Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Cok ama cok sevindim . inşallah seni bebekle yada bebeklerle gondeririz mutlaka gorusmek isterim seninle kuzum

Cok ama cok sevindim . inşallah seni bebekle yada bebeklerle gondeririz mutlaka gorusmek isterim seninle kuzum

Canım inşşalah, sen de Erbil beyle başlayacaksın dimi? Ne zaman? Benim daha düşükten sonra ilk adetim gelecek daha zamanı belli değil, o yüzden gelince başlayabilirmiyiz bilemiyorum :/ Bi goruşelim doktorla bakalım ne onerecek başlamak için...

valla ben de rahatladımmmm

dilerim bu rahatlıkla sen buraya gelmeden , Hollandlarda hamile kalırsın kuzumm

bende rahatladim ne yalan soyleyim

hadi hayirlisi canim

evett evettt hayırlısı..
sen de korkma kuzum... biz güçlü kadınlarız her bir şeyin üstesinden geliriz

evet genel anesteside uyanmama riski oldugu icin yapmadiklarini bende okudum biyerde. kesin vardir orda da bence sen soylemeden yapmiyor o kahpe bizanslilar. tuhaaf cok tuhaaffff

bizim burda yok öyle şeyler...risk neyin yok..uyuturlar..
uyandın uyandın , uyanmadın , kısmet değilmiş derler

evet kuzummm gelsinnn... görüşelim... bence bebeklerine kavuşacak o da , sen de , ben de , bütün topikdaşlarımızda

Ben de diyodum yumurtası çatladı ortadan kayboldu, bütün gün de olmaz ki canıımmm, olan var olmayan var dimi

Malesef canım türkiyede transfer için bile genel anestezi yapılabiliyor ki transfer gerçekten hissedilmeyen birşey, hem bebişin plop diye hava kabarcığını goruyosun ultrasonda... Bilmiyom belki doktorlar uzman, belki insan hayatı değersiz...

yok yok burdayımmm ama şimdilikkk
ovulasyon testi yaptım bugün...
doktor doğru söylemiş valla , 2. çizgi saniyesinde kopkoyu oldu
yarın tekrar doktora gideceğim... çatladı mı söyleyecek... eğer çatladıysa bugün kü mesaiiiii

transferde uyutmadılar benii ayrıca... tüm mesane doluluğuma rağmen ultrasonda gördüm ben bebişlerimi ama sonrası kısmet olmadı... olsunn sağlık olsun hayırlısı değilmiş diye diye geldim bugüne..
şimdi sol tarafımdaki yumurtayı bebişe çevirebilecek miyiz onun heyecanı içerisindeyim.:18:

hepimiz için kuzummm, hayırlı ve güzel hamilelik diliyorum... herkeşler kavuşsun bebişlerine

Ben eylülde gidicem kismetse erbil beye malum oglum kucuk ve onunla tedavi cok zor eylulde onu krese vermeyi planlıyorum haftada 3 gun

İnşallah canim hayirlisiyla

Kızlar selam,

Bizim tarihler belli oldu, 4-5-6-7 Haziran günleri izmitte olucam, buluşmak için plan yapabiliriz.

Kızlar selam,

Bizim tarihler belli oldu, 4-5-6-7 Haziran günleri izmitte olucam, buluşmak için plan yapabiliriz.

Mirandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oku bunu okuuu

tamam kuzummm... inşallah buluşuruz...
her şeyini ayarla doktorunla görüş , müsait olduğun günde de mutlaka görüşelim kuzumm

her şeyini ayarla doktorunla görüş , müsait olduğun günde de mutlaka görüşelim kuzumm

Doktor randevum 28 mayısta, oradan izmire geçicez, bu 4 gün müsaitim, size uyan bir gün seçersek ben uyarım...

Super valla tarihler bana cok uygun :)))

Kuzu naptin dr isini anlat hele

Ya kızlar benim kanama başladı hafif hafif, acaba adet mi oluyorumdur? Erken deil mi ? son kanama 2 mayısta olmuştu, ultrason kontrolune 8 mayısta gittim 4 ila 6 hafta sonra regl olursun demişlerdi... ilk kanama 20 Nisanda olmuştu, ondan sonra mı çalışmaya başladı benim yumurtalıklar...

Super valla tarihler bana cok uygun :)))

Kuzu naptin dr isini anlat hele

doktordan yedim probu geldim yine kuzucummmmm
yumurtam çatlamış , görünmüyor dedi..
yarında mesai yapın bakalım , sonra bekleyelim dedi...:18:

işte böyle kuzucummm

regl kanaması gibi mi yoksa kanlı sulu bir akıntı mı kuzum farkında mısın ?
bende enfeksiyon öyle başlamıştı da...
kendini en iyi tanıoyan biri olarak sen daha doğrusunu bilirsin kuzumm...

Hadi hayirlisi bakalim canim bizde bugun evi aldik :) cok mutluyum heheheh

Adet başlangıcı gibi ama pede geçmiyo, tuvalet kağıdına silince geliyo, dünden beri boyle artmadı ya sokulemiyo yada seninki gibi bir durum... Akıntıda koku varmıydı senin?

Adet başlangıcı gibi ama pede geçmiyo, tuvalet kağıdına silince geliyo, dünden beri boyle artmadı ya sokulemiyo yada seninki gibi bir durum... Akıntıda koku varmıydı senin?

canımmm kuzummm

ancak fırsat bulabildim..bugün seminer vardı ona gitmek zorundaydım , yarım saat oldu geleli..

kuzum ben de koku falan yoktu.ama aynen senin tarif ettiğin gibi , pede geçmeyen, tuvalette kurulanırken gördüğüm türdendi.
koku olmaması yüzünden ben de konduramamıştım ama enfeksiyon çıktı.
benim doktorum tüp bebek tedavisi sırasında genelde olur bunlar dedi...

hatta ben öncesinde varsa bebişlerim bu yüzden mi tutunamadılar diye çok üzüldüm.
ama doktorum sonradan olmuştur dedi.ben de ona inandım...

bu yüzden gidebiliyorsan kuzum ,bir an önce git doktoruna...buraya gelmeden enfeksiyonun varsa onunda tedavisi bitmiş olsun.

ben dün smear için de örnek verdim ve doktorum akıntımın tamamen bittiğini söyledi , çok şükür. sen de ihmal etme ne olur kuzumm

Hadi hayirlisi bakalim canim bizde bugun evi aldik :) cok mutluyum heheheh

hayırlı uğurlu olsun kuzummm..
Rabbim sağlıkla , mutlulukla huzurla yaşamanızı nasip etsin.. yeni evin sana bebişler getirsin.
Bu mübarek günde hayırlar uğurlar getirsin kuzumm önce sana , sonra da herkeşlere

Şimdi burda gitsem antibiyotik vermeyecekler, test sonucu falan beklerken aynı şeye denk gelecek sanki, acaba 12 gün daha beklesem türkiyede baktırsam ne olur? Senin Smear testinde mi belli olmuştu? Acaba smear yaptırmak için hemen bi randevu mu ayarlasam...

yok kuzum smear testi için örneği dün verdim.
tüp bebek falan derken şubatta yaptırmam gereken testim için geç kaldım ben.
doktorum normal muayenede farketti çünkü çok yoğunlaşmıştı.
ben bir kaç gün ne oluyor anlayayım derken akıntı ve enfeksiyon artmıştı.

ama smearde çıkar enfeksiyon. eğer yaptırabiliyorsan onu yaptır.

Randevu saati 4 te bitmiş zaten Yarın sabah arayıp bir randevu istiyim jinekolojiden... Yeni bir gün yeni bir savaş

Senin de ne yoğun bir iş hayatın var, seminerler fuarlar... Allah arttırsın valla, çalışmak güzel şey...

Mübarek Regaib Kandilimiz kutlu olsun.

Ayrı telden çalan bir mesaj oldu ...

iste canım da , aklında kalacağına , test çubuğunda kalsın

ne yoğunluğu yahuu görüyorsun topik arası iş yapıyorumm
bazen böyle denk geliyor kuzum.
bu hafta hep yoğun başladım sonu hayır olsun bakalım nasıl bitecek.
pazartesi jinekolog randevum ve check up randevum vardı .
salı fizik tedavi seansın başladı. ( strese bağlı ağrılarım var o yüzden - 10 gün sürecek ) bugün seminer yüzünden erteledim ama yarın devam...
çarşamba yine jinekolog randevum vardı ve sabah fizik tedavim...

uffffffff çok yorulmuşum be yahuu

Senin de kandilin mübarek olsun kuzum.
Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla ve bebişlerimizle tekrarına kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…