Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

anladim canim zaten az cok biliyordum bunlari ben. neyse bi kac gun gecsinde lekelenme baslamazsa bi denerim artik.

tabeee en normal anormaller biziz cok eminim bundan ben

bak meselaaa elfjem ne kadar anormal , anla işte...
sankim sen ovu testlerini yapmayı beceremiyorsun gibi anlatmış, tane taneee

Canım ben cumartesi ağrılı bir kanamayla düşük yaşamaya başladım, pazar kanama çok ağırlaştı iri parçalar dokuldu, çarşamba doktora gittim ultrasonla baktık bebek düşmüş, minik bir iki parça var onlar dokulur dedi. 4-5 hafta sonra ilk adetini olursun dedi. Kanamam halen devam ediyor hiç kesilmedi, ama miktarı azaldı, parçalar da normal adet olurken gelenler gibi ufak tefek... İğne falan vurulmadım...

Ama benim internetten bildiğim kadarıyla, bunyeye gore ve düşen bebeğin haftasına gore kanama süresi değişirmiş. Benim 9 haftalık gebelikten sonra düşüğüm oldu. Senin kaçıncı haftandı?

anladim canim zaten az cok biliyordum bunlari ben. neyse bi kac gun gecsinde lekelenme baslamazsa bi denerim artik.

Ben bildiğimi yazayımi belki yanlış biliyorumdur, bir düzelten olur... yoksa kimseye akıl vermek haddime değil, ne tıp doktoruyum ne alim... okuduklarımı yazıyorum işte...

bende 7. haftadaydım. ama neden o kanamadan sonra bir daha hiç kanamam olmadı hatta lekelenme bile olmadı o kafama takılıyor. bakalım yarım doktor ne diyecek.

benim de kafamda bundan sonrası için bişeyler şekillenmeye başladı. ya mini tüp bebek denicem yada doğal siklus. bir kaç takiple eğer yumurtalarım oluşursa ilaç almadan onları bir havuzda toplasınlar ve dondursunlar. birikince bana transfer etsinler istiyorum. tedaviye başladığımdan beri hesap ettim şimdi 90 küsür iğne olmuşum. bunun yanında ağızdan aldığım ilaçlar, vajinal jel, sırtımda bantlar, ekstra fitiller. düşündüm de bir pöhhhhhhh dedim valla bu ne böyle. o yüzden bundan sonra breezey'in dediği gibi ilaçsız hormonsuz tüp bebek

İşallah bebiş düşmüştür ekstra operasyona ihtiyac kalmaz canım... Tabi sonrası için bir srateji belirlemek onemli bence de, en azından eski denemelerin bir ustunden geçip doktor ne düşünuyor, neye yonelmelisiniz diye tıbbi fikir almak manalı olabilir

Ben bildiğimi yazayımi belki yanlış biliyorumdur, bir düzelten olur... yoksa kimseye akıl vermek haddime değil, ne tıp doktoruyum ne alim... okuduklarımı yazıyorum işte...

yaz canim sen ben sarz edene kadar ancak yani

kiimm ben mi beceremiyorum kim demis huh!! hurafe bunlar hurafeee

yaz canim sen ben sarz edene kadar ancak yani

kuzum inşallah güzel haberleri alırsın. sonra da süper güzel bir başlangıç yaparsın..
benim adımı anman da hoşuma gitti doğrusuu..

kuzumm sen yoksa bana alındın mı...:18:valla selcanımla uğraşmak hoşuma gidiyor , o yüzden öyle yazdımmm..
ne olur bilmeden kırdıysam affet beni .
hepimiz bildiğimizi de paylaşıyoruz bilmediğimizi de... nedenn...:44: birbirimize yararımız dokunsun diye..

hem kim demişş biz alim değiliz diyee.. bizi bizden iyi kim biliyor yahuu
kırdıysam seni affet kuzum tamam

Yok canım niye alınayım, lak lak yapıyoruz işte, maksat vakit geçsin, yoksa nasıl geçer bu beklemeler....

Canim cok gecmis olsun, Allahim sabirlar versin. Hayirlisini istiyoruz herzaman demekhayirlisi buymus canim. Bence hamile kalabildigini gördün...... insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun. Allahim herkese nasip etsin bizleride unutmasin canim.
Sanirim transferimiz ayni zamanda olmus idi canim, bende 7. haftanin icindeyim.
Yanlis hatirlamiyorsam sende mi sonradan ikinci keseyi gec fark ettiler ?? yoksa baska bir arkadasda mi tam hatirkayanadim. Simdi
Ayni sey bende de oldu. Korkuyorum ilk olusan bebise zarar verir mi diye.??

Umut ve saglicak ile kal...

bugün beren660 ın test günüydü sonucu bilen varmı merak ettim...inş güzel sonuçlar almıştır...

Napim kuzum bee insan basina gelince neler öğreniyor canim yarim litere suya bir tatli kaşığı karbinat katip onunla taharet alican ve kurulucan baska su surmucen kucuk oet siseye yapabilirsin kullanimi kolay olur.ayrica soğan kuru neden kocani etkileyecek anlamadim ben

Veee ben prof okaraktan kesinlikle mini tupu sana tavsiye etmiyorum

kuzummm günaydınnn
soğan suyu içmek , soğanı yemek kadar koku yapar diye endişe ediyorum da kuzum o yüzden...
yoksa tam da şimdi enfeksiyon varken içsem , double tedavi etkisi yapacak diye hemen başlamayı istiyorum.

ben hemen karbonat alacağım , evde var ama uzun zamandır duruyor.hassas bölgeye kullanacağız bari paketi açılmamış olsun en azından evdekinden tazedir.
sirke demiştin bir de ama o ayrı bir uygulamamı... bu konuda yorumun nedir kuzum..

mini tüp neden uygun değil dedin , de bakimm bana...
ben bu aralar her şeyi reddetme eğilimindeyim de atladığım bir şey varsa senden duyayım.:44:

günaydınnnn :))

1-eşin soğan suyunu içtikten sonra üzerine bir bardak süt içebiliyorsa içsin yada bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yesin koku moku olmuyor :))

2-mini tüp neci ?

Bi yontem okumuştum ben, embryolar transfer edilmeden genetik test yapıp kromozom bozukluğu olanları eleyebilyorlarmış ama pahalı bi yontemmiş... Doktorunuz bundan bahsetmişmiyi?
evet bahsetti cnm ama pgt yapabilmem içinde 5 tane sağlıklı embriyo olması gerekiyor dedi.

Teşekkürler canım..sizlerde her şeyin yolunda gittiğini görmek beni mutlu ediyo..

benim 28 martta oldu transferim 1. kalite 5.gün blast. benim daha keseler görünmemişti pozitifleri aldıktan sonra. doktorum hem kese hem kalp atışı için 25 nisan demişti ama o tarihten 1 hafta önce kanamam başladı. kanama sırasında fark edildi keseler. biri büyük biri küçüktü diğerine göre. kanamayla büyük olan gitmiş. küçük olan hala içimde ama içi boş. korkunla ilgili içini ferah tut. çünkü biraz önce doktor kontrolüm vardı. onu bende sordum ilgisi yok dedi. düşük sebebi olarakta %75 kromozom anomalisi dedi. şimdi ilaçları filan bıraktım ve kanama başlamasını ve boş kesenin atılmasını beklicez. sonrada bissürü genetik test istedi onları yaptırıcaz. ve 3 ay sonra tekrar denicez hayırlısıyla.

mini tüp bebek ve doğal siklus olayını araştırıyodum bir kaç gündür. bugün kontrolde doktora sordum o yöntemleri denesek ne olur diye. hayır kesinlikle dedi. biz o yöntemleri tamamen çaresiz kaldığımız hastalara uyguluyoruz dedi. benim fsh 17 ydi ve bilmem kaç dozluk yüklü iğne ve ilaca rağmen 4 yumurta oluştu ama dedim. bunları kafana takma bırak biz düşünelim dedi. ikna oldum yarım saatlik sohbetin sonunda. genetik testlere odaklanıcam şimdi. sonrada ağustos veya eylül gibi tekrar yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…