adet olcakmışım gibi öyle bi ağrı yani
Nasilsin nasil gidiyo.
Nasilsin nasil gidiyo.
sen nasilsin canim nasil gidiyor varmi belirtilerin...insallah sen kavusursun bebegine canimm...