Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım nerlerdesin merak ettim bugün 10.gününmüydü 11. gününmüydü karıştırdım bir ses ver tatlım naptın testlere devammı...

Mirandam kuzum , ben şimdi bu doktora gıcık oldum ya...tüpçüye hani, bu durumdan da şüphelendim... oysa ben ona demiştim bu sene ki smear testimi yaptırmadım diye.. dedim ya ben tedaviye başlayacağım diye gitmedim ki kuzum.
o günden beridir de hala yaptıramadım ama nasılsa iltihap var ki anlatsam ayıp olur ama kuzum süprüntü alınmasa da anlaşılır bu... durum bayağı yoğun yani... ben bile anladım bir normallik olduğunu...
neyse bitsin bu tedavi zaten bu yeni doktor bitmezse gel dedi , bitse de aklına bir şey takılırsa gel yine dedi..
10 günlük süren var , ayrıca muayene parası ödemezsin bile dedi...
ben diyorum ki bu doktor tüp bebek tedavisi ile çocuklarına kavuştu ya, hormonları aynı bizim yaşadıklarımızı yaşattı ona empati yapabiliyor.

yoksa şimdiye kadar hiç bir doktor bana bunu söylemedi yaaa...

Glmek iyidir iyidir serotonin salgilarsiniz bol bol :) canim.bahcecinin sitesinden erbil beye tum.merak ettiklerini mail at 1 gun icinde mutlaka cevap veriyo kendisi daha aciklayici okur senin icin bende inşallah adet olunca gidicem kendisine

kahve konusu şöyle oluyor kuzum... bence hafif bir pavlov deneyi de söz konusu...
kahve kokusunu alınca kocacıklar bir halleniveriyorlar
nrnrnrnn diye de götürme kahveyi , gülersin o zaman...
bir fincan kahve olsammm , kırk yıl hatırım vardııı dye çığıra çığıra götür.

Himm kuzu benimki okadar yogun degil sadece renk degişimi neysem dr unun tavrini begendim durumunu daha cok begendimm (tup konusunda)

Himm kuzu benimki okadar yogun degil sadece renk degişimi neysem dr unun tavrini begendim durumunu daha cok begendimm (tup konusunda)

kuzum sonunu benzetmek gibi olmasın da bende de öyle başlamıştı.. sen dikkatli ol , ağrın başlarsa doktora git.
beni daha fitili dün kullandım ama dünden bugüne bile acayip rahatladım.
kasıklarımdaki baskı hissi gitti , akıntım da oldukça azaldı.sanırım bu fitille tedavi tamamlanacak.
dün kremi kullanmadım bugün kremle de desteklersem bu iş tamam olacak sanırımmm

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

Hayirlisi olsun kardesim rabbim insallah bu mini tedavinde sana mucizeni nasip eder

Gecer gecer merak etme birde karbonatli sirkeli suyu hem ic hem taharet al :)

Hyirlisi olsun inşallah

Gecer gecer merak etme birde karbonatli sirkeli suyu hem ic hem taharet al :)

Kuzum var ya prof. lar halt etmiş yanında.. neler biliyorsun yahuuu

ölçüleri ne bunun , bire bir mi ... bir de onu anlat bakimm...
dün kocamcıma soğan suyu küründen bahsettim , malum içersem o da etkilenecek... zinhar olmaz dedi...
bunu ona bildirmeden de yapabilirim... tarifeyi bi iyice yaz bana kuzum :44:

NİRDESİNİZZZZZZZZ

Mart ayında transferi olup ortalıkta görünmeyenler veya midesi bulandığı için topiğe yazamayanlar olarak değiştireceğim topiğin adını yahuuu

yoklama başladıııı , gelen imza atsınn

Burdayimmm huhuh hayirli cumalarr nasilsinizzz

Burdayııııs ....

Yeni doktorun kimdir? Kendisi nerede tüp bebek yaptırmış acaba?

Burdayııııs ....

Hoş geldin kuzummmmm

Ankara'da Dr. Hakan Bey de yaptırmış tedavisini ve embriyolara genetik test uygulatmış.
Bana da mutlaka bu testi yaptırmamı söyledi.vazgeçme dedi...
Adı Tülin Eroğlu Elmas. Atlas Hastanesinin doktorlarından. Ankara'dan gelmiş , orada yaşıyormuş önceden.

Ben de şimdi bir site buldum , mini tüp tedavisini anlatan , mail attım bakalım ne cevap verecekler.
özel fulya jinemed hastanesi, kadın sağlığı, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik

burası işte

Merhaba arkadaşlar,
Bende buradayım.İş yerinde çok zamanım olmadığından vakit buldukça hepinizi takip etmeye çalışıyorum.Çok fazla zaman bulamasam da sizleri merak edip ne var ne yok toptan okuyup haberlerinizi alıyorum.Bu topik bağımlılık yapıyor insana...:)Allahım hamile olan arkadaşların hepsinin sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin.Benim gibi bekleyen herkese de en kısa zamanda hamile olabilmeyi nasip etsin inşallah.Hepiniz kendinize çok iyi bakın.Herkese hayırlı cumalar.

Ablammm bende buradayım ama yokta olabilirim :) beni biliyorsun yoğun bakımlarda koşturuyoruz:)))) şükür ama bugün biraz iyiyim Rabb'ime şükürler olsun şimdi mama yiyeceğim :) yine iyi olursam görüşürüz :)

ben iş yerinde , topik arası iş yaptığımdan okuyup okuyup laf yetiştiriyorum valla..
kocam işten kovacak ama sanırım beni seviyor o yüzden kıyamıyor.

aminn canım aminnn

kuzumm tekrardan geçmiş olsunn...
afiyet olsun... güzel güzel ye mamanı. dikkat et kendine .. minnaklarımıza söyle çok tepişmesinler içeride...

Burdayııııs ....

elifcim dun dil kursundan konusmustuk seninle ne tesaduftur ki eve gidince esim bana online super bi dil kursu buldum dedi. soyle bi baktim gercektende dedigi gibi. 1 gunde bayagi bisyler ogrenmis hemen aklima sen geldim. sana linkini vereyim sende degerlendir istersen.

Les Expres - online interactieve taal cursussen Turks, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Portugees, Duits

Biliyorum burayı evlenmeden once alt sokağında otuyodum, eski mahallem...

Eğer genetik test düşünüyorsan ben çok detaylı bir araştırma yapıyorum, sana da bilgi veririm. Bence bizim yaşımız için gerekli bir uygulama...

Tüp bebek tedavisinde hangi yeni teknolojiler kullanılıyor bilgiusta sağlık - YouTube
bu linki izlersen bir prof dr tane tane anlatmış genetik tanının son detaylarını... PGD değil de Microarray ile şans %75 e çıkıyormuş, biliyosun 30 yaş atına normal tüp bebekte anca %50 şans veriyolar %75 uzerine kafa yorup para harcanacak bir oran bence

Tepişseler iyi abla hareketsiz oldukları için oluyormuş bulantı zaten hareketlenince azalırmış :) bekliyoruz bakalım ... Dün doktor öyle dedi ya öyle korktum ki dedim herhalde beni yatıracak hastaneye ama şükür ki geçti yoğunluğu bulantılarımın gerçi devam ediyor ama dün ve ondan önceki gün gibi değilim en azından

Geçmiş olsun canım, bulantıya zencefil iyi geliyo diyorlar ya, benim bir ara bulantım olduğunda ginger ale diye bir gazoz içmiştim iyi gelmişti... Türkiyede bulursan denesene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…