- 2 Temmuz 2012
- 424
- 0
cokta haklisin bide dogru soyluyorsun burda illaki bi israr edicen buda sigorta sirketlerinin baskisindan kaynaklaniyor eskiden boyle seyler soz konusu bile degildi. ekonomik kriz bu hale getirdi.
neyse gecti gitti bitti hic degils burda da denemis oldun keske demezsin. hem senin turkiyede cok tanidigin bildigin var ben eminim ki kendinize en iyi en guvenilir doktoru ve hastaneyi sececeginize.
Valla ne yalan soyliim türkiyedeki hastanelerle yaptığım goruşmelerde oha oldum. İlaçlar dahil paket fiyat vermeye kalktılar, 15 gün sürer merak etmeyin dediler. Ben protokole gore ilaç miktarı çok değişir, benim protokolumu belirlemeden nasıl fiyat ve süre veriyorsunuz deyince gak guk ilaçsız fiyat verelim hık mık oldular telefonda...
Hollandada 15 mayısta başladım tedaviye, protokol belirlemeleri eylülü buldu, ateş olcumleri testler falan
Yani dakka bir gol bir, beni iyi bir müsabaka bekliyo.. Allahtan ıncık cıncık herşeyini oğrendim bu işlerin, doktorlar yandı türkiyede, gıcık hasta geliyor anacıımmmm