Şoyle şekerim mesela adet oldun 8 gün geçti ovulasyon testine başladın... testte once silik cizgiler gorursun sonra koyulaşır üç beş güne kopkoyu oluur heh dersin yumurtam çatladı. o kopkoyu günden sonra renk silikleşir beyaza doner... İşte o beyaz donen donemde çizgi tekrar koyulaşırsa gebe olabiliyosun çünki hamileikte salgınan bir hormon, ovulasyon testinde, idrar testinden once gozukuyo...
Ovulasyon testini gebelik testi gibi kullanmaın esprisi bu yani..
tabeee en normal anormaller biziz cok eminim bundan ben
Şoyle şekerim mesela adet oldun 8 gün geçti ovulasyon testine başladın... testte once silik cizgiler gorursun sonra koyulaşır üç beş güne kopkoyu oluur heh dersin yumurtam çatladı. o kopkoyu günden sonra renk silikleşir beyaza doner... İşte o beyaz donen donemde çizgi tekrar koyulaşırsa gebe olabiliyosun çünki hamileikte salgınan bir hormon, ovulasyon testinde, idrar testinden once gozukuyo...
Ovulasyon testini gebelik testi gibi kullanmaın esprisi bu yani..
canım sen düşüğü yaşadıktan sonra ne zaman kanaman başladı. içinde parça kalmaması için iğne filan vurdularmı. benim 6 saatlik kanamadan sonra bir daha kanamam gelmedi çünkü o yüzden soruyorum.
anladim canim zaten az cok biliyordum bunlari ben. neyse bi kac gun gecsinde lekelenme baslamazsa bi denerim artik.
Canım ben cumartesi ağrılı bir kanamayla düşük yaşamaya başladım, pazar kanama çok ağırlaştı iri parçalar dokuldu, çarşamba doktora gittim ultrasonla baktık bebek düşmüş, minik bir iki parça var onlar dokulur dedi. 4-5 hafta sonra ilk adetini olursun dedi. Kanamam halen devam ediyor hiç kesilmedi, ama miktarı azaldı, parçalar da normal adet olurken gelenler gibi ufak tefek... İğne falan vurulmadım...
Ama benim internetten bildiğim kadarıyla, bunyeye gore ve düşen bebeğin haftasına gore kanama süresi değişirmiş. Benim 9 haftalık gebelikten sonra düşüğüm oldu. Senin kaçıncı haftandı?
bende 7. haftadaydım. ama neden o kanamadan sonra bir daha hiç kanamam olmadı hatta lekelenme bile olmadı o kafama takılıyor. bakalım yarım doktor ne diyecek.
benim de kafamda bundan sonrası için bişeyler şekillenmeye başladı. ya mini tüp bebek denicem yada doğal siklus. bir kaç takiple eğer yumurtalarım oluşursa ilaç almadan onları bir havuzda toplasınlar ve dondursunlar. birikince bana transfer etsinler istiyorum. tedaviye başladığımdan beri hesap ettim şimdi 90 küsür iğne olmuşum. bunun yanında ağızdan aldığım ilaçlar, vajinal jel, sırtımda bantlar, ekstra fitiller. düşündüm de bir pöhhhhhhh dedim valla bu ne böyle. o yüzden bundan sonra breezey'in dediği gibi ilaçsız hormonsuz tüp bebek
Ben bildiğimi yazayımi belki yanlış biliyorumdur, bir düzelten olur... yoksa kimseye akıl vermek haddime değil, ne tıp doktoruyum ne alim... okuduklarımı yazıyorum işte...
bak meselaaa elfjem ne kadar anormal , anla işte...
sankim sen ovu testlerini yapmayı beceremiyorsun gibi anlatmış, tane taneee
kiimm ben mi beceremiyorumkim demis huh!! hurafe bunlar hurafeee
yaz canim sen ben sarz edene kadar ancak yani
bende 7. haftadaydım. ama neden o kanamadan sonra bir daha hiç kanamam olmadı hatta lekelenme bile olmadı o kafama takılıyor. bakalım yarım doktor ne diyecek.
benim de kafamda bundan sonrası için bişeyler şekillenmeye başladı. ya mini tüp bebek denicem yada doğal siklus. bir kaç takiple eğer yumurtalarım oluşursa ilaç almadan onları bir havuzda toplasınlar ve dondursunlar. birikince bana transfer etsinler istiyorum. tedaviye başladığımdan beri hesap ettim şimdi 90 küsür iğne olmuşum. bunun yanında ağızdan aldığım ilaçlar, vajinal jel, sırtımda bantlar, ekstra fitiller. düşündüm de bir pöhhhhhhh dedim valla bu ne böyle. o yüzden bundan sonra breezey'in dediği gibi ilaçsız hormonsuz tüp bebek
Ben bildiğimi yazayımi belki yanlış biliyorumdur, bir düzelten olur... yoksa kimseye akıl vermek haddime değil, ne tıp doktoruyum ne alim... okuduklarımı yazıyorum işte...
kuzum inşallah güzel haberleri alırsın. sonra da süper güzel bir başlangıç yaparsın..
benim adımı anman da hoşuma gitti doğrusuu..
kuzumm sen yoksa bana alındın mı...:18:valla selcanımla uğraşmak hoşuma gidiyor , o yüzden öyle yazdımmm..
ne olur bilmeden kırdıysam affet beni .
hepimiz bildiğimizi de paylaşıyoruz bilmediğimizi de... nedenn...:44: birbirimize yararımız dokunsun diye..
hem kim demişş biz alim değiliz diyee.. bizi bizden iyi kim biliyor yahuu
kırdıysam seni affet kuzum tamam
bugün beren660 ın test günüydü sonucu bilen varmı merak ettim...inş güzel sonuçlar almıştır...
tecrübelerim der ki
bu saate kadar haber vermediyse ya üzüntüden ya da sevinçtendir.
kendisinden bir haber alana kadar bekleyeceğiz bu yüzden kuzum
Napim kuzum bee insan basina gelince neler öğreniyor canim yarim litere suya bir tatli kaşığı karbinat katip onunla taharet alican ve kurulucan baska su surmucen kucuk oet siseye yapabilirsin kullanimi kolay olur.ayrica soğan kuru neden kocani etkileyecek anlamadim benKuzum var ya prof. lar halt etmiş yanında.. neler biliyorsun yahuuu
ölçüleri ne bunun , bire bir mi ... bir de onu anlat bakimm...
dün kocamcıma soğan suyu küründen bahsettim , malum içersem o da etkilenecek... zinhar olmaz dedi...
bunu ona bildirmeden de yapabilirim... tarifeyi bi iyice yaz bana kuzum :44:
Hoş geldin kuzummmmm
Ankara'da Dr. Hakan Bey de yaptırmış tedavisini ve embriyolara genetik test uygulatmış.
Bana da mutlaka bu testi yaptırmamı söyledi.vazgeçme dedi...
Adı Tülin Eroğlu Elmas. Atlas Hastanesinin doktorlarından. Ankara'dan gelmiş , orada yaşıyormuş önceden.
Ben de şimdi bir site buldum , mini tüp tedavisini anlatan , mail attım bakalım ne cevap verecekler.
özel fulya jinemed hastanesi, kadın sağlığı, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik
burası işte
Napim kuzum bee insan basina gelince neler öğreniyor canim yarim litere suya bir tatli kaşığı karbinat katip onunla taharet alican ve kurulucan baska su surmucen kucuk oet siseye yapabilirsin kullanimi kolay olur.ayrica soğan kuru neden kocani etkileyecek anlamadim ben
Veee ben prof okaraktan kesinlikle mini tupu sana tavsiye etmiyorum
kuzummm günaydınnn
soğan suyu içmek , soğanı yemek kadar koku yapar diye endişe ediyorum da kuzum o yüzden...
yoksa tam da şimdi enfeksiyon varken içsem , double tedavi etkisi yapacak diye hemen başlamayı istiyorum.
ben hemen karbonat alacağım , evde var ama uzun zamandır duruyor.hassas bölgeye kullanacağız bari paketi açılmamış olsun en azından evdekinden tazedir.
sirke demiştin bir de ama o ayrı bir uygulamamı... bu konuda yorumun nedir kuzum..
mini tüp neden uygun değil dedin , de bakimm bana...
ben bu aralar her şeyi reddetme eğilimindeyim de atladığım bir şey varsa senden duyayım.:44:
evet bahsetti cnm ama pgt yapabilmem içinde 5 tane sağlıklı embriyo olması gerekiyor dedi.Bi yontem okumuştum ben, embryolar transfer edilmeden genetik test yapıp kromozom bozukluğu olanları eleyebilyorlarmış ama pahalı bi yontemmiş... Doktorunuz bundan bahsetmişmiyi?
Canim cok gecmis olsun, Allahim sabirlar versin. Hayirlisini istiyoruz herzaman demekhayirlisi buymus canim. Bence hamile kalabildigini gördün...... insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun. Allahim herkese nasip etsin bizleride unutmasin canim.
Sanirim transferimiz ayni zamanda olmus idi canim, bende 7. haftanin icindeyim.
Yanlis hatirlamiyorsam sende mi sonradan ikinci keseyi gec fark ettiler ?? yoksa baska bir arkadasda mi tam hatirkayanadim. Simdi
Ayni sey bende de oldu. Korkuyorum ilk olusan bebise zarar verir mi diye.??
Umut ve saglicak ile kal...