Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

elbette bende düşerimm canım benimm , haklısın sende..

bir nokta var.. tabii bu benim kişisel görüşüm...

Celalettin Örnek , Hospitalium tüp bebek merkezi ile anlaşma yapmış. onun diploması ve ismi altında merkez çalışmalarını yürütüyor ama tedaviyi başka doktor uyguluyor. ( ben gayet iyi biliyorum. )

hatta öğrendiğimde tüp bebek merkezine bayağı kızdım.kulaktan kulağa tüp bebek tedavisi mi olur dedim.

ben oracikta ellerinde kalirim yemin ederim imkansiz yaptiramam geberir kalirim. ama gulum hollanda da cok az yerde uyutuyorlarmis Allahim insallah tupbebege gerek kalmadan verir bebegimiz cok fena korktum ben canim ya cok fena

Ha yok adamı tanımam etmem, sitede bilgi gorunce sana soyleleyim dedim.

Ya zaten ben de sekreter kızlar bilmiyodur diye gidiyom sorucam doktorlara, bi anlatsınlar bakalım, belki vazgeçirecekler beni ama eminim bi 5 sene sonra herkes bu yontemle yaptırıyo olacak, bak gorurusunuz, şimdi daha pek duyulmadı...

ben oracikta ellerinde kalirim yemin ederim imkansiz yaptiramam geberir kalirim. ama gulum hollanda da cok az yerde uyutuyorlarmis Allahim insallah tupbebege gerek kalmadan verir bebegimiz cok fena korktum ben canim ya cok fena

ilahi kuzumm yahuu...

umutlu selcan olan kodlamanı tırsak selcan olarak değiştiricem bak..
ya sennn bundan 21 yıl önce hemde ikiz doğum yapmış aslanlar gibi bir kadınsın...
sancısı ayrı , ağrızı sızısı ayrı..

hiç bir şeycikler olmaz... kendini şimdiden negatif motive etme bakiimmm...

Rabbim öyle sabır ve dayanma gücü verir ki şaşar kalırsın valla..

Sen doğumu burda yaptın demi? normal yolla yapmışlardır burda, ondan daha zor deildir kıızz... Bir de alternatif yolları sor, belki hipnozdu akapunkturdu alternatif bir yontem oneririler...

Aaayy hem sen doğal yolla yapıcan inşallah, hollanda usülü doğumda dağıtılan üstü benekli doğum kurabieyelrin de benden

sor kuzum sor... o sekreter kızlar gerçekten pek bir şey bilmiyorlar.ki en kızdığım konudur... çalıştığın işin abecesini öğreneceksin yahuu.
bakalım araştırmaların bizi nerelere götürecek...

yaşasınnn topik kardeşliğii

İvit bu kardeşliği rakı masasına taşıyıp orda tüp bebeği kurtaralım, bir büyüğe danışalım

Sonrada alkolun bize verdiği yetkiye dayanarak kendimizi pilot ilan ederiz forumdaaa

İvit bu kardeşliği rakı masasına taşıyıp orda tüp bebeği kurtaralım, bir büyüğe danışalım

Sonrada alkolun bize verdiği yetkiye dayanarak kendimizi pilot ilan ederiz forumdaaa

tamamm ben yazdığın reçeteye onay veriyorum kuzumm:13:

yetki sınırlaması yapmayalım ama...alkolün vereceği yetkilerin sınır yok biliyorsun..

Gecikme oldu cnm evet 2 gun gecikme var suan ama olmamasi gereken bir durum bakalim

Sen bilirsin cnm ama ven direkt dr la gorusmeni tavsiye ederim.gecen hafta ankaradan bir arkadas geldi erbil bey kendisibden kromozom testlerini istedi ama yapilacak yontemi bilmiyorum tabiki ve bu dr un kisiye özel tedavi uygulamasi var diger merkezlerdeki gibi al ilaci kullan gel yapmio bu adama gidip hamile kalan 3 arkadasim var biri 5. Denemesini burada yaptirdi simdiye kadar gorundugu dr larin bulamadigi bir sorunun teşhisi ni buldu erbil bey suan hamile 3.5 aylik.diger arkadasim 6. Denemesi idi yine bu adam bir rahatsizligini buldu arkadasim dun bebegini kucagina aldi.digerinin 4. Denemesi idi sebebsiz tutmuodu kizin tiroid antikorundaki sirunu teşhis etti ki dr lar sadece tsh bakar gonderirler bu adamin teknikleri farkli arkadasim.ikizlere gebe 10 gun sonra dogumu var oyuzden istedim gorusmeni madem ekinde hazir word dökümanları n var bir mail at derim ulun beyin olduğu yeri bilmiyorum bisey diyemiyorum.acibademe gelince arkadasim 2 deneme yapti orada bu ikizlere hamile kalan arkadasim kendisine yumurtasinda bir hucre tespit ettiklerini ve tup bebekle bile zor hamile kalacagini soylemislerdi ne hikmetse bahcecide 21 yumyrtasi toplandi ve 18 blasti oluştu 2 blast konuldu 16 donduruldu anlayacagin acibademdeki embriyolog amca fos cikti :)

merhaba arkadaşlar ben biraz ayıp bişey sorucam :) tüp bebekte cinsel ilişki hakkında neler biliyorsunuz doktorlarınız ne diyor. ben 8. haftamdayım. acaba bana yasak mı? pazartesi sorucam doktora ama merak ettim çeşitli doktorların görüşünü?
bir de şu resim efektlerini o küçük resimleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım :)))

Ulun bey bahçecide gene ama anadolu yakasında olan şubesinde, senin bahsettiğin doktor gibi bahsediliyor ondan da, acıbademi ben de düşünmüyorum zaten ama, arkadaşın hangi acıbademde yaptırmış bilmiyorum, bana gelen tavsiye, maslak acıbadem oldu, aynı embriyolgmudur bilemedim...
Ben daha once de dediğim gibi şu microarray yapan cihazın peşindeyim, baktım türkiyede doktorlar microarrayin sandığım gibi birşey olmadığnı soyledi, gelip hollandada bile devam etme kararı alabilrim. Hem burda sigortamız oduyor, hem de git gel hertürlü zor olacak, zaten uçmaktan nefret ederim.
İnşallah doktorların araştırması gereken ozel bir durumuz yoktur, allaha emanetiz yani anlattıklarını okuyunca, çok zor ve kafa karıştırıcı bir süreç:44:

naturel ben de 9. haftamdayım. ilk rastgele gittiğim doktor bir risk olmadığı sürece sorun yok demişti . ama tüp bebek doktorum 10. haftaya kadar önermiyorum dedi.

Günaydınnnn :)

Bugün bizde dini bir bayram sebebiyle tatil, birasdan çıkıp gezmeye gidices, ortalarda yokum yani, hepinize iyi günler diliyorumm...

gunaydin sekerler,

aynen bende yokum sakin merak edip panige neyin kapilmayin

Bugün bizde dini bir bayram sebebiyle tatil, birasdan çıkıp gezmeye gidices, ortalarda yokum yani, hepinize iyi günler diliyorumm...

iyi tatiller o zaman kuzum...
bu öbür kuzuların da niye ortalıkta görünmediğini açıklıyor yani...

pikiii

Arkadasim da Maslak acibademde yaptirdi hakikaten cok zor iyi merkez iyi dr iyi laboratuvar vs vs allah hakkinda hayirlisini versin inşallah

Günaydınnn kuzummm sana ve diğer tüm kuzulara

dilerim başta sen olmak üzere herkeşler iyi ve sağlıklıdır...mutludur...

bennn... her zamanki gibi
Cok sukur baci bende iyiyim sende iyi ol insallah

gez gez valla benimde koca cine gitti 2 haftadan beri burdaydi bir ay sonra bende cindeyim

Canim kesinlikle ilski 4 ve 5 ay yasak buayalara kadar bebek risk tasir sen ve esin biraz sabirli olun allah benim esmden razi olsun beni 12 ay bekledi Biraz sabir kardesim riske atmayin yavrunuzu benim prof dr iliskiyi yasaklamisti bizde bebegi zor bulmustuk ve o daha onemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…