- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 43
Arkadaşlar selam,
o merkez bu merkez derken kafam şişti malum, en sonunda bahçeciyi birkez daha arayıp bilgi almaya karar verdim :)
Bahçeci umutu aradım, microarray yada 24 sure ile ilgili bilgi almam lazım dedim. Sekreter hanım tıbbi terim olduğu için hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam dedi, ısrar ettim bilgi alamazsam randevuyu iptal edip başka bir hastaneye yonelmem gerek vaktim kısıtlı diye, genetik merkezinin telefonunu verid oraya sorun dedi :)
aradım merkezi, hemen embriyolog Necatibeye aktardılar, dedim ben sitenizde bilgi bulamıyorum, bu yontemler sizde var mı? Ay ne güzel ilgilendi, web sitemizi yenileniyor, iki ay içinde yayına başlayacak, o yüzden bilgiler yok, bizde microarray var dedi
wuhuu, sonunda aradığıma ulaştım :) hemen bahçeci umuttaki randevuyu iptal edip fulya bahçeci Erbil beyden randevu ayarladık. (beşiktaşta kalacağımız için gitmesi gelmesi daha kolay olacak )
Memorialdaki randevuyu da iptal ettim, malum oraya microarray için gidiyorduk, bahçecide varsa ne gitçem dedim :)
Yani inaşallah bahçecide bitiricez bu işi, başka randevu almaktan vazgeçtim....
oh bee rahatladım
Cok ama cok sevindim . inşallah seni bebekle yada bebeklerle gondeririz mutlaka gorusmek isterim seninle kuzum