Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm

herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner

nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz

çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..

herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.

Gelelim kendimee:18:

jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesinde reglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii.. yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...

yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış

check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar

öpüyorummmm hepinizi , şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....

Canım anneler gününü geç te olsa kutluyorum, darısı başıma demeyi de ihmal etmiyorum

Oh oh iyi çalışmalar, bugün melek programına haydar dümen çıktı, çalışmadan sonra bacaklarınızın altına birkaç yastık koyun, soyle bir saat kımıldamadan yatın dedi.

onu bilios bis kuzumm
ayakları havaya dikip duvara dayıyosun bi süre.. falan falan..
söyle o Dümen'e takıldığı nokta varsa bize gelsin

aminnnnn aminnnnn aminnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/587641-istanbul-eurofertilciler-buraya.html

bu hastane ile ilgili paylaşımların olduğu topik

bir de 24 sure , senin de düşündüğün gibi microarray... aynı yöntem yani...

Kizlar gunaydin noruyonuz miamaya tugba brezyy mirazda piti aklima grlen bunlar sagolsun saydiklarimin arasinda 3 kisi burda digerleri yok miamaya seni merak ediyorum hamileligindeki surec nasil

Ay ben onu bi şehir efsanesi zannediodum sabah duyunca adamdan şaşırdım

elifcim nasilsin kuzum? benim dun ilk doktor kontorolum vardi sorulan bazi sorulardan sonra doktor ultrasonla bakti daha dogrusu birlikte baktik. (ben cok gergindim bu arada) gorunurde hic bir problem yok dedi doktor hersey yerli yerinde cok iyi gorunuyor dedi ama yinede tupbebek taraftari kendisi zamanimiz daraldi vakit kaybetmeye gerek yok dedi biraksam hemen dun tupbebek merkezine beni bildirecekti. sonra vazgectik once adetin 3.gunu kan testi istedi bide 2.ile6.gunu arasi tekrar cagirdi yine ultrason yapilacak bu sefer olusan folukulleri saymak icin. sonra hic beklemeden tupbebek merkezine.

Arkadaşlar selam,

o merkez bu merkez derken kafam şişti malum, en sonunda bahçeciyi birkez daha arayıp bilgi almaya karar verdim :)

Bahçeci umutu aradım, microarray yada 24 sure ile ilgili bilgi almam lazım dedim. Sekreter hanım tıbbi terim olduğu için hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam dedi, ısrar ettim bilgi alamazsam randevuyu iptal edip başka bir hastaneye yonelmem gerek vaktim kısıtlı diye, genetik merkezinin telefonunu verid oraya sorun dedi :)

aradım merkezi, hemen embriyolog Necatibeye aktardılar, dedim ben sitenizde bilgi bulamıyorum, bu yontemler sizde var mı? Ay ne güzel ilgilendi, web sitemizi yenileniyor, iki ay içinde yayına başlayacak, o yüzden bilgiler yok, bizde microarray var dedi

wuhuu, sonunda aradığıma ulaştım :) hemen bahçeci umuttaki randevuyu iptal edip fulya bahçeci Erbil beyden randevu ayarladık. (beşiktaşta kalacağımız için gitmesi gelmesi daha kolay olacak )

Memorialdaki randevuyu da iptal ettim, malum oraya microarray için gidiyorduk, bahçecide varsa ne gitçem dedim :)

Yani inaşallah bahçecide bitiricez bu işi, başka randevu almaktan vazgeçtim....

oh bee rahatladım

Kuzum yolladığın linkte lokal anestezi yapıyoruz diyorlar, bana neden yapmadı kahpe VU yazık deil mi bana cık cık cık.... Sen hiç korkma zaten 10 dk sürüyo, lokal olursan lay lay lom geçer.

Toplama işleminden sonra araba kullanmayın diyo, bak lazım olursa bana bi alo de, biz sizi goturu getiririz hastaneye, hoş oğlanlar var senin belki eşin de ehliyet almıştır ama, aklında bulunsun....

bende rahatladim ne yalan soyleyim

hadi hayirlisi canim

sonunda buldum lokal anestesi biturlu turkcesine cevirememistim sayende bunuda ogrendim

esimin henuz hollanda ehliyeti yok ama ikizler var dedigin gibi yinede bizi dusundugun icin sagol gulum ya soylemen bile beni mutlu etti

hele bi o gunler gelsinde uzun bi procedur cunku bu tupbebek isi.

sorma canim ya sana neden yapilmadi bende anlamadim galiba kendin istekte bulunuyorsun neyse eger ki tekrar hollanda da denersen aklinda bulunsun

Ya heralde VU de yok. Çünkü bizim ilk taze denememiz negatif olunca bize bir randevu verip gorusme ayarladılar. Gorusmede kadın 3 kere yumurta toplama tecrubemi sordu ve ben barbarcaydı çok canım yandı dedim.

Bana cevap olarak genel anestezide uyanamama riskin var o yüzden bu riski almıyoruz diye açıklama yaptı ama hiiçç lokal anestezi opsiyonundan bahsetmedi...

Yada bana gıcık oldular benden gizliyolar, hain kofeteler kahpe bizanslar... Kofte gibi kızarın, biber gibi patlayın emii

evet genel anesteside uyanmama riski oldugu icin yapmadiklarini bende okudum biyerde. kesin vardir orda da bence sen soylemeden yapmiyor o kahpe bizanslilar. tuhaaf cok tuhaaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…